Samsung TV a OSCAM client ?

Oscam v TV . Nastroje, postupy, pomocky .
Pravidla fóra
Forum urcene len pre OSCAM v TV prijimacoch !
Odpovědět
bobor18
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Xtrend ET9500

Re: Samsung TV a OSCAM client ?

Příspěvek od bobor18 »

To co hladas je na fore samygo...tusim
::: VU + Zero ::: ::: XTrend ET9500 ::: OpenPli 4.0 ::: ::: Amiko Alien 2 ::: Spark 1.2.69 ::: Hyperion V4 ::: ::: Showbox Vitamin 5000HD :::
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Příspěvek od dlhe_pole »

a tak som si po roku nasiel cas aj na moju samsung telku a rozbehal v nej oscama.
vot zdes par obrazkov:

1, vlastny patch samygo

Obrázek

2, FTP pristup a nahratie oscamu:

Obrázek

3, SSH pristup

Obrázek

4, a nakoniec beh oscamu - teda webif

Obrázek

info pre potencionalnych "instalatorov:

vsetky informacie su na webe. zacinal som tiez od piky, cca o pol 4 v noci a v tomto case uz hodku aj pol slape oscam bez najmensieho zasklbu
mjozef
Odborník
Odborník

Příspěvek od mjozef »

To ze to chodi na Samsung TV viem, ale skor by ma zaujimalo ci to niekto uz skusal rozchodit na TV Sony android. Dik
DM920 exp.+GP4.2 Samsung 860 EVO 500GB, DVB-S2 FBC Twin BCM45308X, DVB-S2 FBC Twin BSM45208
DM TWO exp.+GP4.2
DM TWO exp.+GP4.2
motor Stab HH 100, 100cm parabola s Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s Inverto Unicable II IDLU-32UL40-UNBOO-OPP
zippo

Příspěvek od zippo »

Koukam, ze to mas na H series. Je treba root ? Na jejich foru je jak udelat root jen pro cleny (nemam tam pristup a nevim jak na to). Dik
zippo

Příspěvek od zippo »

Koukam, ze to mas na H series. Je treba root ? Na jejich foru je jak udelat root jen pro cleny (nemam tam pristup a nevim jak na to). Dik
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

zippo píše:Koukam, ze to mas na H series. Je treba root ? Na jejich foru je jak udelat root jen pro cleny (nemam tam pristup a nevim jak na to). Dik
1, ano mam to na UE 48HU7500
2, samozrejme ze to treba rootnut
3, ak nemas pristup nie je nic jednoduchie ho ziskat.. proste chlapcov za vynalozene usilie odmenis tym ze im posles maly sponzorsky dar - ono to proste tak funguje vo vyspelom svete.. to len unas pride hnilo,vykyda sa na forum s problemom a pomaly je nasrany ked mu do minuty nie je odpovedane

@mjozef

ee .. na Ťony to neni a cudujem sa šikmačkom ze do tv pchaju system ktory si na seba nabaluje veci, ba čo dokonca moze schytat aj virus
mjozef
Odborník
Odborník

Příspěvek od mjozef »

Co sa tyka systemu do TV uz si dnes moc nevyberies. Kazdy ma nieco dobre a druhe spatne. Ani ja nie som zastancom androidu ale kupoval som hlavne pre panel a ten je fakt dobry.
DM920 exp.+GP4.2 Samsung 860 EVO 500GB, DVB-S2 FBC Twin BCM45308X, DVB-S2 FBC Twin BSM45208
DM TWO exp.+GP4.2
DM TWO exp.+GP4.2
motor Stab HH 100, 100cm parabola s Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s Inverto Unicable II IDLU-32UL40-UNBOO-OPP
zippo

Příspěvek od zippo »

Nikdo nerikal at me neco rves, samozrejme jsem uz donatnul a pristup mam.

Jen jsem asi stejne v ... pac mam UE32H5570 ale verzi fw 2790.1

To asi nejde downgrade ze ?

dlhe_pole píše:
zippo píše:Koukam, ze to mas na H series. Je treba root ? Na jejich foru je jak udelat root jen pro cleny (nemam tam pristup a nevim jak na to). Dik
1, ano mam to na UE 48HU7500
2, samozrejme ze to treba rootnut
3, ak nemas pristup nie je nic jednoduchie ho ziskat.. proste chlapcov za vynalozene usilie odmenis tym ze im posles maly sponzorsky dar - ono to proste tak funguje vo vyspelom svete.. to len unas pride hnilo,vykyda sa na forum s problemom a pomaly je nasrany ked mu do minuty nie je odpovedane

@mjozef

ee .. na Ťony to neni a cudujem sa šikmačkom ze do tv pchaju system ktory si na seba nabaluje veci, ba čo dokonca moze schytat aj virus
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

zippo píše:Nikdo nerikal at me neco rves, samozrejme jsem uz donatnul a pristup mam.

no pokial ho mas rootnuty downgrade samozrejme ide a nakolko to mas mst-cko tak ohladne oscamu budes musiet porobit par patchov

BTW: nedalo mi to tak som poskusal este par vychytavok a myslim ze ukazanie mena satelitu, pozicie, transporderu a polarizacie v info je fajn vychytavka (predtzm tam bolo len Satelit x kde x je cislo v poradi, ku prikladu mne ukayovalo Satelit 4), podobne ako aj nekodovane nahravanie
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

mjozef píše:Co sa tyka systemu do TV uz si dnes moc nevyberies. Kazdy ma nieco dobre a druhe spatne. Ani ja nie som zastancom androidu ale kupoval som hlavne pre panel a ten je fakt dobry.
ale sony si samo nerobi panely, pouziva tie samsungacke :) ked si chcel iny panel mal si kupovat panaka :D
zippo

Příspěvek od zippo »

Hm, root nemam, takze mam smolika.
dlhe_pole píše:
zippo píše:Nikdo nerikal at me neco rves, samozrejme jsem uz donatnul a pristup mam.

no pokial ho mas rootnuty downgrade samozrejme ide a nakolko to mas mst-cko tak ohladne oscamu budes musiet porobit par patchov

BTW: nedalo mi to tak som poskusal este par vychytavok a myslim ze ukazanie mena satelitu, pozicie, transporderu a polarizacie v info je fajn vychytavka (predtzm tam bolo len Satelit x kde x je cislo v poradi, ku prikladu mne ukayovalo Satelit 4), podobne ako aj nekodovane nahravanie
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

zippo píše:Hm, root nemam, takze mam smolika.
no to ano.. hned po kupe bolo potrebne vypnut automaticke aktualizacie a terazky by si bol vysmiaty
baldy

Příspěvek od baldy »

s tym firmware je to specificke podla modelu, Hckova rada je na tom najhorsie co sa tyka moznosti root-u. Niektore starsie rady ako napr F,E,D sa daju podla informacii uzivatelov rootnut aj s najnovsou verziou fw.
Gembll
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gembll »

Na jakem firmwaru ti to slape? Ja jsem se s tim dneska pral cely den. TV jsem rootnul oscam nahral tak jak se psalo v navodu a pak jsem se docetl ze na FW vyssich nez 2700 se TV restartuje pri prepnuti programu coz je bohuzel muj pripad. :( Jedina moznost je downgradovat FW na nizsi verzi a tady to pro me zvadlo protoze netusim kde ho mam splasit. Nevite nekdo nejakou stranku kde by se vyskytovali? Mam tenhle typ UE40H6470.
baldy

Příspěvek od baldy »

ak si rootol telku a vies sa dostat na konzolu a funguje ti ftp tak nienje nic stratene. V "extra" je navod na fwdowngrade + linky na fw pre jednotlive rady a typy TV.
Gembll
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gembll »

Aha, diky za upozorneni nevsiml jsem si toho spoileru v tom vlakne o downgradu. Tam je ten FW co potrebuju. Zitra to snad konecne dotahnu do zdarneho konce. Jeste jednou diky, diky. :good:
Surtep
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Surtep »

Pro upřesnění co dnes jde :

H-series
T-MST14DEUC firmware until 2780.
T-GFPxDEUC firmwares until 1280.
T-NT14UDEUC firmware before 1050.

pokud máte vyšší tak musíte ponížit FW.
maraka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od maraka »

No a 1021 je prece before :-) ja to ctu tak, ze 1050 uz nejde...

Jakou metodu rootingu jsi pouzil?

A jak je na tom J serie?
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

maraka píše:No a 1021 je prece before :-) ja to ctu tak, ze 1050 uz nejde...

Jakou metodu rootingu jsi pouzil?

A jak je na tom J serie?

non skype, pretoze skype sice presla ale ani telnet ani ssh neslo. aby som bol celkom presny tak mam doma 1025, u segry som vcera robil 1021 vsetko preslo, akurat nedokazem zmenit heslo pre telnet coz je problem, pretoze ssh-ckom po 22 sa tam sice dostanem ale nezoberie to ziadne heslo
1050 naozaj nejde...

J-ckove verzie zatial 0 bodov
Surtep
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Surtep »

E-series 5xxx/6xxx with firmware T-MST10PDEUC greater or equal to 2000.2
F-5xxx/6xxx with fw T-MST12DEUC >= 1120.0, latests T-MST12UABC, T-MST12AKUC
F-7xxx/8xxx with fw T-FXPDEUC >= 1118.0, latests T-FXPUABC, T-FXPAKUC

H-series
T-MST14DEUC firmware < (menší než) 2790