VU+ ZERO

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Re: VU+ ZERO

Příspěvek od toprun »

Není důvod, aby CCcam 2.3.0 padal. Něco máš špatně nastaveno. ICE by v něm měla jet hned po instalaci bez jakýchkoliv úprav configu.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
lahr

Příspěvek od lahr »

Choval se mi ve VTI 8 tak, že ve všech programech Skylinku co jsou na 23,5° fungoval parádně, ale když jsem na Skylinku přepnul na VH1 (nebo MTV), tedy na družici 19,2°, tak vždy následoval do 15minut zátuh - tma (černá obrazovka) až do restartu CCcamu...Dokonce jsem to tu i v jiném vlákně četl, že se to tak chová a doporučovali starší verzi CCcamu(právě tu 2.0.11, že ta to nedělá) a měli pravdu..

Edit, našel jsem to vlákno, kde se to řešilo: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=131&t=64068

Ještě doplním i na VTI9 se mi to sekle , když chvíli přepínám mezi 23,5° Skylinkem a VH1 na 19,2°....
Naposledy upravil(a) lahr dne 29.leden 2016 - 20:08, celkem upraveno 2 x.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Proč nezkusíš oscam?
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
lahr

Příspěvek od lahr »

Rád zkusím, ale jakou verzi Oscamu? V menu ve VTI jich je několik verzí, který je vhodný pro mé použítí? (Mám ICE kartu se základem, ostatní ze serveru..)
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Já nemám ani VU a VTI image neznám, zkusil bych ten nejnovější,ale musíš si umět nastavit configy. Pokud máš ke stažení Doscam tam ti půjde ICE karta bez úprav share si taktéž musíš nastavit
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
lahr

Příspěvek od lahr »

Právě bych byl vděčnej za tu informaci, který Oscam na VU-zero s VTI 9 funguje stabilně, protože si pamatuju na to, jak jsem cca před 5ti lety zápasil s oscamem na HD-BOXu 9100. Nakonec jsem to rozjel stabilně, ale než se to podařilo, tak jsem vyzkoušel snad 6 verzí Oscamu a nespočet configů a ve finále jsem skončil u verze pro Octagon a úplně jsem promazal configy, aby tam nic nezbylo co tam nutně být nemusí..No, hrál jsem si s tím snad měsíc a tomu laborování se stabilitou bych se rád u VU-zero vyhnul..
KamilZ

Příspěvek od KamilZ »

Na VU+ Zero, VU+ DUO a VU+ DUO2 používám VTI + Scam 3.59 a bez konfigurace a nějakých problémů.
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

Používal jsem VTi skoro 2 roky, ale po určitých mouchách tohoto image jsem přešel na OpeAtv
v době, kdy jsem měl Vti tak zkušenost s tímto OScamem, Ice kartou a sdílečkou ven byla bezproblémová.
enigma2-plugin-cams-oscam-9831_1.20_X_emu_VTi_mips32el.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E
robis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ ZERO

Příspěvek od robis »

Prosím o radu. Mám Zero s VTI 8 a neviem si pridať novú stanicu Prima MAX HD.
Dám prehladať frekvenciu a na konci mi zobrazí mená a počet naladených staníc a Prima Max je tam.
V zozname staníc si dám zobrazenie všetky/červeným/ ale Prima Max nemôžem nájsť.
Skúšal som aj hľadať podľa družíc/poskytovateľov ale Primu Max som nenašiel.
Viem, že chyba je na stoličke a už som pridával nové stanice ale teraz mi to nejde.
Robím niekde chybu?
Ďakujem zo pomoc.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

skús použiť ,,pred scenovaním zmazať " . :good:
Všetko 4K
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ptacko »

prosim vas a da sa nainstalova oscam aj do verzie ktora je original z vyroby? neviem ci je to vti, ci open... prijimac este nemam, ale chcem si veci pozistovat dopredu, nech potom nestracam cas... aku verziu by ste mi odporucili na original firmware? dakujem za odpoved
rudich
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900

Příspěvek od rudich »

robis píše:Prosím o radu. Mám Zero s VTI 8 a neviem si pridať novú stanicu Prima MAX HD.
Dám prehladať frekvenciu a na konci mi zobrazí mená a počet naladených staníc a Prima Max je tam.
V zozname staníc si dám zobrazenie všetky/červeným/ ale Prima Max nemôžem nájsť.
Skúšal som aj hľadať podľa družíc/poskytovateľov ale Primu Max som nenašiel.
Viem, že chyba je na stoličke a už som pridával nové stanice ale teraz mi to nejde.
Robím niekde chybu?
Ďakujem zo pomoc.
V obľúbených máš položku /Last Scanned/
tam nájdeš tie doladené stanice a odtiaľ si presun čo chceš do svojho buketu.
Xtrend,Gigablue,Dm900
robis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robis »

Ako som hovoril chyba sedi na stolicke.
Efendy dakujem pomohl mi pred skenovanim zmazat toto som doteraz prehliadal.
V last scaned som ich pred tym nemal.

A je nejaka moznost zmazat vsetky nepouzivane stanice?.Ked dam vsetky stanice su tam aj stare aj nefunkcne/preladene .... Dali by sa nejako skontrolovat a premazat.
A este jednu otazocku. Ak vymazem nepouzivane druzice, zmazu sa aj statnice tychto druzic.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

všetko sa dá cez dreamboxedit , ked si to upravíš tak nezabudni si to uložiť v pc a môžeš poslať do toho zázraku alebo bazmeku a reštart E2 . :good: samozrejme ked zmažeš družicu tak ti zmaže aj všetky programy s nej . nedávno som to robil cez ten dreamboxedit a všetko bez problémov . :smoke: :Yahoo!:
Všetko 4K
vlastvs499
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zero/ET7000/DM7080HD/DM900 4K

Příspěvek od vlastvs499 »

Robis, pokud nechceš mít v seznamech neplatné staré kanály, dávej vždy před laděním položku "Před hledáním smazat" na Ano. Favoritní seznamy to nijak nenaruší (pokud v nich nemáš neplatné stanice, ty by byly po skenu vysvícené).
Takže to zadej a znovu prolaď - a automaticky se Ti smažou.
scan kanálů.PNG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zero, DM7080HD, DM920
robis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robis »

Chlapci ďakujem za pomoc a rady.
Duboiz

časté výpadky v nahrávkach z HD kanálov

Příspěvek od Duboiz »

Dlhé roky fungujem na zostave parabola 80 cm, motor usals, LNB s šumovým číslom 0,1 a s dvomi výstupmi.
(obývačka): DreamBox DM 800 HD, Enigma2 Experimental 2015-12-31
(pracovňa): TechniSat SkyStar USB 2 HD CI + DVBViewer Pro v5.5.2.0

Bol som s touto konfiguráciou viacmenej spokojný, až na jednu vec. Zatiaľ čo televízna karta TechniSat SkyStar mi robila bezchybné čisté nahrávky z HD i SD kanálov, DreamBox zvládal len SD nahrávky.

HD nahrávky z DreamBoxu boli znehodnotené množstvom kazov a výpadkov. Za tie roky som vyskúšal tucty rôznych images, ale k ničomu to neviedlo. Vždy ten istý výsledok: pri pozeraní TV plynulý čistý obraz bez výpadkov, nahrávka deravá ako rešeto. Ale timeshift pri HD kanáloch DreamBox nezvládal, to už sekalo. Uzavrel som to s tým, že "starý pán" DreamBox na to proste nemá.

Nedávno som kúpil výkonnejšie VU+ Zero, nahral doň posledné VTI 9.0.2, mountol nový, na ext3 sformátovaný USB kľúč KINGSTON DataTraveler Micro 64GB ako media/hdd a začal testovať nahrávanie. A výsledok? Kazí tie HD nahrávky úplne rovnako! Napadlo ma, či ten problém nebude v kábloch. Tak som VU+ Zero pripojil v pracovni namiesto USB TechniSat SkyStar. Nahrávka opäť skazená...

Nie je to teda v kábloch, nie je to v "železe", nie je to v image... Čo mám ešte skúsiť?
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ptacko »

prosim vas znalejsich, aky je rozdiel medzi Vu+ Images 3.0 a Vu+ Images 2.0?
Je to z tejto stranky http://code.vuplus.com/
VU+ Zero 4K, VTi 13, OScam
lahr

Příspěvek od lahr »

Duboiz: Mám trochu obavy, zda to nebude tím USB diskem, sice je USB3, ale má "ubohou" rychlost zápisu, a tím myslím, že horší než mnoho USB2 flešek. Zkus nějakou rychlejší flešku co má zapis kolem 40MB. KINGSTON DataTraveler Micro 64GB má dle specifikace zápis jen 5-10MB ( někde se uvádí 15MB), což je na flešku dost tragická hodnota. Možná to jen ta fleška nestíhá...Ale nevím, ber to jen jako nápad-úvahu čím by to mohlo být...
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

ked som na zere nahral stíhačke nejakú píč.... na markíza hd na interný hdd v gigablue tak to nahralo aj prehralo bez jediného problému . :smoke: ale ja na žiadnom bazmeku nepoužívam nikdy fleshku . [-X
Všetko 4K
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“