Samsung TV a OSCAM client ?

Oscam v TV . Nastroje, postupy, pomocky .
Pravidla fóra
Forum urcene len pre OSCAM v TV prijimacoch !
Odpovědět
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Re: Samsung TV a OSCAM client ?

Příspěvek od dlhe_pole »

zippo píše:Rooted, huraaaaaaaaa :-)
a vse jede, ftp, telnet atd.
Je v tom krasnej shell.
Jedine co se chci zeptat, kde se da sehnat libOscam to jsem na samygo forum nak nenasel (inu ma spatna english asi).

no ten si musis kupit, teda prispiet na cafe inemu klučinovi 8)
zippo

Příspěvek od zippo »

Stalo se.
dlhe_pole píše:
Je v tom krasnej shell.
Jedine co se chci zeptat, kde se da sehnat libOscam to jsem na samygo forum nak nenasel (inu ma spatna english asi).

dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

takze nakopiruj subory tak ako mas v popise a slapes... na nete sa da najst aj posledna binarka podporujuca jeho komercne kniznice, pretoze od urcitej verzie nie je offic podpora v oscam, takze bacha na to
zippo

Příspěvek od zippo »

Tak potvrzuju, ze to beha. Musel jsem sice upravi trosku nazvy souboru nebo init script, pac jsem tam daval posledni verzi, ale jede to. Je treba pocitat, ze to trva po zapnuti telky nez to cele nabehne, ale pak to jede. Neprisel jsem popravde jak mit na TV soucasne v programech jak sat tak tvb-t programy.
zippo píše:Stalo se.
dlhe_pole píše:
Je v tom krasnej shell.

dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

zippo píše:Tak potvrzuju, ze to beha. Musel jsem sice upravi trosku nazvy souboru nebo init script, pac jsem tam daval posledni verzi, ale jede to. Je treba pocitat, ze to trva po zapnuti telky nez to cele nabehne, ale pak to jede. Neprisel jsem popravde jak mit na TV soucasne v programech jak sat tak tvb-t programy.
zalezi od toho ake mas rychle usb.. ja mam nejaky kingston 3.0 a do 3 minut to ide.
programy si nahadz cez prislusny soft do oblubenych podla potreby od A do F , tym padom tam mozes mat aj mixy T-cko so sat
zippo

Příspěvek od zippo »

Ok dik za reakci, mam to taky za cca 3 min coz kdyz zapnes telku a chces koukat na ruzovku je docela dost :-), nicmene klobouk dolu vsem co to vymysleli a dotahli az sem. Jeste by to mohli narvat do vnitrni pameti telky aby to najelo rychleji a bylo by to excelentni. (samozrejme vim, ze na usb je to kuli mistu)
dlhe_pole píše:
zippo píše:Tak potvrzuju, ze to beha. Musel jsem sice upravi trosku nazvy souboru nebo init script, pac jsem tam daval posledni verzi, ale jede to. Je treba pocitat, ze to trva po zapnuti telky nez to cele nabehne, ale pak to jede. Neprisel jsem popravde jak mit na TV soucasne v programech jak sat tak tvb-t programy.
zalezi od toho ake mas rychle usb.. ja mam nejaky kingston 3.0 a do 3 minut to ide.
programy si nahadz cez prislusny soft do oblubenych podla potreby od A do F , tym padom tam mozes mat aj mixy T-cko so sat
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

zippo píše:Ok dik za reakci, mam to taky za cca 3 min coz kdyz zapnes telku a chces koukat na ruzovku je docela dost :-), nicmene klobouk dolu vsem co to vymysleli a dotahli az sem. Jeste by to mohli narvat do vnitrni pameti telky aby to najelo rychleji a bylo by to excelentni. (samozrejme vim, ze na usb je to kuli mistu)
jo, je to prave koli miestu. osobne by ma viac potesil openvpn plugin pre ES, F a H-ckove rady koli bezpecnosti ako interne samygo. tie 3 minutky sa daju v pohode vydrzat
zippo

Příspěvek od zippo »

Odpovim si sam, pac jsem na to prisel : deje se to pokud je nahran FW 0000, musi se nahrat prez nej ofiko roottable fw (jo, kdybych cet poradne manualy)

Ta hlaska not for sale pri kazdem prepnuti se da dat pryc ? - vim to a staci me to napsat jednou :)
Naposledy upravil(a) zippo dne 22.únor 2016 - 19:41, celkem upraveno 1 x.
marecek29
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od marecek29 »

dlhe_pole píše: osobne by ma viac potesil openvpn plugin pre ES, F a H-ckove rady koli bezpecnosti ako interne samygo. tie 3 minutky sa daju v pohode vydrzat
Neni jednodusi dat vpn na router nez na kazdy zarizeni v siti ?
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum
zippo

Příspěvek od zippo »

Inu ne kazdy umi pak na tom routeru dat smerovat pouze IP televize tunemem aby mu tim netekl veskery datovy tok, proto se to povetsinou chce dat hned na dne koncove zarizeni.
marecek29 píše:
dlhe_pole píše: osobne by ma viac potesil openvpn plugin pre ES, F a H-ckove rady koli bezpecnosti ako interne samygo. tie 3 minutky sa daju v pohode vydrzat
Neni jednodusi dat vpn na router nez na kazdy zarizeni v siti ?
marecek29
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od marecek29 »

zippo píše:Inu ne kazdy umi pak na tom routeru dat smerovat pouze IP televize tunemem aby mu tim netekl veskery datovy tok, proto se to povetsinou chce dat hned na dne koncove zarizeni.
Naopak,vsechen traffic se musi nastavit.
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum
Gembll
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gembll »

zippo píše:Jeste by to mohli narvat do vnitrni pameti telky aby to najelo rychleji a bylo by to excelentni. (samozrejme vim, ze na usb je to kuli mistu)
Na to existuje appka libsoftpowerOff staci hledat na samygo foru, pak jde tv vypnout a oscam bezi porad dal. Trochu vic to ve standby zere ale muzu potvrdit ze to funguje. Sam to tak mam.
zippo

Příspěvek od zippo »

Parada, du to vytunit k dokonalosti. Dik za nakopnuti
Gembll píše:
zippo píše:Jeste by to mohli narvat do vnitrni pameti telky aby to najelo rychleji a bylo by to excelentni. (samozrejme vim, ze na usb je to kuli mistu)
Na to existuje appka libsoftpowerOff staci hledat na samygo foru, pak jde tv vypnout a oscam bezi porad dal. Trochu vic to ve standby zere ale muzu potvrdit ze to funguje. Sam to tak mam.
namorr741

Příspěvek od namorr741 »

Zdravím,
mam TV UE48JU6672UXXH. Ma niekto skúsenosť s OSCAM instalaciou a nastavením na tejto TV. Resp. pojde to tým postupom ktorý je popisaný v tomto vlákne ?

Ďakujem
baldy

Příspěvek od baldy »

nepojde
namorr741

Příspěvek od namorr741 »

Zdravím, a je nejaká ina cesta alebo nejaký iný addon ako nahradiť OSCAM funkčnosť ?

Ďakujem
badi80
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od badi80 »

Byl by někdo z Liberecka kdo by dokazal nahrat do rady e nahrat oscam , ja uz to vzdal .
ZGEMMA H7S , DISECQ MOTOR 52,5E-30W
:x
Surtep
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Surtep »

badi80 píše:Byl by někdo z Liberecka kdo by dokazal nahrat do rady e nahrat oscam , ja uz to vzdal .
E-series 5xxx / 6xxx s firmware T-MST10PDEUC větší nebo roven 2000.2
Co je to za TV ???
jaky mas FW ???
badi80
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od badi80 »

Dekujjsem v praci , jak se dostanu domu napisu model a firmware , predem dekuji za odpovedi
badi80
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od badi80 »

takže model tv : UE46F6740

verze fw : T-MST12DEUC-2111.1
Odpovědět