VU+ ZERO

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
emilsat
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: VU+ ZERO

Příspěvek od emilsat »

Nebo oscam :

oscam server :
[reader]
label = cw_ice
enable = 0
protocol = internal
device = /dev/sci0
caid = 0D96
detect = cd
mhz = 450
cardmhz = 2700
group = 1
emmcache = 1,1,2,0

oscam dvbapi :
P: 0D96
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
brancocool
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: SOLO2, VTi, FHD Glass, Skylink

Příspěvek od brancocool »

s cccam som zacinal aj ja, ale nebol som spokojny, permanentne mi to sekalo a tak som musiel siahnut po oscame, no na zaciatok je to straasne zlozite. Mne nik ani nenapisal ronfig readru ako mas vyssie. No kazdopadne trosku postuduj a budes spokojny
VU + SOLO2, VTi, FHD Glass
VU+ SOLO SE v2, open ATV
emilsat
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilsat »

brancocool : No kazdopadne trosku postuduj a budes spokojny
No , jestli budeš mít lepší nápad rád se něco naučím ........
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
tetelete

Příspěvek od tetelete »

Zdravím, je možnosť doplniť ku CZ/SK archívom takisto iné pluginy, ako napríklad Exodus alebo Phoenix?
HDBOX FS-9105 , vu+ zero , Skylink 0D96 ,
IvovI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvovI »

Nazdar HOŠI! Tak som to na zaciatok daaako DAL, avsak s velkou pomocou od "efendy55", ktoremu, aj tymto, obrovsky DAKUJEM. Sice, viem o oscam naozaj pramalo, ale vdaka oscam web, uz bola vcelku priazniva pesnicka. K nemu stacili "dve" dobre rady. Mam teda v zere oscam a s ICE idem dalej s ccam 2.1.3. Uvidim aky to bude drzak, klienta mam arivu 202e. Trochu som sa s tym "userom" pohral, aby som mal co najoptimalnejsi set up. Ak bude mat dakto nejaku radu, iste... bude rad. Zatial vsetkym zelam dobry prijem :-)
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

gratulujem =D> :good: ide to ???
Všetko 4K
IvovI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvovI »

Tak v prvom rade to slubene PODAKOVANIE :-) !!! Zatial cely vecer pozarali tu arivu deti a nebola jedina staznost :clapping: ak by daco dam vediet. Ja som teda mal postene zero a zatim ...ako vino. Inak "medzi nami", jedine comu sa celkom divim je, ze nie je, alebo teda aspon ja nikde nenasiel (okrem jedeho videa na youtobe) nejaky poriadny help pre ten "oscam web" pristup. Neviem ako ini zaciatocnici, ale teda pre mna to je teda ovela prijemnejsie rozhranie, ako bastlit kopirovanim ani neviem poriadne co (aj ked by som zrovna vedel ze kam)... :poklona:
gusto1
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od gusto1 »

neboj sa efendy tiez nespadol z neba vyskoleny. V podstate uz vsetky configy existuju a su co najlepsie nakonfigurovane (uz vlastne na feedoch su predkonfigurovane configy, takze stiahnes cez DO, doplnis si caid a ides).
Lenze ono to chce aj trochu tomu rozumiet a ist od zakladov
http://www.streamboard.tv/wiki/OSCam/en
http://streamboard.de.vu/svn/oscam/trun ... n/doc/txt/
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

presne tak gusto1 :good: tiež sa učím , nie som žiadny majster sveta a sú daleko ,daleko lepší borci ako som ja :poklona:
ja to mám len ako hobby po večeroch . :Yahoo!: ale mal som bohovskú výhodu že mi to kamoši ukázali a trochu vysvetlili a ukázali ako kde a čo sa nastavuje . ako ked len čítaš a čítaš a aj tak nevieš o čom borci píšu takže to ani nepochopíš . [-o< :o :Yahoo!:
takže aby bolo jasno , som len amatér a nie profík ,ale už niečo predsa viem . :Yahoo!: :poklona:
Všetko 4K
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Ale ty už jsi skoro profesionál :D ještě jednoduchý návod ve vašem rodném jazyce
http://www.zertechleba.cz/viewtopic.php?f=96&t=955
a ještě v češtině
http://blackbull.webz.cz/DreamBox/Oscam ... bneji.html
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
drob3k

Příspěvek od drob3k »

Zdravim, potreboval bych poradit s divnym chovani zera. Problem spociva v tom, ze kdyz produdim prijmac nebo pouziju prehravac (prehraju kousek nejake nahravky), ale i zcela nahodne pri prepinani kanalu, tak dojde k zaseknuti tuneru na jednom transporderu (thor 11804). Kdyz se pokusim prepnout na jiny kanal/transporder tak naskoci info "zadny volny tuner". Nejdrive me napadlo, ze by mohl byt problem v img, tak jsem zkusil cele preinstalovat (openatv 5.3), ale po par dnech byl problem zpet. Tak jsem otestoval snad vsechny mozne dalsi img (openpli, pbnigma, black hole, ...). Taky jsem zkousel odinstalovat vsechny mozne pluginy, ale taky bez vysledku. Nedokazal by nekdo poradit???
Aktualne pouzivam uplne holy openpli jen s nainstalovanym cccam, ale dneska opet zamrzani na transporderu :(
drob3k

Příspěvek od drob3k »

Nevim, zda to bude muj pripad, protoze dekodovani kanalu funguje i pri zaseklem transponderu, ale dekuju za radu vyzkousim ;)
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

len tak rozmyslam ci to nie je vadnym lnb
Vu+ Uno 4K SE [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam
IvovI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvovI »

Ahojte vsetci a zvlast zacinajuci :clapping: ,
nech sa paci informacia pre novacikov, ktori chcu pohodlne a rychlo spustat funkciu HbbTv na Zere:
Stiahnut multiquickbutton klasicky cez menu primaca, nainstalovat, restartovat. :cleanglasses:
Potom okrem toho HbbTv co je pod cerveny tlacitkom predpogramovane, este pridat dalsie tlacidlo z ponuky s nazvom "HbbTV aplication" . Toto potom vyvola spustacie "cervene" start HbbTv uplne komfortne na dve kliknutia.
Majte sa vsetci OK a neruseny prijem zelam. :occasion5:
IvovI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvovI »

Ahojte "zeraci" 8) kedze stale akosi skusam co z toho vytocim, tak by som sa rad podelil s aktualnou skusenostou streamovania v domacez wifi sieti (tri anteny s 300MB). Najlepsi, tj. vitaz, je obycajny winplayer, aspon teda vo win 10 a na sice novom, ale podpriemernom notase. Pri rovnakych podmienkach sa DreamStream E2 ci VLC nechytaju ani nahodou... uplne nepozeratelne. Aky player pouzivate vy k spokojnosti, resp. mate nejake speci nastavenia? :poklona:

este pridam info, ze testovane bolo na JOJ HD a jen to celkom zavisle aj na sile wifi signalu, ak som to skusal cez opakovac (tiez 300MB) na ktorom bol signal nahrane, stavalo sa to velmi rychlo nepouzitelne. :shock:
Naposledy upravil(a) IvovI dne 05.červen 2016 - 20:29, celkem upraveno 1 x.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

tak vidíš ... :cry: a ja som vierovyznania že káblik nič nikdy nenahradí ani ked sa pri tom poserieš ... :good: :smoke: :Yahoo!:
Všetko 4K
pcwifi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pcwifi »

zapomen na wifi nebo aspon na 2G4 wifi, stream z stb je velmi citlivy na "rozechveni" / stabilitu spojeni, lehce se zvedne ping na par sec a koncis... kabel je vzdy jistota.
Skylink na 1TV, Full Telly skrz IPTV, VDSL 125/25M... Satelit zatím má své místo, ale je pomalu a jistě vytlačován do ústraní...
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

u mna ziadny problem ani s wifi (funguje aj na 5GHz aj na 2.4GHz) - prijimac je samozrejme pripojeny kablom
ako stream client pouzivam KODI konkretne "VU+/ Enigma2 client" plugin, ale taktiez som nemal problem ani s VLC playerom
Vu+ Uno 4K SE [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam
NoPl

Příspěvek od NoPl »

Nezalezi ani tak na pocte antenok, ako na tom co mas za creva v krabicke...
V PC takisto pouzivam KODI, na tabletoch BlackBox. Bez problemov streamuje stare VU+ Duo.
Ked som na PC pouzival DreamStream E2, tak to sekalo aj po kabloch.
milankob

Příspěvek od milankob »

Ahojte, v poslednom čase mi nechce VU+ Zero prehrávať v Archive CZ SK videá v markiza.sk. Ostatné fungujú ako sosáč, JOJ.sk atd. Viete mi poradiť?

Ďakujem
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“