G-share seznam co jde

Odpovědět
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Re: G-share seznam co jde

Příspěvek od bystrik »

barack píše:@bystrik,,FW 1,60,,1,59 maju neaktualne nastavenia takže skydeutchland of,,viac menej všetko ide v sd,neoplati sa preinstalovať,,dokonca dsr7500 ma lepsie nastavenia na gshare,,,na astra19,2 D+ ide vacsina sd programov,,
tvorca už spominaný djminato,,
,nastavenie vnutorneho portu prijimača 2459
tcp port 30606
@nokixxx,,pokial by bol novy fw zaktualnimi nastaveniami pre gshare3-fix ,,nefunkčné baliky D+, sky deutchland by mali nabehnuť.
nieco som nasiel na nete ale je to fw z 5/2014 z totožnym datumom
ako máme beta0,19,
vyšla aj verzia fw2015 3.06 pre pinacle ale gshare-fix sa tam nerieši
Zdar Barack.Ale to som nemyslel, že tam mám FW 1.60, ja tam mám v prijímači FW Betu 019, ale ako vieš v prijímači sa zobrazuje 1.60 , lebo to ešte John vytvoril z FW 1.60.
Tak ani Tebe nejde SKY na 19,2 E na gshare 3 ?. Podľa mňa to gshare je iba jedno , jeden server a na niektorých prijímačoch sa zobrazuje ako gshare 3 , hlavne ak majú nový FW a tie so starším ako gshare 2 ...
peterxxx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peterxxx »

bystrik píše:
barack píše:@bystrik,,FW 1,60,,1,59 maju neaktualne nastavenia takže skydeutchland of,,viac menej všetko ide v sd,neoplati sa preinstalovať,,dokonca dsr7500 ma lepsie nastavenia na gshare,,,na astra19,2 D+ ide vacsina sd programov,,
tvorca už spominaný djminato,,
,nastavenie vnutorneho portu prijimača 2459
tcp port 30606
@nokixxx,,pokial by bol novy fw zaktualnimi nastaveniami pre gshare3-fix ,,nefunkčné baliky D+, sky deutchland by mali nabehnuť.
nieco som nasiel na nete ale je to fw z 5/2014 z totožnym datumom
ako máme beta0,19,
vyšla aj verzia fw2015 3.06 pre pinacle ale gshare-fix sa tam nerieši
Zdar Barack.Ale to som nemyslel, že tam mám FW 1.60, ja tam mám v prijímači FW Betu 019, ale ako vieš v prijímači sa zobrazuje 1.60 , lebo to ešte John vytvoril z FW 1.60.
Tak ani Tebe nejde SKY na 19,2 E na gshare 3 ?. Podľa mňa to gshare je iba jedno , jeden server a na niektorých prijímačoch sa zobrazuje ako gshare 3 , hlavne ak majú nový FW a tie so starším ako gshare 2 ...
http://www.parabola.cz/zpravicky/26131/ ... m-systemu/
radolaco

Příspěvek od radolaco »

Caute, uplne to sem nepatri, ale hadam sa mozem spytat rychlu otazku. Ide niekomu cez cardshara.tv slovenska DigiTV? Lebo u mna dlhodobo ani tuk. Zatial co Skylink a Freesat (UPC) uplne bez problemov, bez jedneho vypadku. Dik
blacker91
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreambox 920

Příspěvek od blacker91 »

Dejte urcite vedet jak to probiha ja musim potvrdit ze na SL Nova HD bezi i nektere preladene programy neketere ne ale to nevadi :)
Dreamsky DSR-7500 a Dreamsky DSR-7000
Dreamsky NXP 256
karlov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od karlov »

Dobrý den, mám dotaz jde Automotorsport. Děkuji za odpověď.
barack
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od barack »

Našiel som stranku kde sa dá platit gečko,platbu nemam odskušanú.
Čo ma však zaujalo je rozdelenie služieb na stranke a platba k nim.
Dalšia vec je že priznávaju určite problemi zo sledovanim staníc SKY HD,,HBO,Beinsport
ak si to neobjednáš u ních.
Je takýto problém aj u nxp?konkrétne by som potreboval vyskušať
HBOcz cez jupíkov,,vznikájú tam zaseky pri sledovaní?
zdroj" http://gshareco.com/
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

karlov píše:Dobrý den, mám dotaz jde Automotorsport. Děkuji za odpověď.
Zdar Karlov, Automotosport momentálne cez gshare nejde ...
accid

Příspěvek od accid »

Zdravím...potreboval by som poradit daaku spolahlivú mašinku na G-share...
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

Dreamsky NXP 256 HD ...
vlasta

Příspěvek od vlasta »

A kde ji sehnat
agamon37
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od agamon37 »

Dreamsky NXP 256 HD je starý šunt.Já jsem koupil Starsat 2000 HD hyper zhruba před 9.měsíci za 4000,-Kč z Dubaje(cena je včetně cla a dph) ale i tak levněji než z Francie apod.Když mohu srovnat cccam s g-share(starshare),tak kromě paketu Digitalb v hd tam je toho meně než s kvalitní c-line,např.viasat hd kanály nebo canal digital nordic hd kanály pouze pár.
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

agamon37 píše:Dreamsky NXP 256 HD je starý šunt.Já jsem koupil Starsat 2000 HD hyper zhruba před 9.měsíci za 4000,-Kč z Dubaje(cena je včetně cla a dph) ale i tak levněji než z Francie apod.Když mohu srovnat cccam s g-share(starshare),tak kromě paketu Digitalb v hd tam je toho meně než s kvalitní c-line,např.viasat hd kanály nebo canal digital nordic hd kanály pouze pár.
Nazdar starý šunt, ale stále ide na ňom gshare v pohode. Ale ten Starsat 2000 HD, čo si pamätám je iba o cca 3 roky mladší od Dreamsky NXP 256HD ...
agamon37
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od agamon37 »

Nazdar,máš pravdu.Taky to není žádné terno.Ono celý g-share projekt je vlastně takový komerční hack,něco jako v případě modulů Diablo.Prakticky přidají nějaký sat packet,který nemůžeš mít přes cccam,mgcamd apod. a musíš koupit jejich nový
box ,abys to mohl mít.
par
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od par »

accid píše:Zdravím...potreboval by som poradit daaku spolahlivú mašinku na G-share...
Teraz som spuštal satelit. Z ukrajiny kupeny Sat integral cena za primač bola 56 eur a gshare garantovane na 18 mesiacov....
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Aký je to model? Na nete je ich viac. Po prepočte zdieľačky od sovietov na 18 mesiacov to vychádza že prijímač je zadarmo.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

Nazdar. Tak ten prijímač Satintegral je určite väčší šunt ako Starsat 2000 HD Hyper a Dreamsky NXP 256 HD spolu ...
peterxxx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peterxxx »

bystrik píše:Nazdar. Tak ten prijímač Satintegral je určite väčší šunt ako Starsat 2000 HD Hyper a Dreamsky NXP 256 HD spolu ...
http://sat-integral.org.ua/index.php?to ... 0-------ma toho dost ale čo čitam tak asi nema slovenske alebo česke menu
jozef58
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jozef58 »

To si na veľkom omyle na tomto satintegral ide takmer všetko má to sk cz menu a dá sa prepísať s/n podobné ako sa dalo na dreamsky 7000 asi mesiac dozadu nabehlo g share3
barack
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od barack »

Sat Integral Rocket to je to najlepšie čo ponuka táto značka a ak by som si mal niečo zadovážiť po nxp,,tak by to bol tento prijimač,,funkčnosť ,stabilita,pre službu g-share je lepšia ako dreamsky.
Pre porovnanie hardware,
starsat hyper-integral rocket-cryptobox600hd,,to isté
procesor Ali3511+ Ram ddr3 128Mb.
Všetky boxy vhodné na flash,,prepis S/N no.noó
par
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od par »

bystrik píše:Nazdar. Tak ten prijímač Satintegral je určite väčší šunt ako Starsat 2000 HD Hyper a Dreamsky NXP 256 HD spolu ...
Chlape ja netušim či je to šunt ,alebo niečo ine. Bol som požiadany aby som jeden spojazdnil a bol som velmi milo prekvapeny. Primač nabehol okamžite a to cez usb wifi adapter. skusil som aj surovy reštart a všetko fungovalo hned. Je tam v menu podobne ako na NXP vypisany port 40 a piše tam G share 3 a udava to na 18 mesiacov ....Nxp mam dosť dlho a mal som s nim len raz problem a pomohol my s nim moderator -som s nim velmi spokojny. Montujem satelity dosť dlho a najväčšie šroty su stale skylink ready...
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky“