Samsung TV a OSCAM client ?

Oscam v TV . Nastroje, postupy, pomocky .
Pravidla fóra
Forum urcene len pre OSCAM v TV prijimacoch !
Odpovědět
ctse
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: RE: Re: Samsung TV a OSCAM client ?

Příspěvek od ctse »

error404 píše:
ctse píše:Ja som robil ue40h6470. Firmware by mal byt rovnaký. Skus najprv továrne nastavenia a az potom fw0000. A ja som daval skype verziu. Oscam sa startuje rychlejsie nez pri non skype.
Skype verzia uz nefunguje. Ti co mali zablokovane aktualizacie na routri a v Service Menu maju funkcny skype root. Momentalne je zatial funkcny iba H latest firmware. Ktorym je mozne rootnut vsetky verzie az do <2790.

Send From My tontoFono Nokia3110
Urcite?
Som to sice robil pred cca 6 tyzdnami. Ak sa ale clovek dostal na fw0000 tak potom aky je problem ist aj na verziu podporujucu skype root.
No nic. To vsak neriesi problem blikania, ktore nastalo uz po prechde na fw0000.
oscam na : ASUS N66U, BananaPi, DM920, VU+Solo4K, VU+Duo, Vu+Zero, Samsung UE40H6470
Toroidal T-55 4w_0,8w_4,8e_9e_13e_19,2e_23,5e(UniCable)_28,2e
error404
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Samsung TV a OSCAM client ?

Příspěvek od error404 »

Samsung od 2.6.2016 odstranil Skype zo vsetkych SmartTV.
Na samygo najdes free testovaciu verziu novej lib pre oscam. Zatial je iba vo vyvoji. Takze neocakavaj zatial plnu funkcnost.

tonner

Re: RE: Re: Samsung TV a OSCAM client ?

Příspěvek od tonner »

ctse píše:Ja som robil ue40h6470. Firmware by mal byt rovnaký. Skus najprv továrne nastavenia a az potom fw0000. A ja som daval skype verziu. Oscam sa startuje rychlejsie nez pri non skype.
Děkuji za tip. Ještě zkusím znovu tovární nastavení a následně FW0000, snad to vyřeší blikání obrazovky po downgradu. Už mám ale strach, aby z toho nebyla cihla. Nejdříve se pokusím odstranit root, potom provedu tovární nastavení a následně down na FW0000. Jestli nebude obraz blikat, tak provedu upgrade na FW2130. Následně provedu root "Rooting H on latest firmwares" (https://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=70&t=9622). FW2130 dám z důvodů bezproblémové funkčnosti OSCAMu (http://tanjasoft.com/how-to/install-osc ... -series-h/).
Předpokládám, že tovární nastavení odstraní root, raději root odstaním, co kdyby. Díky.
error404
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od error404 »

Ak mas H latest root najkor ho odstan a potom skus tovarenske nastavenia. Precitaj si cely 1 post ako ho odstrañit

tonner

Příspěvek od tonner »

Tak jsem odstranil root H latest, provedl tovární nastavení a dal z FW2740 na FW0000. Bohužel, obraz bliká. Ověřoval jsem v servisním menu (3key+poweron) co se změnilo, všechny hodnoty jsou stejné, jako při FW2740, kdy obraz neblikal. Několikrát jsem zkoušel tovární nastavení, obnovení hodnot z uživatelského menu telky a nic. Potom jsem znovu zkoušel rozchodit OSCAM, ale musel jsem to rozchodit na verzi FW, u kterého obraz nebliká, to je FW2740 a vyšší. OSCAM ale zase bohužel při přepnutí programu vytuhne a s ním i celá telka. Zkoušel jsem dát OSCAMFIX, stejně nepomohlo.
Takže mám dva neřešitelné problémy:
1. Při upgradu FW0000 až do FW2710 obraz bliká (downgrade jsem zkusil z F0000 i z libDowngrade/root - nepomohlo nic)
2. Od verze FW2740 obraz nebliká, ale zase nejede OSCAM od TANJASOFT, protože liboscamH není kompatibilní pro FW2700 a vyšší (vše na root H latest).
error404
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od error404 »

To blikanie je podobne tomuto?
https://www.youtube.com/watch?v=i-jQZ-TQdgU

error404
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od error404 »

Mas niejake kable zapojene do TV? Hdmi......

Skus este kuknut sem:

http://armtvtech.com/armtvtechforum/vie ... php?t=1091

http://www.cnet.com/forums/discussions/ ... de-641326/

NoPl

Příspěvek od NoPl »

Ja mam zasa na mojom Samsung ue40f7000, asi po jednom upgrade, pri 3D filmoch obraz v hornej 1/5 obrazovky s tmavym nádychom s jemnym blikanim. Na internete som nenasiel ziaden podobny problem :(
tonner

Příspěvek od tonner »

error404 píše:Mas niejake kable zapojene do TV? Hdmi......
Kabel HDMI připojený nemám. Obraz bliká vždy, i když je televize připojená pouze do zásuvky 230 V. Ukázka blikání viz

https://uloz.to/live/xcNzX4JA/samsungtv-flickering-mov

Nahrané video je trochu zpomalené, aby to bylo vidět.
Nastavil jsem doporučené, co nastavit mohu, tj. vypnutí ECO, tovární nastavení apod. Bohužel se mi nedaří blikání odstranit. Už to vzdávám, vyzkoušel jsem snad vše, co jste mi poradili. Moc si toho vážím za strávený čas. Děkuji.
Účelem mého úsilí bylo rozchodit OSCAM na nižším FW co OSCAM podporuje. Počkám, až TANJASOFT zprovozní OSCAM pro sérii H na FW2781 (případně vyšší root verzi).
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Mimo súťažná otázka:
Na routri mám blokovaný prístup k Samsung OTN:

Kód: Vybrat vše

msecnd.net
samsungotn.net
test.samsungotn.net
Pripojenie na net mi potvrdí že je OK. Ale funkcia Smart HUB je blokovaná. Vyzerá to že to chce pri prvom spustení týchto funkcií stiahnúť odtiaľ nejakú licenčnú zmluvu na potvrdenie aby sa funkcie aktivovali a na tom to zlýha.
Experimentovať povoľovaním niečoho sa mi moc nechce, lebo kašlem celý smart, len sa pýtam či má niekto k tomu ňáke info. :)
UE55JU6872 fw.1443
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Gembll
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gembll »

tak si to blokni jen v servisnim menu a mas pokoj :)
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

V nových fw už to nepomôže,
ale už to naskočilo, tak neviem kde bol problém, blokácia je stále funkčná, teda dúfam :D
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Příspěvek od dlhe_pole »

Gembll píše:tak si to blokni jen v servisnim menu a mas pokoj :)
dalsi chytrak .. zrejme Ti uniklo ze vypnutie OTN v jeckovych radach zamerne nie je v servisnom menu.. aaa mozes 3x hadat preco to vyrobca urobil :P
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Vot zdes: , vidno že "OTN Support" je šedé - nemeniteľné. :(
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
„Cross of Iron“
error404
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od error404 »

Ak to je v tom service menu tak sa to určite bude dat vypnuť. Len na to bude potrebny určite niejaky špecialny Servisny ovladač. (A ten bude dostupny iba pre par ľudi.) Ale jedneho dña to určite pojde vypnuť. Da sa Aktivovať Extended Service Menu pre niektore firmwary <J co to maju tiez šede a ono sa to potom da prehodiť. Len akurat na J/K bude treba skušať niejake ine kombinacie zo servisneho DO alebo sa dostať k tomu "vylepšenemu servisnemu DO 2"
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Tak preto toho samsunga vsetci kupuju, kvoli servisnemu menu. :roll:
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Příspěvek od dlhe_pole »

error404 píše:Ak to je v tom service menu tak sa to určite bude dat vypnuť. Len na to bude potrebny určite niejaky špecialny Servisny ovladač. (A ten bude dostupny iba pre par ľudi.) Ale jedneho dña to určite pojde vypnuť. Da sa Aktivovať Extended Service Menu pre niektore firmwary <J co to maju tiez šede a ono sa to potom da prehodiť. Len akurat na J/K bude treba skušať niejake ine kombinacie zo servisneho DO alebo sa dostať k tomu "vylepšenemu servisnemu DO 2"
kludne mozes "debug-ovat" soft, myslim ze prve bverzie pre H-cka mali este 1024 byte rsa a chlapci zo samsungu urcite po roote to viac zabezpecili, ale iniciative sa medze nekladu ..
error404
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od error404 »

Uz su dosupne Oscam libs v zone Extra = FREE. A tiez je uz k dispozicii DONATE cez BitCoin.
bagr3210
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Samsung H+J-series

Příspěvek od bagr3210 »

Tak to je skvela zprava..dik za info...

Odesláno z mého SM-G900FD pomocí Tapatalk
TV Samsung J6272+H6270(oscam) * * 80cm klasika-plech ** Inverto Monoblok Twin 0,2dB
error404
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od error404 »

Donacia cez Bitcoin je este zatial v "analogovom" štadiu. Takze treba kontaktovat cez PM admina a on to musi manualne spracovat,moze to aj nejaky ten den trvať.
Odpovědět

Zpět na „Oscam - TV API“