Zdravím,To: fenn333
v akom prijímači prevádzkuješ CAM CI+ Tricolor?
Pozdravujem
Ahoj! Prepáč,že odpovedám až teraz,od konca mája som bol mimo Slovenska.neel2121 píše:Zdravím,To: fenn333
v akom prijímači prevádzkuješ CAM CI+ Tricolor?
Pozdravujem
Na tej stranke si sa normalne registroval? Ja tam nevidim ale volbu Slovenska republika.fenn333 píše:Ahoj Mot!
Ja mám modul s kartou kúpený na lotyšskej stránke http://www.pultex.lv za 120 EUR + 9 EUR expres.doprava.Mám ho doma 5 dní,
zaplatil som ho SEPA prevodom v pondelok ráno / mBank / a v piatok som ho už mal doma.Predfaktúru mi predtým zaslali na e-mail,
aj s uvedením svojho IBAN účtu, ináč sa u nich platiť nedá. Musím ti ich silne doporučiť, sú 100% spoľahlivý.
Modul bol so zasunutou kartou zabalený v bubl.obálke, doručila ho poštárka doporučene.Zaslali ho už aj s aktivovaným štart.paketom
"jedinyj" na 31 dní.Potom sa jednoducho dá na http://www.tricolor.tv zaplatiť predplatné na rok aj našou kartou / po výbere paketu si z ich
stránky presmerovaný do Raiffensen banky kde bezpečne zaplatíš horibilnú sumu 1200 RUB, "1EUR=85RUB" /.
Zabudol som na najdôležitejšiu vec a to, že kartu zasielajú zaregistrovanú na seba,takže s tým nie sú žiadne starosti.
iko píše:Na tej stranke si sa normalne registroval? Ja tam nevidim ale volbu Slovenska republika.fenn333 píše:Ahoj Mot!
Ja mám modul s kartou kúpený na lotyšskej stránke http://www.pultex.lv za 120 EUR + 9 EUR expres.doprava.Mám ho doma 5 dní,
zaplatil som ho SEPA prevodom v pondelok ráno / mBank / a v piatok som ho už mal doma.Predfaktúru mi predtým zaslali na e-mail,
aj s uvedením svojho IBAN účtu, ináč sa u nich platiť nedá. Musím ti ich silne doporučiť, sú 100% spoľahlivý.
Modul bol so zasunutou kartou zabalený v bubl.obálke, doručila ho poštárka doporučene.Zaslali ho už aj s aktivovaným štart.paketom
"jedinyj" na 31 dní.Potom sa jednoducho dá na http://www.tricolor.tv zaplatiť predplatné na rok aj našou kartou / po výbere paketu si z ich
stránky presmerovaný do Raiffensen banky kde bezpečne zaplatíš horibilnú sumu 1200 RUB, "1EUR=85RUB" /.
Zabudol som na najdôležitejšiu vec a to, že kartu zasielajú zaregistrovanú na seba,takže s tým nie sú žiadne starosti.
To mi je jasne, ale na ich webe nie je volba SR. Takze sa neda zaregistrovat do eshopu.fenn333 píše:iko píše:Na tej stranke si sa normalne registroval? Ja tam nevidim ale volbu Slovenska republika.fenn333 píše:Ahoj Mot!
Prečítaj si ešte raz poslednú vetu v mojom príspevku.
iko píše:To mi je jasne, ale na ich webe nie je volba SR. Takze sa neda zaregistrovat do eshopu.fenn333 píše:iko píše:
Na tej stranke si sa normalne registroval? Ja tam nevidim ale volbu Slovenska republika.
Prečítaj si ešte raz poslednú vetu v mojom príspevku.
neel2121 píše:to: fenn333
Ďakujem za reakciu. Na základe Tvojho príspevku z 24.02.2016 som si tiež objednal CAM CI+ 1.3 s kartou Tricolor TV. Potvrdzujem serióznosť predajcu. Predajca je tiež ochotný poskytnúť registračné údaje, aby si človek sám mohol spravovať kartu.
Karta mi funguje v TV Sony s CI+ slotom.
No na DM7080 HD alebo na DM7020 HD mám problém. Skúšal som plugin-y z nemeckých stránok a aj opísal tam svoj problém. Vraj problém je v certifikáte.
Na webe je jeden image experimental so starým plugin-om od satinfo verzia 1.4 a nejakými úpravami navyše, v ktorom to funguje. Len sa mi to bije s oscam-om a druhým CI+ DIGI.
Takže čítam na webe a hľadám riešenie môjho problému.
Pozdravujem
to: fenn333fenn333 píše:
Ahoj! Prepáč,že odpovedám až teraz,od konca mája som bol mimo Slovenska.
CAM CI+ TRICOLOR TV prevádzkujem v prijímači VU+ SOLO SE V2 s VTI 9.0.2. Funguje perfektne, nahrávanie je v nezakódovanom
stave - pripomínam,že ide o CAM modul CI+ vo verzii 1.3 ! Nahrávať sa dá naraz jeden program a jeden nahratý program sledovať.
Podobne je to tiež už aj s E2 OPEN ATV 5.1 /prijímač Formuler F3, F1 /.
Filmové kanály KINO PREMIUM HD, KINOPOKAZ, KINOPOKAZ HD1, KINOPOKAZ HD2, KINO PLUS , FOX ... nemajú chybu.
usingen píše:to: fenn333fenn333 píše:
Ahoj! Prepáč,že odpovedám až teraz,od konca mája som bol mimo Slovenska.
CAM CI+ TRICOLOR TV prevádzkujem v prijímači VU+ SOLO SE V2 s VTI 9.0.2. Funguje perfektne, nahrávanie je v nezakódovanom
stave - pripomínam,že ide o CAM modul CI+ vo verzii 1.3 ! Nahrávať sa dá naraz jeden program a jeden nahratý program sledovať.
Podobne je to tiež už aj s E2 OPEN ATV 5.1 /prijímač Formuler F3, F1 /.
Filmové kanály KINO PREMIUM HD, KINOPOKAZ, KINOPOKAZ HD1, KINOPOKAZ HD2, KINO PLUS , FOX ... nemajú chybu.
Ahoj , s VU+ a CI+ modulem 3k je cca 3 tydny problem u nekterych HD kanalu, ale jsou to jenom urcite porady, vetsinou prime prenosy, zpravy, sport apod. Hodne se to probira na telesputnik.ru ...
Prosim muzes se podivat treba na Match! Arena HD, IGRA HD, Match! HD zda se ti obraz netrha, proste neni plynuly ?? Jakmile je reklama je vsechno ok. Diky!!
Zpět na „Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz