Golden Interstar Xpeed LX3

Odpovědět
Tabi
Odborník
Odborník

Re: Golden Interstar Xpeed LX3

Příspěvek od Tabi »

To už je dávno a dával jsem to sem. Řešilo se to i na fóru ATV.
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB /mechanika DVD Dell
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
flubertn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od flubertn »

Po flashi na najnovšie egami som nahral seting a spojaznil doscam a nastavil tunery a prepina to tak ako ma takže problém bude v tom ellano image

Edit: nepodarilo sa mi rozbehať multiboot ani HD skin glas , samotna image sa mi nepacila zatial som teda hodil naspäť image by ellano. Najradšej by som prišiel na to čo to spôsobuje a odinštaloval dany program nakolko samotna image sa mi pači. Večer skusim este novú ATV a uvidim

Edit: Po prechode a najnovsi Atv a nastaveni cez obnovu nastaveni takisto spomalene prepinanie. Aktualne skusam znova natiahnut najnovsi Atv a nainstalujem iba pouzivane pluginy

Edit: Najnovsi Atv spojazdneny, nahraty seting a spusteny doscam a vsetko ide tak ako ma už som ponastavoval aj dizajn takže zajtra dohram pluginy a hotovo.

:?: ake plugini su najcastejsie pouzivane, ktore mam nahrať a čo mi zaistia? zatial nepoznam skoro ziadne je to moj prvy linux STB, ale zatial to celkom zvladam aspon som si potvrdil ze tie roky ucenia ako informatik napriek tomu ze to uz 10 rokov nerobim neboli nadarmo , a aj nejaky ten telnet počas instalacie STB podla navodu od "thebeno" som zvladol

:thankyou: "thebeno" za tému http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... ep#p621760 napriek tomu že niektoré veci sa daju aj jednoduchšie posluźila mi ako zakladny postup takže tvoja snaha bola osožná. :poklona:

Najnovsi poznatok - spomalenie spôsobuje plugin CSFD po instalacii sa dostal box do rovnakeho stavu ako s image od Ellana, tak som ho odinstaloval a znova slape :smoke:
flubertn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od flubertn »

Rozbehal niekto stream na windows mobile? mam Lumaia 640xl s Win 8.1 a neviem otvoriť subor. Prehravanie spustam cez open webif a vzdy mi napise ze nemam prehravac pre dany subor. skusal som aj nainstalovat rozne prehravace vratane VLC a nic. Na Androide ide všetko tak ako ma vrátane transcoding cez internet takže mam všetko nstavene korektne len si neviem rady s Windowsom v mobile
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Plugin CSFD používám již dlouho na všech mých image a nepozoruji že by způsoboval tebou popisovaný problém
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
flubertn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od flubertn »

Fakt je ten že po nainstalovani daneho pluginu do mojho satelitu nastalo znova spomalenie pri prepinani akoby satelit na nieco cakal, akonáhle som ho odobral vsetko ide tak ako predtým. Tazko povedať čim to je že ho vela ludi pouziva a problem nemaju ale je mozne ze to bude zhoda zapojenia daneho satelitu, mozno nastavenia domacej siete tazko povedat.
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

aku verziu pluginu csfd instalujes?
Vu+ Uno 4K SE [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam
Tabi
Odborník
Odborník

Příspěvek od Tabi »

Taky ho ve všech img používám a problém s přepínáním nemám.
Pokud si myslíš, že to dělá LAN tak ji odpoj a uvidíš výsledek hned.
Můžeš taky zkusit jinou verzi CSFD.
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB /mechanika DVD Dell
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
flubertn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od flubertn »

Tak mi to nedalo a ešte raz som nainštaloval CSFD a znova sekanie. So skumanim som isiel dalej a vypol som lan sieť a zapol wifi a všetko ide zrazu tak ako ma. Znova som vypol wifi a zapol lan a zase sekanie je teda problem s Lan a kombinaciou CSFD.

Prehodil som teda druhy lan - mam natahanu zalohu z ineho switcha a zrazu sa to rozbehlo. Moźno poškodeny lan kabel, mozno postači prekniplovať koncovky, zaujimave že všetko okrem CSFD bežalo na danom kábli bezproblémovo. Nerozumiem tomu.

EDIT: tak beriem späť šlapalo to na zalozni kabel iba chvilu a znova zacalo sekat takze lan kabel mam OK. Vypol som lan a skusam este pouzivať na wifi. Zatial to vyzera ze to spôsobuje kombinacia Lan + CSFD :!:

Edit: dotestované. Sekanie zacalo aj na wifi. prepol som teda znova povodnu lan odinstalloval csfd a všetko ide tak ako ma :shock: skusana ver. 10.85 a 11.00
baranček
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,Octagon sf8008 mini

Příspěvek od baranček »

1_0_19_1328_CA2_3_EB0000_0_0_5.jpg
Dnes som si opäť zaexperimentoval a do Egami Bootu som nainštaloval najnovšiu image Open XTA 5.5 určenú pre XTREND 8500.Zadarilo sa funguje to,vrátane KodiDirectu,ArchívovCZSK,FTP,Telnetu.Akurát som musel použiť doscam s Egami a oscam s Openpli,pôvodné som nerozbehol,jedine CCCam 2.3.0 fungoval na stiahnutom feede openXTA.Ešte dodám,že funguje a HDMU,ale ATV,DROID,HDF sa mi nepodarilo spojazdniť :)
Naposledy upravil(a) baranček dne 15.červenec 2016 - 16:13, celkem upraveno 1 x.
konečne mám čas na koníčky :book:
VU+solo 4k image Open Black Hole 5.2 a Openmultiboot :)
Octagon sf8008 mini image Egami 10.3-R 5 a Egami Multboot
ET-4000 image Openpli 7.3
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

@flubertn po nainstalovani cisteho image davas obnovu nastaveni alebo nie?
Este by som to skusil takto:
1.) nainstalovat cisty image
2.) nastavit len zakladne potrebne veci ako net a tuery, zoznam kanalov...
3.) nainstalovat plugin CSFD a vyskusat ako sa to bude spravat

Este ma napadlo - mas v LX3 vlozeny HDD? Skus ho pripadne odpojit.
flubertn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od flubertn »

AHoj,

Nainstalovaný mám cistý image, spojazdnene doscam + seting nahraty z PC a aj tak to sekalo. Môžem skúsiť este odpojiť HDD mám tam 2BT v kazdom prípade keby to bolo HDD tak to radšej oželiem ten plugin csfd nez HDD :-) dnes som v práci tak to skúsim vecer okolo 22:00 a potom dam vedieť.

Rozbehal niekto ten streeam na Windows phon mam 650XL
Skusal som nainstalovať aj VLC ale keď sa otvori po par sekundách spadne.
Skusal som aj na - Lumia 950 xl a takisto po par sekundách spadne.
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

google mi nasiel nieco taketo:

aplikacia: dream web tv (mala by podporovat priamy stream z e2)
petrkl12

Příspěvek od petrkl12 »

flubertn píše:AHoj,

Nainstalovaný mám cistý image, spojazdnene doscam + seting nahraty z PC a aj tak to sekalo. Môžem skúsiť este odpojiť HDD mám tam 2BT v kazdom prípade keby to bolo HDD tak to radšej oželiem ten plugin csfd nez HDD :-) dnes som v práci tak to skúsim vecer okolo 22:00 a potom dam vedieť.

Rozbehal niekto ten streeam na Windows phon mam 650XL
Skusal som nainstalovať aj VLC ale keď sa otvori po par sekundách spadne.
Skusal som aj na - Lumia 950 xl a takisto po par sekundách spadne.
v Nastaveních pluginu záložka Ostatní zruš něco jako načítání pořadů po přepnutí kanálu. Plugin si totiž stahuje po přepnutí aktuální pořady z CSFD televizního programu a tím pak dokáže výrazně zpřesnit vyhledávání. Dělá to jen jednou a pak to několik hodin/dní drží v cache nebo do restartu GUI. Asi máš hodně pomalý internet, tak ti to nejde ....

také to může dělat pokud přesuneš adr. tmp někam na pomalejší místo např. na disk
flubertn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od flubertn »

dufoq3 píše:google mi nasiel nieco taketo:

aplikacia: dream web tv (mala by podporovat priamy stream z e2)
Podla tohto treba ako medzi kus PC http://www.casa-del-stifler.de/?page_id=95&lang=en
Skúsal som to rozbehať ale nepodarilo sa mi to. A mat zapnuty PC nemienim.
OMG že ja som kupoval ten Windows phone. Pokial človek nepotrenuje aplikacie tak super stabilita ale keď je treba neexistuju ](*,)

EDIT: nastavenia pluginu nepomohly. Odpojenie HDD takisto ziadna zmena znovu odinstalovanie pluginu CSFD a spomalenie zmizlo. Neviem ale zrejme je ten moj box zakliaty na daný plugin. Este skusim rozbehať plugin v inom image ako ATV ale to až v pondelok.
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od 11chloe »

A co třeba VU+ E2 Remote ?
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

k tomu dream web tv: podla tohto by nemal byt potrebny PC

http://forums.windowscentral.com/ask-qu ... tream.html

citujem posledny prispevok: "Update: The app "dream web tv" is now able to stream directly from enigma based receivers and can also be used to receive transcoded streams from your receiver, if it support this feature.
The Developer released a nee version with new features and new design.

Regards"
flubertn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od flubertn »

pls. Kde je ulozene uvodne logo egami.

po preinstalacii na egami a následne naspäť na atv mi zle zobrazuje loga.

Po uplnom vypnuti STB mi pri starte najprv nabehne Egami logo na par sekúnd a následne sa zobrazi Atv logo

ďakujem
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

To uvodne logo sa ti tam dalo pri novom flashovani image a tusim to zmenis opat len pri novom flashovani
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

@flubertn úvodní logo obsahuje soubor splash.bin který pří flashování musí být z nového image, jinak se ti bude zobrazovat logo z minulého image. Prosím Krkoše aby na můj příspěvek nereagoval jak má ve zvyku
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
virgille
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od virgille »

je to dane tym, ze zalohy image neobsahuju splash z novej cistej instalacie image... to znamena, ze ak sa po instalacii napr. ATV vratis k zaloham HDF, egami atd, to prve logo bude stale z ATV az kym neurobis opat instalaciu noveho cisteho image, aj ked teoreticky by sa splash mal dat nakopirovat do zalohy z cisteho image(ale neskusal som)... dalsie bootloga (bootlogo, backdrop, bootlogo_wait) sa menit daju lubovolne, nachadzaju sa v /share (pripadne /boot v nektorych image)
VU+ Duo4K SE - ATV 7.6
VU+ Ultimo4K - ATV 7.6
E-85: 9e, 13e, 16e, 19e, 23.5e, 28e
skylink, antiksat
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“