Nespusti sa prijimac

Všetko o prijímači VU+ SOLO 4K - diskusia
Odpovědět
fipo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nespusti sa prijimac

Příspěvek od fipo »

Ahojte,

mam Solo 4K, nainstalovany v nom bol VTi 9.0.3 a OSCAM (nepamatam si verziu). Vsetko fungovalo super, vcera vecer som vypol prijimac a dnes nejde zapnut. Tak som ho vzadu vypol a zapol a zobrazuje sa mi len znak Vu+Ti na obrazovke ... Skusal som prijimac vytiahnut zo siete na nejakych 10 minut a opat zapnut, ale nic sa nestalo, resp. znovu sa zobrazi len Vu+Ti obrazok ...

Co mi radite skusit? Nemam s Linuxovymi prijimacmi velke skusenosti, ale rad sa priucim. Mam nahravat novy image + novy OSCAM?

Dakujem Vam velmi pekne za rychle odpovede - rodinka je nervozna - bez TV :)

Dik
chocholousek
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nespusti sa prijimac

Příspěvek od chocholousek »

Pokud je to opravdu jen uvodni logo tak asi nezbude nez nahrat znova image, ja bych se ale prece jen pokusil overit to tak ze bych se pokusil do prijmace dostat pres telnet pokud nejde ani telnet neni co a jak zkouset.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ak nemas zalohu asi si o skusenost mudrejsi ......... keby nic ine nepomohlo ako znovu instalovat vsetko ....
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
fipo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fipo »

liquere píše:Ak nemas zalohu asi si o skusenost mudrejsi ......... keby nic ine nepomohlo ako znovu instalovat vsetko ....
Veru nemam :) Hlupaci sa ucia na vlastnych chybach :)
chocholousek
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chocholousek »

Dovolim si nesouhlasit, bezne kompletni zalohu nedelam a staci mi jen setting a nastaveni enigmy + nastaveni a vyberu mych oblibenyh plaginu. Je to jistota, ze pri nove instalaci nepreneses zadny bordel a cele mi to trva 10 mniut.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Aj tak sa da, jedno alebo druhe. Zalezi ci chces aktualizovat alebo len zachranovat rodinny zmier.Ale mas pravdu aj to je moznost. :D
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
fipo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fipo »

Tak naozaj neostalo nic ine, ako vsetko nainstalovat. V takychto situaciach vitazi rychlejsia moznost ... ak to niekomu trva 10 minut, asi fakt nie je o com. Avsak takemu, co sa tomu venuje 1 x za rok je dobre, ked vytiahne navod a urobi obnovu zo zalohy :)

Avsak, tolko, co som sa naucil za taky kratky cas ... ma nieco do seba.

Mam vsak dalsi "problemik". Flashol som Vti 11.0.0 ... a OScam 1,20 rev: 11058. Tlacidla na ovladaci mi funguju spolahlivo, ALE IBA PRVE STLACENIE. Napr. chcem v MENU prechadzat polozky ... stalcim raz tlacidlo dole - OK ... stlacim ho druhy krat za sebou ... a nic. Musim stacit hocikaje ine tlacidlo a potom ta sipka dole opat funguje. Je to DOST obtazujuce. Nestretli ste sa s takym?

Ak z toho treba spravit novu temu, presunte, prosim ...

Dakujem

F.
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ SOLO 4K“