VTI a hbbtv

Všetko o prijímači VU+ Uno 4K - diskusia
Odpovědět
looklook

VTI a hbbtv

Příspěvek od looklook »

Nainstaloval jsem nejnovější vti 11.0.1 vše ok, až na hbbtv, nějak hůř reaguje při aktivaci červené tl., při vypnutí hbbtv červ. tl. pak mrzne, nějaký nápad díky, kdyby někdo měl picony na skin Atile HD, pro skylink, nebo odkaz Díky za info
chocholousek
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: VTI a hbbtv

Příspěvek od chocholousek »

Obcas se mi stalo ze pri HbbTV jsem nekdy nedokazal s teto aplikace vycestovat, ale to jsem vzdy prikladal nejake konine primo v tom HbbTV protoze treba u CT se mi to nikdy nestalo a vse jede OKi.

p.s. piconky jsou pro atilu stejne jako pro nektere ostatni skiny takze hledej...
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Foolproof »

Několikrát jsem u Hbb restartoval VU, než jsem přišel na to, že celkem spolehlivě na odchod platí, že.

- odejít z Hbb pomocí červeného tl. jako normálně
- po odchodu dát ještě exit

Vypadá to, že Hbb jakoby odejde z obrazu, ale na pozadí ještě fachá.
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
looklook

Příspěvek od looklook »

Díky za radu, alespoň tak to prozatím vyřešeno, jsem úplně novej uživatel tak uvítám každou zkušenost, tj. našel jsem ještě jeden novej problém, na vti poslední verze 11.0.1, jedu na gbox cam, staženo z VTI ( oscam se mi nepodařil rozchodit) karta skylink ICE, připojeno k TV přes HDMI. když dám STB vypnout (pohotovostní režim) na DO dojde k tomu, že se příjmač vypne, ale tak, že na tv zůstane poslední snímek z vysílání, tj. není černá obrazovka na výstupu HDMI, je nějaké řešení, v menu příjmače jsem nic nedohledal. Díky
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Foolproof »

Hm...

Je tam plugin, jako součást VTi, nemůžeu si vzpomenout, jak se jmenuje, v něm lze nastavit pozadí, má to jenom 2 možnosti, zapnutý obraz a vapnutý, zkus se na to podívat.

Zap selection ??? Nebo tak nějak, nemohu se nyní podívat.
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ Uno 4K“