TWIN LNB problem

Odpovědět
greg294

TWIN LNB problem

Příspěvek od greg294 »

Zdravím všechny, mám problém s příjmem satelitu. mám TWIN LNB a dva STB. Když mám zapnuté oba tak jde všechno OK, ale když vypnu STB 1 přestane hrát většina programů i na STB 2, ale STB 1 funguje bez problémů i když je vypnutý STB 2. Nevíte kde by mohl být problém? Mám podezření na LNB ale i po přepojení kabelů je problém stejný. Ještě mě napadá, že od STB2 vede delší kabel cca 40m (navíc dvakrát spojovaný). Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Děkuji
loop12
Pokročilý
Pokročilý

Re: TWIN LNB problem

Příspěvek od loop12 »

Vadny kabel alebo LNB
decik
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od decik »

greg294 píše:Zdravím všechny, mám problém s příjmem satelitu. mám TWIN LNB a dva STB. Když mám zapnuté oba tak jde všechno OK, ale když vypnu STB 1 přestane hrát většina programů i na STB 2, ale STB 1 funguje bez problémů i když je vypnutý STB 2. Nevíte kde by mohl být problém? Mám podezření na LNB ale i po přepojení kabelů je problém stejný. Ještě mě napadá, že od STB2 vede delší kabel cca 40m (navíc dvakrát spojovaný). Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Děkuji
Proměřit kabel a zkontrolovat propojky (doufám, že je máš přes f-spojky-konektory) :-)
peter54
Veterán fóra
Veterán fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peter54 »

Bud to mas nejako cudne zapojene, alebo je lnb uplne vadny kus. Ja mozne ze mas na kabli prerusenu kostru a elektrina chodi cez susedny kabel. Ak je kabelaz v poriadku, jedine vratit predajcovi a kupit druhy. Pripadne odskusat u kamarata.
watsonn
satelitni prijimac: Vu+ZERO4K,
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od watsonn »

asi 2 t. dozadu som daval tiež TWIN, všetko OK, v menu prijmača 2 som sa trošku pohral viac s nastavením tuneru, lebo mam motor, no treba si skontrolovať kábel, koncovky, ako písali ostatní, prípadne menu nastavenia...
HITACHI TV4k, SONYTV, Samsung Neo Qled 65", ITV SKYWORTH HY 4403, X98
Odpovědět

Zpět na „LNB konvertory“