ahoj,u me to byl casty problem a po case jsem zjistil,ze problem byl v pripojeni, tedy ve spicce zacala byt odezva delsi, kolem 150 ms a v ten okamzik zacal problem,proste nestihalo pripojeni, presel jsme od O2 k mistnimu poskytovateli pres wifi, odezva 9ms a vse ok, uplne bez problemuvaskos píše:Ahoj
Rozbehal som oscam na aliene 2, no pozorujem problem s nahravanim a sledovanim ineho kanalu. Chvilu idu oba kanale naraz, no po case jeden kanal prestane dekodovat = kanal zakodovany. Raz to spravi na tuneri ktory nahrava , inokedy na tom ktory prave sledujem [nieje to problem konkretneho tunera]. V oscam logu nieje ziadna chyba , len vidim ze requesty idu zrazu len z jedneho tunera -> druhy tuner akoby "ohluchol". Ked prepnem vypadnuty kanal na iny, zas to ide nejaky cas.
Skusal som rozne nastavenia boxtype (dreambox,ipbox) v dvbapi, oscam 11x,10x,9x no robi to vsade. Maturoval som ciastocne uspesne aj s mgcamd v kombinácií s oscamom [vypnute dvbapi], no zda sa ze mgcamd nevie dekodovat naraz dva kanale (jeden ok).
Mam poslednu verziu sparku - enigma sa mi moc neosvedcila. Nerobi to ale vzdy ( niekedy bez problému nahrávam a pozerám iny kanal aj viac hodin), inokedy to po 10min ohluchne. Nieje to teda spolahlive a ked nahravam a pozeram zaroven, vzdy je to vec nahody ci mi nahra cely program, alebo mi nahra 2 hodiny tmy.
Vidim to na problem DVBAPI , resp. mojho nastavenia DVBAPI oscamu.
Otazky do plena:
- mate podobne skúsenosti s podobnym "dual decode" problemom ?
- moze niekto pastnut tu svoje funkcne nastavenia DVBAPI [dual tuner] ?
- neviete poradit co este skusit? Existuje moznost prevadzkovat nejako mgcamd s dual tunerom ?
- na sparku existuje CCAM plugin - vie tento dual decode ?
Dakujem za Vas cas a postrehy.
jinak mi funguje jak mgcamd a i cccam,pouzivam oscam_ymod 18.64 pro procesory sh4,je jedno na jakem boxu,proste ymod je podle me nejstabilnejsi..