Kód: Vybrat vše
[global]
logfile = stdout;/var/log/oscam.log
initial_debuglevel = 66
maxlogsize = 256

[global]
logfile = stdout;/var/log/oscam.log
initial_debuglevel = 66
maxlogsize = 256
ja to mam teraz takto a CZ kartu mam odfiltrovanu cez servicesbzuk píše:no je to teraz takto:
a aj tak nic neprejde, user1 ma dva ucty, aj ked uz cita group2 tak stale chodia len chybove chlasky na group1 namiesto toho aby to poslal na group2

serverbzuk píše:group 1 u vsetky tam bol doteraz, dokonca tam este bol nastaveny aj rovnaky nazov readera a vsetko bezalo bez problemov az dokym nevypli kanaly podla regionov, teda vsimol si to asi pred mesiacom ked prestala ist prvy krat karta
[reader]
label = readerSK
protocol = mouse
device = /dev/ttyUSB0
services = !czignore
caid = 0D96
detect = cd
mhz = 600
group = 1
auprovid = 000004
[reader]
label = readerCZ
protocol = mouse
device = /dev/ttyUSB1
services = skylinkcz-smart
caid = 0D96
detect = cd
mhz = 600
group = 1
auprovid = 000004
[account]
user = boxA
au = readerSK
group = 1
[account]
user = boxB
au = readerCZ
group = 1Kód: Vybrat vše
[reader]
label = Skylink
protocol = newcamd
user = boxA
reconnecttimeout = 20
caid = 0D96
ident = 0D96:000000,000004,000008,00000C,000010
group = 1
[account]
user = boxA
au = Skylink
group = 1

binarika sa uz nemenila 2 roky, v nej problem nebude, keby bol v nej problem tak nejede ani jedna karta, kedze su to rovnake karty, ked bude cas este vyskusam servecesjajo4546 píše:bzuk,
teraz ked na tym rozmyslam tak mi vychadza binarka oscamu
co mi funguje su nove binarky zo stranky download.oscam.cc bez emmcache
na boxe co mi nesiel je oscam stiahnuty cez softcam firmware openATV
No podle mě by to chodit jak bylo napsané mělo. Když přepneš na SK kanál tak bere z karty přes usera1 a když na CZ kanál tak přes usera 2. Pak musí i emm posílat na správnou kartu. Kdo chce ještě filtrovat přes group tak je to možná jistota, že je user ještě přiřazen ke kartě, ale normální je že oscam hledá jinde když nenajde na správném místě. Osobně používám cs378x (oscam server a klient) a ten se připojí všude kam to jde. Neni potřeba ani services pokud mi nevadí že log se plní neúspěšným dotazováním. Při přechodu na jinou kartu je pak možná poprvé delší odezva, ale až kdyby mě to trápilo tak zkouším services.bzuk píše:od posledneho prispevku prva karta G4467 / S565 druha karta G4466 / S0

ved prave ze doteraz to slapalo, dokonca s minimalnym nastavenim na rovnake group aj rovnaky nazov readera, tam kde nasiel data tam posielal aj zapisy a teraz to prestalo funguvat a ani za ten svet zistit preco11chloe píše:No podle mě by to chodit jak bylo napsané mělo. Když přepneš na SK kanál tak bere z karty přes usera1 a když na CZ kanál tak přes usera 2. Pak musí i emm posílat na správnou kartu. Kdo chce ještě filtrovat přes group tak je to možná jistota, že je user ještě přiřazen ke kartě, ale normální je že oscam hledá jinde když nenajde na správném místě. Osobně používám cs378x (oscam server a klient) a ten se připojí všude kam to jde. Neni potřeba ani services pokud mi nevadí že log se plní neúspěšným dotazováním. Při přechodu na jinou kartu je pak možná poprvé delší odezva, ale až kdyby mě to trápilo tak zkouším services.bzuk píše:od posledneho prispevku prva karta G4467 / S565 druha karta G4466 / S0
dik starec, toto som potreboval "nieco vylucit"dlhe_pole píše:kamarade ty radsej nerozmyslaj, bo co myslienka to kokocina na n-tu.. pekne suchaj nozickami a v klidku citaj forum.. hlavne nerad.. ziadna myslienka je vzdy lepsia ako dementna myslienka.. to mi ver

Zpět na „Oscam - multiprotokolárny kartový server“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz