Ineos ZX4

Odpovědět
Katja05

Re: Ineos ZX4

Příspěvek od Katja05 »

1. Netusi niekto cim by to mohlo byt, ze mi vobec nechce spustit KODI? YouTube, IPTV playlist aj ine funkcie naviazane na internet mi idu, ale ked zvolim KODI tocia sa mi tam stale iba dve ozubene kolieska donekonecna...

2. Fastcan Skylink mi naladil kanaly a vsetko ide ako ma. Ked dam IPTV od Antik, tak mi nahradi vsetky kanaly, ktore mi naslo cez Fastscan Skylink tymi od Antiku, ale neide ani jeden kanal. Je Antik zadarmo iba cez ten ich Antik Smart TV Box? Ci ako to vlastne je? Vie mi to niekto objasnit?

Vopred dakujem za akekolvek uzitocne rady.
testament
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od testament »

Hm tak niesi sam komu Kodi nejde a uz dlhsiu dobu nejde a ci to aj este niekedy pojde tak to je otazne. :(
loop12
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od loop12 »

Podla omformavii nieco tam menia ale kedy to pojde mi nic nepovedali
Odborník
Odborník

Příspěvek od avatar99 »

Jede na tomhle strojku AFN paket na 9e ??
Denys H.265 PRO Combo EU+/Amiko 8265+
AmikoAlienTriplex/AmikoAlien8900/Unibox 2/Opticum 9500/Optimum 800
jozef58
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jozef58 »

Kodi idu bez problemov co tu stale nieco riesitehodte si tam http://srp.nu SuperRepo acez to si stahujte ja bezim takto a ide v pohode
koso

Příspěvek od koso »

Chalani,chcel by som Vás poprosiť,o rady.Som začiatočník,dva dni som presedel nad týmto problémom.Skonćila mi karta skylink,teraz na rýchlo som vytvoril klienta na cz-sk.tv na príjímaći opticum sloth classic plus/gcamd/,na ktorom som aj vytvoril server a by som rá pripojil prijímaće ineos zh4 /2 ks/.Je to vôbec možné?Vôbec sa mi nedarí,fóra čítam,ale skúsenosti chýbajú.Nájde sa niekto kto za odmenu mi pomôže.A kodi mi len neustále koliečka točí.Tak pomožete,prosím.Vďaka
testament
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od testament »

Jo chlape akurat ze sa do tohto prijmaca momentalne do KODI neda dostat aby sa tam dalo nieco vobec instalovat.Stlacis v menu prijmaca polozku Kodi a sa ti len krutia ozubene kolesieka furt dookola do nemlatom. :(
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

A to také veci/košiare ako czsk.tv ešte v dnešnej dobe fungujú?
To s tým nevie nikto urobiť poriadok?
To tu už nikto nič negarantuje? :D
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Keď to dobre chápem tak sa pokúšaš o resharing. Tvoj poskytovateľ ti to musí dovoliť.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
koso

Příspěvek od koso »

Ach áno,zle som to napísal,samozrejme klient,ako taký ide/opticum sloth/,je to nelinux a či je možné zdielať na dva linuxy Ineos Zx4.A kodi na ineos mi nejde od kúpy/kúpené 22.12.17/.Tak zatiaľ som prijímače nevyužil,ale to je moja chyba,pretože som na to ešte neprišiel.Na opticume mám mgcamd.Pripojiť na oscam/ineos zh4/ cez web.rozhranie sa viem,no to nastavenie už nezvládam.Poradíte teda ?
koso

Příspěvek od koso »

Tak kodi na Ineos ZX4 už šlape,takže aspoň malá útecha.Už to spravili.Tak ešte to zdieľanie a som happy.Môžem ísť zajtra v kľude do práce. :o
Katja05

Příspěvek od Katja05 »

Uz aj mne ide KODI :)

Fastcan Skylink mi naladil kanaly a vsetko ide ako ma. Ked dam IPTV od Antik, tak mi nahradi vsetky kanaly, ktore mi naslo cez Fastscan Skylink tymi od Antiku, ale neide ani jeden kanal. Je Antik zadarmo iba cez ten ich Antik Smart TV Box? Ci ako to vlastne je? Vie mi to niekto objasnit?
koso

Příspěvek od koso »

Pokiaľ viem,tak zadarmo to zrejme nebude,keď ponúkajú karty napr:https://www.nay.sk/antik-sat-karta-dekodovacia-karta.
Ja len čo som čítal,a samozrejme aj IPTV od nich je v rámci aktivácie balíčkov s programmi. https://www.satelitnatv.sk/antik-sat/
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

koso píše:Ach áno,zle som to napísal,samozrejme klient,ako taký ide/opticum sloth/,je to nelinux a či je možné zdielať na dva linuxy Ineos Zx4.A kodi na ineos mi nejde od kúpy/kúpené 22.12.17/.Tak zatiaľ som prijímače nevyužil,ale to je moja chyba,pretože som na to ešte neprišiel.Na opticume mám mgcamd.Pripojiť na oscam/ineos zh4/ cez web.rozhranie sa viem,no to nastavenie už nezvládam.Poradíte teda ?
Ten čo mu platíš za zdieľanie na jeden prijímač súhlasí aby si zdieľal na troch? Ak sa ti podarí to čo chceš tak ťa možno odpojí od svojho servera.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
agamon37
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od agamon37 »

Zdravím všechny,taky jsem koupil tento box,avšak pocity jsou spíše smíšené.Chtěl jsem jednoduchý box jako náhradu za můj amiko mini hd se,bohužel to nedopadlo uplně podle představ.Obraz a zvuk v pohodě,tuner vynikající,iptv placené z druhé ruky super,share přes thcam málo stabilní,oscam jsem zatím nezkoušel,kodi nepoužitelné, zvlášť když máte doma android box a víte co z toho můžete dostat.Bohužel fatální problém ale je,že přijímač zničeho nic zatuhne a pomůže pouze restart odpojením od napájení soft 1.0.21.To s amikem nepamatuji,tam vše jede na 100. procent.
koso

Příspěvek od koso »

Info pre odborníka.Čo sa týka zdieľania,mám dovolené na dva tv,mgcamd.Síce fyzicky tam budú 3 prijímaće,ale nikdy nepôjdu naraz,max.dva.Takže ban-u sa nebojím,len by som to uź konećne sprevádzkoval.
Aspoň nejaký na začiatok postup,či tá kombinácia čo som písal, je možná ?
Katja05

Příspěvek od Katja05 »

koso píše:Pokiaľ viem,tak zadarmo to zrejme nebude,keď ponúkajú karty napr:https://www.nay.sk/antik-sat-karta-dekodovacia-karta. Ja len čo som čítal,a samozrejme aj IPTV od nich je v rámci aktivácie balíčkov s programmi. https://www.satelitnatv.sk/antik-sat/
Asi mas pravdu, inak by tie ANTIK boxy nikto nekupoval, keby sa dali ich IPTV chytat zadarmo aj cez ine boxy...
agamon37 píše:share přes thcam málo stabilní,oscam jsem zatím nezkoušel
thcam som nepouzivala, ale oscam funguje bez najmensich problemov
agamon37 píše:kodi nepoužitelné.
Do dnes mi to vobec nefungovalo, dnes sa to konecne rozbehlo a zatial OK.
agamon37 píše:Bohužel fatální problém ale je,že přijímač zničeho nic zatuhne a pomůže pouze restart odpojením od napájení soft 1.0.21.To s amikem nepamatuji,tam vše jede na 100. procent.
Bezim od prveho dna na 1.0.24 a zatial nastastie nebol ziadny podobny problem.

Netusi nahodou niekto ako odinstalovat na ZX4 add-on z KODI?
Jeremys

Příspěvek od Jeremys »

Všetkým pekný nový rok, nestalo sa vám, že občas po reštarte ZX4 nefunguje dialkový ovladač ? Po opetovnom reštarte už funguje, záhada :-) (Nepoužívam externé IR čidlo, to mi nejak nefungovalo vobec.)
testament
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od testament »

Takze pripojene externe cidlo reaguje lepsie ako bez neho.A inak zasa Kodi nefunguje je to proste nedotiahnute viac nejde ako ide. Este ze je v zalohe android krabica.Tam slape bez probemu. :good:
Tabi
Odborník
Odborník

Příspěvek od Tabi »

Taky používám externí čidlo, ale ty svítící LED mě štvali a tak jsem na ně dal smršťovací bužírky a je tma :D
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB /mechanika DVD Dell
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Ineos“