A když si chci skin HD Glass 16 tak stáhnu HD Glass pro debian a nakopíruju ho přes USB flash disk
přes instalovat lokální balíčky?
Mám image Relase
Děkuju moc

Příspěvek od Radovan111 »

Děkuju mochonolulu píše:OScam config - závisí od image. DM orig. /etc/tuxbox/config
Skiny HD Glass 16,17,uhd18 vložiť do - tmp, install - miestna install,alebo príkazom cez telnet.
Do orig.image install blue panel, a tam je všetko čo potrebuješ...
...
zadařilo se oscam funguje aj skin HD Glass 16 super 

Mám tam image Gemini sice už tam byla ale našel jsem odkaz zde:grund píše:zdravím,odkud stahovat IMG do DM920 a které pro začátek? díky
Radovan111 píše:Mám tam image Gemini sice už tam byla ale našel jsem odkaz zde:grund píše:zdravím,odkud stahovat IMG do DM920 a které pro začátek? díky
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?t=12557

Příspěvek od Antonin.23 »

TožSteiner píše:Do DM920 by som asi už HD Glass 16 nedával, minimálne HD Glass 17 - FHD, keď nie HD Glass 18 - UHD
napr. HD Glass 16 má rozlíšenie icon 100x60 , HD Glass 17 už 150 x 90 32bit. atď. atď.
a je to sakra poznať
chlapci, kúpite si formulu a chodíte s ňou po poľných cestách, aký to má význam?![]()
Zrovna jedného kámoša od toho odraďujem, nerozumie tomu ale chce DM920UHD, zas to budem mať na krku.
děkuju zkusím HD Glass 18 a to je ten skin od stejného autora jako HD Glass 16? od Shamana?Áno je to od shamanna https://forum.hdglass16.eu/Radovan111 píše:
Tožděkuju zkusím HD Glass 18 a to je ten skin od stejného autora jako HD Glass 16? od Shamana?

Už mám stáhlý HD Glass 17 UHD debian na flešce rozbalený a už ho tam nemůžu dostat přes USB flešku a instalovat lokální balíčky. a jak to že HD Glass 16 debian tam šel?honolulu píše:OScam config - závisí od image. DM orig. /etc/tuxbox/config
Skiny HD Glass 16,17,uhd18 vložiť do - tmp, install - miestna install,alebo príkazom cez telnet.
Do orig.image install blue panel, a tam je všetko čo potrebuješ...
...

Plně s tebou souhlasím,sám používám taky ,velká spokojenost díky @durinov.honolulu píše:Nikoho nechcem odraďovať od tých skinov(aj ja som používal HD Glass 16 viac rokov),ale plne súhlasím so Steinerom.
Keď môžem doporučiť,tak ponúkam na vyskúšanie "gp-skin-unstable-zombi-fullhdr2_20161203-r7.3.deb_durinov"
(je na konkurenčnom fóre), ale kto si doinštaluje blue panel, z addons si ho vie nainštalovať zo 16 -tich ponúkaných skinov.
S doplnením pluginu MerlinSkinThemes si viete ponastavovať skin ako len chcete. Moment. používam "Zombi fullHD"...

Ano tak jsem to špatně napsalSteiner píše:HD Glass 17 nie je UHD, HD Glass 18 je UHD
HD Glass 17 je HD
skús ho nahrať do /tmp a pri "instalovat lokální balíčky" vyber internal flash

Ahoj efendy55 no samozřejmě že nenaladil, když nemám pořádný konvertor a jak mě tu psal marvalefendy55 píše:no .....Radovane už si naladil tie problémové rádia v novej hračke ???
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz