enigma hdbox9105+

Pravidla fóra
Upozornenie pre užívateľov fóra . V downloade sa nediskutuje !!!!
Odpovědět
mikysupra
Pokročilý
Pokročilý

enigma hdbox9105+

Příspěvek od mikysupra »

Nazdar - rozmylal som ci mam alebo nemam pisat , ale som sklamany - priznavam sa ze sharujem z vychodu - Davam tam enigmu -preto som si ho kupil , ale kockovane na programoch sport2, ct sport , nova sport vsetko hd su najvacsi problem- skusam enigmu technet, ktora sa mi javi zatial asi naj - . Orig soft ide super , ale ta enigma je proste enigma a moznosti ktore ma je hriech nevyuzit. Deprimuje ma to kockovanie až zamrznutie pri sledovani spominanych programoch( dal som aj cleaner cez pc). Pouzivam oscam -cccam , no mozno to neviem nastavit- mozo pouzivam zly image - neviem , ale strasne by som bol rad, keby mi niekto pomohol s vyberom enigmy alebo doladením tej Technet , Usb alebo Flash? no neviem- ide o to aby to slo tak ako ma velke dakujem .... ...
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Re: enigma hdbox9105+

Příspěvek od dlhe_pole »

predaj ten shit a kup si za par supov bars aj ineosa zx4.. mas to lacnejsie, user friendly a chodi tam sosac..
Hoodne Dodrbany box hod do popelnice kdyz pojedes nahodou kolem 3nce
mikysupra
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mikysupra »

no hej - presne to si myslim- ale co uz - mam ho - skusam , na ucenie ok - , formuler turbo 4 sa mi javi cenovo dobra investícia -ale zase niesom narocný - nepotrebujem nic, len zakladne veci ,ktora enigma ponuka - archiv + sledovanie bez tých kociek ,
pecou
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pecou »

myslím že je tu podstatné to sharujem z východu, myslím že SL se snaží bojovat s nelegálním příjmem a asi se i daří, co vím ze svého okolí tak některé share mají poslední dobou problém ze zamrzáváním obrazu (c*rdshara, s*ura)
jinak archiv co mám odzkoušeno na hdboxu7119 (levnější obdoba 9105+) funguje už snad jen s image PKT 5.4 (USB verze, jiná neni), který má v sobě gstreamer 1.0 a u kterého funguje jak sosáč tak stream cinema, jiné verze zůstanou při přetáčení stát až box následně vytuhne, týká se i technet image
u toho pkt je ale potřeba z jiných zdrojů doinstalovat některé veci např. curl atd. jinak nebudou fungovat aktualizace archivu
datcom17
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od datcom17 »

Už len detail. 9105+ je spoľahlivý. Ja ho používam dlhú dobu.Je to linux ale nie všetko sa dá doňho napchať. Spoľahlivo cez oscam funguje aj "šarik" aj "cardsharing".
Odpovědět

Zpět na „Download - HD-BOX“