Vu Solo2 diskusia

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
lubko
satelitni prijimac: VU+Solo2

Re: Vu Solo2 diskusia

Příspěvek od lubko »

Mila_s píše:Jsem rád, že jsem aspoň trochu pomohl.

Mně přišlo pohodlnější stříhat v PC, se vším komfortem myši a klávesnice. Stejně to nakonec archivuju na externím USB disku u PC.

Až se jednou potkáš se zmršeným .ts streamem, možná si budeš chtít zkusit TS-doktor.
Tak toto sa mi stalo len pár krát. Jeden raz na STV2 a opakovane 3 x tuším Discovery
VU+Solo2 1TB+poz+tiahlo/d140 +fix d80 A23
VU+Solo2 1TB+fix d80 A23,
VU+Solo2 500GB+fix d80 A23,
monusak
satelitni prijimac: VU+ UNO 4K SE čierny

Příspěvek od monusak »

Zdravím.

Chcem sa spýtať, prečo mi sekajú programy... Mám iptv linky m3u a skúšal som to cez mediaplayer2, skúšal som to aj pridavanim do obľúbených z návodu niekde na internete a furt to seká, ale len obraz, zvuk nie. Samozrejme, že tie linky boli vyskúšsané v PC, v telke cez siptv a fungovali v pohode. Proste nemôžem to rozchodiť vo VU+. Je na to nejaký plugin alebo si musím niekde niečo ešte nastaviť.
Ďakujem.
VU + Uno 4k SE, VTi v. 15.0.0
motor Amiko 3800, LNB Universal DICOM HD Quad,
VU+ SOLO SE V2 čierny VTi v. 14.0.1
leo83
satelitni prijimac: VU+solo4k

Příspěvek od leo83 »

zdravím vás nastal my problém z VU solo2 nechce sa pripojiť do siete ani na net image open ATV 6,2 a nepomohol ani upgrade na 6,3 prijímač už dlhšiu dobu nebol na net pripojený skúšal som aj viacero lan káblov ale nič nepomáha a nesvietia ani led diodky kde sa zasúva lan
ariva200HD,VU solo2,ariva202HD,VU solo4k motor Digi power SG-2100A, al100, LG50PQ2000 plazma 127cm, Skylink ice, CSlink,SAMSUNG Externy 2,5" HDD, 320GB, USB2.0
juandon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ ultimo 4 k

Příspěvek od juandon »

leo83 píše:zdravím vás nastal my problém z VU solo2 nechce sa pripojiť do siete ani na net image open ATV 6,2 a nepomohol ani upgrade na 6,3 prijímač už dlhšiu dobu nebol na net pripojený skúšal som aj viacero lan káblov ale nič nepomáha a nesvietia ani led diodky kde sa zasúva lan
Zapnul sis to v nastavení sítě. Menu systém sít nebo netvork.
leo83
satelitni prijimac: VU+solo4k

Příspěvek od leo83 »

išiel som cez sprievodcu nastavenia siete a vždy ma to hodila do reštartu modra obrazovka a oznámenie o chybe
ariva200HD,VU solo2,ariva202HD,VU solo4k motor Digi power SG-2100A, al100, LG50PQ2000 plazma 127cm, Skylink ice, CSlink,SAMSUNG Externy 2,5" HDD, 320GB, USB2.0
Lumiton21

CA modul VU+ Duo2 (VTI 14.0.1) nenačte katru DIGI TV.

Příspěvek od Lumiton21 »

Po vložení CA modulu s kartou DIGI TV do šachty se zobrazí pouze menu modulu (podpora vysoké přenosové rychlosti, reset, PIN…) ale modul se jeví jako prázdný, tj. žádné informace o kartě DIGI TV. Ten samy modul s tou samou kartou po vložení do TV SONY (Android) nebo staršího Vantage HD 8000s normálně kartu zobrazí a DIGI TV jede.
Šachta na VU plus je asi v pořádku, protože po vložení karty Technisat Irdeto s kartou FreeSat se údaje o kartě (provider, číslo karty...) zobrazí normálně.
Karta se přestala načítat (alespoň vše tomu nasvědčuje) poté, co se zaplnil disk s nahrávkami (běželo nahrávání DIGI TV) a musel jsem přijímač vypnout natvrdo vypínačem. Po jeho restartu a promazání disku se už karta nenačítá.

Umí prosím někdo poradit co může být špatně?
iron65
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM800HDSE-klon,,,dm500s,HD BOX

Příspěvek od iron65 »

Zdravym všetkych na vusolo2 na displey hlaška starting v kuse nezmizne malo by tam skočit stv1,mam to predvolene,nenabehne obraz nič nereaguje,poradite čo s tym?dakujem.
DM800hdse&800pvr&hdbox9100&dm500s&ariva202.
Timeshock
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreambox 920 , Vu+Solo2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Timeshock »

že by bootloader ?? Oprav ho a jedéém
motor Stab HH120 ,Dreambox 920,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD

Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“