ako satelit ide ako ????
ja som mal jeden satelit ktorý nezvládal žiadny disec a čakal som 9-mesiacov a to už bol pred tým 1/2 roka na trhu ... takže 15-mesiacov nepoužitelný na viac ako jednu družicu ... a to stál ten bazmek 499-euro ....

Jsem na tom naprosto úplně stejně. Už jsem ho v obýváku dokonce měl, ale po zjištěných problémech se zvukem jsem tam vrátil starý dobrý DM8000. Taky jsem uvažoval mezi těmito dvěma DUO4K nebo DM920 a asi to fakt nakonec vyhraje Dreambox. Pro VU+ docela průšvih pustit na trh takový nedodělek. Prostě to chtěli mít na vánočním trhu a uspěchali to, no. Aneb, kdo chtěl víc, nemá nic. Dalo se čekat, že zájemci o tyto modely nebudou úplně nenároční ...alexej2 píše:No, přešel jsem na VU+ duo4K z dreamboxu. Konkrétně z DM8000, který už má leccos za sebou. Ale stále spolehlivě funguje. Po prvotním nadšení jsem vystřízlivěl...
Přemýšlím, že bych ho vrátil a koupil DM920 UHD????
Ano i ne. Pokud nefunguje ani to co na starých boxech téhož výrobce fungovalo, je to z mého pohledu hlavně průšvih výrobce. Rozhodně to poškodí značku, ne dovozce.liquere píše:To je prusvih dovozcu,ten ma specifikovat co potrebuje trh kam chce dovazat,nie?

Příspěvek od satelito999 »
Taky mi přijde, že s citlivostí T/T2 tunerů je to ok. I zahřívání (oproti třeba slušně topícímu Octagonu SF4008) je v pohodě. Faktem je, že vzhledem k vysokému papírovému výkonu není DUO4K zrovna nejrychlejší. Odhadem srovnatelné s papírově slabším Octagonem SF4008 a mnohem pomalejší oproti Dreamboxu DM900 (DM920 jsem ještě doma neměl, ale horší nejspíš nebude). Ty softwarové nedodělky ale bohužel posouvají DUO4K do pásma nepoužitelnosti (i na satelitu bude spíš jen věcí náhody jestli AUDIO PID je do 800 nebo nad). Zklamání. Aspoň zatím.satelito999 píše:Mně přijde ten T2 tuner citlivý dost, protože tam najde stanice, co jsem s levným boxíkem nechytal. A co chytnu, to taky jede, na tom boxíku Strong řada věcí nejela. Že začne zadrhávat zvuk a někdy i obraz jsem si všimnul až po dlouhém sledování, ale pozemák nám v baráku občas kostičkoval nebo kolísal vždy, nemáme ideální antény. Ten boot je opravdu nehorázně dlouhý. Proto používám jen uspání a ne hluboké vypnutí. Nevím teda ještě, kolik to žere, aby to nebyly desítky W, pak bych to musel řešit. Jinak se mi přístroj líbí a měnit ho nebudu, T2 tuner mám do počtu a sat funguje výborně.

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz