Použil jsem Arm, mips by se ani nespustila v 920
Arm11518 běžela jako taková (mmj ta zpráva max 8 demux při startu v logu co jsem zmiňoval) avšak čtečka neběžela, proto jsem pak zkusil vyměnit binárku za Arm11398 kde už hláška o 8 demux není.
Do čtečky jsem kartu dal čipem dolů stejně jako do 800HDse - když dám čipem nahoru tak čtečka stále OFF a čtecí zařízení přece musí být dole když nad čtečkou jsou těsně nad ní 2x CI, tam by se čtecí "hlava" myslím nevešla. Při čipu dolů Oscam napíše "Card detected" než vzápětí vyhodí ten Error.
Edit: tato část vyřešena, čtečka má kontakty opravdu nahoře.
V oscam.conf jsem upravil pouze IP adresu (starý box zatím stále běží tam kde běžel, nový teprve nastavuji tak aby se netloukly adresy),
V oscam.server jsem odebral druhou čtečku a nechal pouze sci0 když bohužel DM920 má jen jednu a 800HDse dvě.
Myslím, že problém by mohl být v Mhz - v 800HDse mám Mhz 450 a CardMhz 2700 (je tam v závorce nápověda že DM Mipsel 2700) - tohle mi tam zůstalo nejspíš z doby kdy jsem ještě jel ICE 0D96 - teď log pro Irdeto 0624 píše takový ten Warning že Irdeto card 600Mhz a zde netuším zda tím Oscam myslí minimální nebo maximální hodnotu avšak mám zatržené "autospeed" a funguje to.
Naproti tomu DM920 není mipsel a tak jsem zkoušel různé hodnoty jako 357, 600 a jejich kombinace do těch dvou políček, ať už s "autospeed" zapnuto či vypnuto. Bohužel bez úspěchu.
Budu rád, pokud by tu někdo mohl napsat jak má toto nastaveno na DM920, možná by to mohlo být totožné i s DM900.
Mezitím zkusím na zdejší radu vyházet ještě co nejvíc z oscam.conf - z oscam.server už myslím není co.
Díky.