Odoslané z ONEPLUS A6010 pomocou Tapatalku

Příspěvek od chocholousek »

niektore su s ine bezJarolobo píše:Ahojte. Nevie niekto prečo sa mi z ničoho nič prestalo správne zobrazovať epg (viď. snímka). Pred tým bolo aj označenie konkrétnej časti seriálu, teraz mi ukazuje len koľká je to séria. Mám zle nastavené epg? (Jedná sa o DM920, openatv 6.3, skylink, družica len 23,5)

Inštalácia(update) "rescue zImage" je možná aj priamo z menu-nastavenie-rescue mode. Rozbalia sa dve možnosti - prepnúť do rescue mode alebo update.Andrej_BS píše:Takže UNI LNB som založil, nastavil. Používam dream elite images. Akosi si dávajú na čas, pretože stále nevidali nový inages s v.25, na ktorý čakám.... Takže v tom poslednom vidím "len" tuner A1 a A2. Nevadí, v podstate mi to stačí.
Ešte späť k súboru "zImage-rescue-3.14-r0-dm920-20180209.bin"
Predpokladám, že keď vydajú novú verziu, tak je potrebné ju naištalovať ešte pred nahadzovaním nových images. Robievam to takto.
stiahnem najprv ten súbor cez telnet príkazom...
get http://www.dreamboxupdate.com/opendream ... 180209.bin
,potom inštalácia...
flash-rescue zImage-rescue-3.14-r0-dm920-20180209.bin
a reštart. Potom inštalácia novších images.
Je to OK takto ?
Mám ešte jednu otázku. Som sklamaný z uhlu záberu ovládača....., proste katastrofa. Myslíte, že by mohli v dreammedia časom pustiť DO z bluetooth ??? Lebo to by bola super vec.
-A-

iba zavolat externemu dodavetelovi ze si neprajes mat take EPG ako dodavaju skylinkuJarolobo píše:ale ako to napraviť?
sa smeješ, ja som do Skylinku napísal a tu je ich odpoveď:iba zavolat externemu dodavetelovi ze si neprajes mat take EPG ako dodavaju skylinku

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz