AB CryptoBox 800UHD

Odpovědět
janoslama
Pokročilý
Pokročilý

Re: AB CryptoBox 800UHD

Příspěvek od janoslama »

len akosi tam chyba USB 3.0
mozno pri 850tke alebo pri 852ke uz bude...
90cm+DM3800:95E-50W
120cm-23,5E INVERTO BLACK Premium QUAD
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, Octagon SX88 4K,AB Cryptobox 752
suchor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od suchor »

Dalsia chobotina z dielne abcom co nieje domyslena. A zabudli napisat ze zas si budete musiet kazdy tyzden nahravat novy soft kvoli youtube a pod. kravinam. :D
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

hm... #-o a na HBBTV asi zabudli.... :D
Všetko 4K
MarekMM
Odborník
Odborník

Příspěvek od MarekMM »

Pripomieka na výrobcu, dodávateľa o HbbTv tu bola už pri rade AB Cryptobox 7xxHD ...

Môj osobný názor a nie iba môj, ale mnohých užívateľou cryptoboxu je že kopec chobotín
čo má cryptobox je úplne zbytočných, je to iba o marketingu, :idea:
viac by sa tam fakt hodilo to HbbTv - minimálne v tej typovej rade combo ...
AB Cryptobox 752HD a teraz už čoskoro azda aj AB Cryptobox 852HD. :)
Prvý satelitný prijímač OTF SR95 8)
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD
MarekMM
Odborník
Odborník

Příspěvek od MarekMM »

Pardon ale momentálne sa vraj na opravách pracuje ...
Naposledy upravil(a) MarekMM dne 04.listopad 2019 - 10:09, celkem upraveno 1 x.
MarekMM
Odborník
Odborník

Příspěvek od MarekMM »

furko píše:@MarekMM

Až natoľko že táto funkcia je dávno nefunkčná! Skús aj niečo z vlastnej hlavy a skúseností napísať skôr ako niekoho poučuješ :poklona:

Kód: Vybrat vše

www.abcom.sk Tento krat len upravit youtube.cfg nestaci, ale ide o viac zmien v samotnej aplikacii, kde je nutne este trochu polaborovat a pockat na novy soft.

Pánko v zelenom kabátiku pozorne si prečítaj môj príspevok ... #-o
Jasne som to napísal pre mňa a moju rodinu, kamarátov a známych je tá funkcia v cryptoboxe úplne zbytočná.
Ak je pravda čo píšeš tak fajn vďaka informáciu - svojho času to fungovalo a buď si istý že to nemám iba s počutia.
Netuším kto si a aké skúsenosti máš s cryptoboxom ... momentálne si len pánko v zelenom čo si potreboval rýpnuť.
Ak si mal tú informáciu už dávnejšie, ako pánko v zelenom si ju mohol doplniť aj na tie miesta kam som dal odkaz,
alebo ak je môj príspevok už neaktuálny jednoducho si ho mohol ako pánko v zelenom zmazať. :poklona:
A k tým cryptoboxom ... prešlo ich popri mne požehnane, počnúc AB Crypboxom 200 ... atď.
Starám sa o ne mnoho rokov a fungujú v pohode ... Cryptobox je pre mňa v prvom rade satelitný prijímač.
Prajem Ti pekný deň ... :poklona: a pokojné sviatočné dni prajem všetkým.
Prvý satelitný prijímač OTF SR95 8)
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD
rubino2
satelitni prijimac: ariva 200hd

Příspěvek od rubino2 »

Bude prosim i Patch na 800UHD. Předem za něj moc děkuji
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Nem boj, s tým sa ráta už od polovice septembra ako tak pozerám. :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
abmelg

Příspěvek od abmelg »

furko píše:Ešte nieje ani oficiálne v predaji a už chceš patch :D
Uvidíme ako sa chlapci v abcom.sk posnažia s podporou ale hádam niečo bude :lol:
https://satelity.ellano.sk/ab-cryptobox ... 39030.html
Ferguson 202E HD, DM520 HD open atv 7.3,
Gigablue X3 4K open atv 7.4, Qviart linux 4K openpli 6.1
Johnk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Johnk »

Netešte sa............. ja ho už mám doma a ani som ho nestihol odskúšať a už je v servise ](*,)
K.O. :znonek:
-
complete all 4K
lubomir63
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: AB crypto 800 +750 +650HD

Příspěvek od lubomir63 »

Ako je to s tým MULTISTREAMOM ? A tie nešťastné nahrávky budú stále kodované alebo sa konečne budú dať hneď prehrať aj v iných zariadeniach bez predchádzajúceho dekodovania ?
P.S. Tak tie nahrávky som už zistil: Všetko po starom :--(
Abcryptoboxy
mudr.sat

Příspěvek od mudr.sat »

Furko mas pravdu. Jsem taky zklaman. Mam sice 752 doma ale od UHD jsem cekal vice. Myslim ze AB Com dosahli vrcholu s crypto 752 HD. Nechapu proc nedali do UHD android. Tim by odpadli ab aktualizace open home. Poridil jsem si teda domu Teslu TEH 500 za 62 ecek!!!! Je vni kodi a v kodi je stream cz sk a z toho jsem si sedl na prdel!!!! Pocatecni nemoci jsem odstranil aktualizaci na vyssi verzi androidu. Jedina kritika je k vifi. Velmi velmi slabe vifi. 4K to prehrava nadherne i z youtube vcetne Dolby digital i DTS. Tim chci rict ze zatim zustanu verny sve 752. Teslu jsem si strcil do garaze s bednama. A? No uz spim i v te garazi. Cau
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

AB CryptoBox je skoro 10 rokov starý projekt, ktorého jednotlivé verzie /nové typy/ boxov sa líšia iba novšími typmi "švábov" na doske a tomu upravenému software. Toť vsio.
Do typu 800UHD dať Android je v tomto prípade utópia, ktorá by mňa čo tomu trošilinku rozumiem ani žiadať nenapadla. :)

Mimochodom, ako píše Furko, "Za cenu ktorú ste určili sa už dajú kúpiť prijímače s E2 a tam už je podpora na inej úrovni."
mám teraz doma nový Octagon SF8008 s DVB-S2X, +T2+C ..., za 109,-
som prekvapený kvalitou T2 tuneru, to čo DM920 triple má v DVB-T2 problém tak v tomto octagone šlape jak hodinky.
Taký malý "sajrajt" s E2 , aj s kodi, aj s netflix , aj so všetkým ..., nehovoriac o tuneroch, UHD je tiež zvládnuté výborne, a len o 29,- viac ako AB CryptoBox 800UHD. :D
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
mudr.sat

Příspěvek od mudr.sat »

Mluvim tady o boxu kde nemely na desce vymenit svaba ale meli vymenit celou desku. O to mi slo. S enigmou 2 jsem skoncil. Mam v supliku AB IPBox 9900 a uz se k nemu nechci vracet. E2 neni pro kazdeho!!! Mluvim tady o skoku AB na android coz zna kazdy(skoro kazdy). Android je celosvetova komunita a je tam skoro milion aplikaci. Je to hlavne jednoduche a updaty chodi skoro furt. Tim nechci rick ze E2 j spatna. Drive to byla vysada jen luxusnich stroju. Ted to cpou i do lovendu. E2 je pro fajnsmekry.
suchor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od suchor »

Ci pana, vy ste to tu skritizovali ako majstri sveta. A take kapacity ako Cerny-satelitna.tv alebo Macko-touchit.sk ho div ze nie vyniesli do neba a vy pod ciernu zem. :D Ale sak nech vedia co maju opravit :!:
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Vidím že musím trochu vysvetliť. :)
Steiner píše:AB CryptoBox je skoro 10 rokov starý projekt, ktorého jednotlivé verzie /nové typy/ boxov sa líšia iba novšími typmi "švábov" na doske a tomu upravenému software. Toť vsio.
To platí ako som písal.
Steiner píše:Do typu 800UHD dať Android je v tomto prípade utópia, ktorá by mňa čo tomu trošilinku rozumiem ani žiadať nenapadla. :)
To vzhľadom k vyššie uvedenému z technických dôvodov platí tiež.
Steiner píše:Mimochodom, ako píše Furko, "Za cenu ktorú ste určili sa už dajú kúpiť prijímače s E2 a tam už je podpora na inej úrovni."
mám teraz doma nový Octagon SF8008 s DVB-S2X, +T2+C ..., za 109,-
som prekvapený kvalitou T2 tuneru, to čo DM920 triple má v DVB-T2 problém tak v tomto octagone šlape jak hodinky.
Taký malý "sajrajt" s E2 , aj s kodi, aj s netflix , aj so všetkým ..., nehovoriac o tuneroch, UHD je tiež zvládnuté výborne, a len o 29,- viac ako AB CryptoBox 800UHD. :D
Toto nebolo myslené ako samotná kritika boxu ale ako kritika cenovej politiky.
Vysvetlenie:
Sám som predal a nainštaloval týchto boxov /650HD,750HD/ asi viac ako 50ks (nie som predajca a neživím sa tým), čo je na tento box chvála, a to z dôvodu toho že ak "Ťa" známy čo tomu vôbec nerozumie a chce satelit osloví aby si mu poradil atď. /lebo vie že ty sa tomu rozumieš/, tak pre takéhoto je to box ako stvorený /zapnúť a pozerať/, aj cenovo.
Predtým to bol HDBox /dal sa tam dať aj Oscam/, ale ten sklamal na plnej čiare, začali všetky po čase odchádzať, aj diaľkové, aj samotné boxy, jak na páse. Skúsenosti s Cryptoboxom sú v tomto oveľa lepšie. /ďalšia chvála :D /
Čiže mám svoj názor a skúsenosť aj bez nejakého Macka, k čomu len poznámka v tom zmysle, že ja osobne považujem Macka za takého odborníka do satelitnej techniky ako napr. Dr. Iľka do počasia - Copy/Paste komerčný reprezentant v TV. :lol:
Vidím aké množstvá AB-CB650 sa predávali a aké množstvá AB-CB750 sa predávajú. Stovky za jeden týždeň. To vraví samo o sebe.
Vzhľadom k tomu aká situácia je dnes, lebo je iná ako pred 5 a 10-timi rokmi - ostatný výrobcovia technológiami hodne postúpili a ceny znížili /ako príklad som uviedol Octagon SF8008/, by bolo vhodné aby cena AB CryptoBoxu 800UHD nebola vyššia ako 60€ pre koncového užívateľa, a nie 80€. :shock:
Ak príde 850UHD tak o 5-10€ viac, čiže v intenciách rady 7xx.
Hádam som to napísal zrozumiteľne a už z toho nevyplýva že zakopávam AB CryptoBox 800UHD pod čiernu zem.
„Cross of Iron“
jezek0070

Re: fw 800UHD patch

Příspěvek od jezek0070 »

Ahoj tak přístroj mám už doma a po aktualizaci vše funguje jak má.Doporučuji dokoupit lepší 4K Hdmi kabel vyplatí se zainvestovat s obyčejným kabelem obraz vypnul skočila černá obrazovka a znovu se objevil.
Musím říct že obraz vypadá moc hezky a přijímač načítá rychle .
Funguje i internetove rádio což je super.
popi11

Příspěvek od popi11 »

Zdravim. Ako sa u tohto boxu dostanem do menu NewCS-.
Pri starsom to boli 0000 v menu Extras. Samozrejme v boxe je patch z horneho prispevku. Vdaka za info.
Edit: treba reset vyrobne nastavenia, vsetko. Potom to ide.
Sorry mozno za spam.
SPARNIK

Příspěvek od SPARNIK »

popi11 píše:Zdravim. Ako sa u tohto boxu dostanem do menu NewCS-.
Pri starsom to boli 0000 v menu Extras. Samozrejme v boxe je patch z horneho prispevku. Vdaka za info.
Edit: treba reset vyrobne nastavenia, vsetko. Potom to ide.
Sorry mozno za spam.
na dalkovem ovladači zmáčknout -- F1 + 000 = Active and Deactive Patch
janigor

Příspěvek od janigor »

1. Počasie u mňa pracuje - Ukraine
2. Pvu update je ok
3. Lista pre 7xx ide do 800
Odpovědět

Zpět na „AB Cryptobox 800UHD, ...“