SOFTCAM FEED

Odpovědět
matov
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+UNO4K

Re: OSAM webif disable

Příspěvek od matov »

pvicenik píše:Trápím se trápím a volám o pomoc. Do STB jsem nainstaloval OSCAM enigma2-plugin-softcams-oscam-svn11401_OpenATV_ICE_Irdeto_0624_armv7ahf-neon.ipk.
Karta SKYLINK se rozjela a funguje. Ale pouze do té doby než se vypne STB hlavním vypínačem. Poté již píše OSCAM webif disabled a karta nefunguje.
Co s tím. Nainstalovat jiný OSCAM? Ale který?
Díky za odpověď
Nemas podpis, neuvedies box, ani image v nom. Na zaklade coho by ti tu mal niekto vediet pomoct?
Osobne by ma zaujimalo, čo je u teba hlavny vypinac, pretoze u mna je to koliska vzadu na boxe.
Ak vypnes ten a potom sa cudujes, ze ti nieco na boxe neide, rychlo ho vrat odkial si ho vzal.
Ak mas na mysli tl. STB na dlialkovom, to moze mat priradenu lubovolnu funkciu, ktora ti moze uviest box napr. aj do hlbokeho spanku.
VU+UNO 4K
pvicenik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Ariva 202 E

Re: OpenATV - SoftCAM

Příspěvek od pvicenik »

Jedná se o Octagon sf8008. Osacam enigma2-plugin-softcams-oscam-svn11401_OpenATV_ICE_Irdeto_0624_armv7ahf-neon.ipk jsem nainstaloval a i přes PC rozchodil. Hlavní vypínač je ta kolíska nazadu. Vše funguje dokud se to neodpojí od elektriky, což může nastat i při běžném výpadku.
Problém je, že po obnovení již píše OSCAM webif disabled a karta v čtečce nefunguje. a ipk nelze nainstalovat
matov
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+UNO4K

Příspěvek od matov »

A co siet lan, po opatovnom nabehu boxu je pripojena?
VU+UNO 4K
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Pokud máš opnATV image, nainstaluj si softcam-feed-universal_6.Plus_all.ipk ( odkaz je na předchozí stránce) Jdi do pluginů, stáhni si ze sofcamů oscam a pod modrým tlačítkem máš přístup k softcam manageru odkud oscam můžeš ovládat. Po vypnutí boxu a opětovném zapnutí se ti oscam spustí sám.
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
VTronik
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od VTronik »

EnoSat píše:Nestrasim, keby cital prispevky tak vie ako na to v OpenATV.
No právě... keby čítal príspevky. Někdy mám pocit, že se z toho stává nemoc. Že lidé nečtou.
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 06.únor 2022 - 13:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
VU+ Duo4K SE, Dual DVB-S2, Dual DVB-T2, SSD Samsung 870 2TB
VU+ Duo2, 2x DVB-S2, SSD Patriot 1TB
MAX T90, Skylink
VTronik
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od VTronik »

pvicenik píše:Jedná se o Octagon sf8008. Osacam enigma2-plugin-softcams-oscam-svn11401_OpenATV_ICE_Irdeto_0624_armv7ahf-neon.ipk jsem nainstaloval a i přes PC rozchodil. Hlavní vypínač je ta kolíska nazadu. Vše funguje dokud se to neodpojí od elektriky, což může nastat i při běžném výpadku.
Problém je, že po obnovení již píše OSCAM webif disabled a karta v čtečce nefunguje. a ipk nelze nainstalovat
Co je podle tebe "webif disabled"? Není to náhodou to, že se nedá na oscam přes webif připojit? Webif tedy vidíš, ale oscam neběží? Podle mne ano. Znamená to pouze jediné. A to, že když spustíš oscam přes PC, tak je oscam OK, ale nemá spouštěcí skript v systému, který by to zařídil místo tebe namísto toho připojení a spuštění přes PC. To je celé.
Máš tedy tři možnosti:
1. Doplníš si sám do příslušného adresáře spouštěcí skript pro oscam. Ten zařídí při spuštění boxu spuštění oscamu.
2. Nainstaluješ to přes ipk softcam manager, jak tu psal georg, softcam manager ten spouštěcí skript vytvoří a vloží sám za tebe při instalaci.
3. Totéž co v bodě 2., lze docílit s GSU.
Vše výše uvedené mám osobně vyzkoušeno a všechny možnosti v OATV jsou funkční, takže problém je pouze na tvé straně.
MAX T90, Skylink
AwayFromKeyboard
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AwayFromKeyboard »

georg11 píše:Pokud máš opnATV image, nainstaluj si softcam-feed-universal_6.Plus_all.ipk ( odkaz je na předchozí stránce) Jdi do pluginů, stáhni si ze sofcamů oscam a pod modrým tlačítkem máš přístup k softcam manageru odkud oscam můžeš ovládat. Po vypnutí boxu a opětovném zapnutí se ti oscam spustí sám.
Toto je uz starsi balicek ipk pre rozsirenie feedu o Softcam zdroje. Treba najst, stiahnut a nainstalovat radsej novsi t.j. "softcam-feed-universal_4.3-r4_all.ipk".
EnoSat
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EnoSat »

AwayFromKeyboard píše:
georg11 píše:Pokud máš opnATV image, nainstaluj si softcam-feed-universal_6.Plus_all.ipk ( odkaz je na předchozí stránce) Jdi do pluginů, stáhni si ze sofcamů oscam a pod modrým tlačítkem máš přístup k softcam manageru odkud oscam můžeš ovládat. Po vypnutí boxu a opětovném zapnutí se ti oscam spustí sám.
Toto je uz starsi balicek ipk pre rozsirenie feedu o Softcam zdroje. Treba najst, stiahnut a nainstalovat radsej novsi t.j. "softcam-feed-universal_4.3-r4_all.ipk".
ci nainstalujes 6ku alebo 4ku oba ta poslu do http://updates.mynonpublic.com/oea/.../... , rozdiel je len v detekcii architektury
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
avk88

Příspěvek od avk88 »

OpenATV 6.4

Kód: Vybrat vše

wget -O - -q http://updates.mynonpublic.com/oea/feed | bash && opkg update && opkg install enigma2-plugin-softcams-oscam-stable
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 06.únor 2022 - 13:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix CODE
warcraftTT

Příspěvek od warcraftTT »

Ahojte, už sa s tým trápim a fakt neviem, kde môže byť problém. Mám ATV 6.3, do TMP si pošlem universal feed. STB ho vidí a aj začne inštalovať a skončí, že zmenených, odstránených, nainštalovaných bolo 0. Skúšal som všetky možné druhy softcam feedu. Čo mu môže vadiť? Skúšal som aj cez USB - výsledok rovnaký. Taký oscam nainštaluje bez problémov.
ctiforum
Odborník
Odborník

Příspěvek od ctiforum »

warcraftTT, Ten instalak (softcamfeed) ti akurat prida do /etc/opkg/ odkaz na softcam repozitar podla architektury. Nemusis stresovat, ze mas nainstalovanu 0. Ci ti prebehol spravne zistis tak, ze zmacknes tlacidlo PLUGIN (ZELENE) a este raz ZELENE (STIAHNUT PLUGINY) a mal by si tam uvidiet sekciu "softcam"
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) ctiforum dne 03.květen 2020 - 12:33, celkem upraveno 1 x.
########################
########################

########################
########################

########################
########################

Ukroruina = state "404"
Из России-матушки
Вдаль глядят Сарматушки
На Соединённые Штатушки!
plachta
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od plachta »

Nech si to udělat, chyba je zajisté mezi židlí a oscamem. :D
#SkyStar HD&Octagon SF8008&Dreambox 500HD___Motor H-H#
minestra
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od minestra »

Není jasné co máš za box...
Mutant HD51 multiboot: ATV 6.4-7.3, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w
pstros300
satelitni prijimac: VU+ Solo4K, SoloSE, Zero

Příspěvek od pstros300 »

Prosba o radu. Nahrál jsem softcam-feed-universal_6.Plus_all.ipk stáhnul oscam a nejde se mi připojit pře DCC, wrong user and pass. Před nahráním SFU6 jsem se normálně dostal klasikou root a dream.
VTronik
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od VTronik »

A heslo dream k openatv jsi si zadával ty sám? V nových image openatv je totiž potřeba zadat nejdříve heslo přes menu v přijímači. Potom je funkční univerzálně. Ve starších Openatv je heslo openatv, nikoliv dream.
MAX T90, Skylink
minestra
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od minestra »

Nastavení - systém - síť - paswsetup
Mutant HD51 multiboot: ATV 6.4-7.3, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w
Birkof
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Birkof »

Ahoj všem.
Dokázal by mi někdo poradit jak lze udělat autorestart Oscamu, např. každý den ve čtyři ráno?
Mám problém s tím, že mi na FormulerF4turbo s OATV cca každé tři dny přestane číst z karty. Všechno se tváří v pořádku, ale dvbapi client má Timeout. Po restartu oscamu to hned zase běží. Usuzuju, že se nějak přeplní paměť, jelikož na tu kartu leze obrovské množství EMM zápisů.
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - Formuler F4 Turbo (OATV6.1) + 2TB USB Disk, Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E
generator
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF8008 4K

Příspěvek od generator »

Dej si do POWER TIMERS restart enigmy ... s tím se restartuje i OSCAM.
BOX: Octagon SF8008 4K OpenPLi
TV: LG 50PA6500 / LG OLED65C5
tomko
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: odoslane z PC

Příspěvek od tomko »

a co mas v polozke EMM?
Zoltan11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Zoltan11 »

Birkof píše:Ahoj všem.
Dokázal by mi někdo poradit jak lze udělat autorestart Oscamu, např. každý den ve čtyři ráno?
Mám problém s tím, že mi na FormulerF4turbo s OATV cca každé tři dny přestane číst z karty. Všechno se tváří v pořádku, ale dvbapi client má Timeout. Po restartu oscamu to hned zase běží. Usuzuju, že se nějak přeplní paměť, jelikož na tu kartu leze obrovské množství EMM zápisů.
Nemienim riesit nastavenie Oscamu, ale vyjadrim sa len k jeho autorestartu. Vlez do Pluginov a skus si doinstalovat z extensions plugin cronmanager ktory by ti mohol pomoct splnit tvoju tuzbu a prianie. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Softcams / Camds - ostatné“