Samsung TV a OSCAM client ?

Oscam v TV . Nastroje, postupy, pomocky .
Pravidla fóra
Forum urcene len pre OSCAM v TV prijimacoch !
Odpovědět
mulderr

Re: Samsung TV a OSCAM client ?

Příspěvek od mulderr »

Nevím jak je to možný, ale dnes už to funguje, tak se jdu bavit se settingem. Díky za pomoc.
Server DM800 orig.
SamyGo UE46ES6900 (MST)
Cryptobox HD650
drhans

Příspěvek od drhans »

Nevite jestli se da downgradovat FW u Samsungu serie D? Ta metoda se zmenou DNS serveru uz nefunguje.
error404
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od error404 »

drhans píše:Nevite jestli se da downgradovat FW u Samsungu serie D? Ta metoda se zmenou DNS serveru uz nefunguje.
Uz sa to neda downgradovat. Kontaktuj Samsung support a uvidis co ti povedia "kup si novu telku"
Orfin2

Příspěvek od Orfin2 »

Ahoj všem, něco málo načteno o tomto tématu mám, ale asi ne kolik by bylo potřeba, proto se obracím sem. Doma mám postarší Samsung UE46ES6800 s aktuálně nainstaleným FW T-MST10PDEUC 1042.0. (původně jsem měl 2007.0, pak jsem dal 0000). Tak nějak jsem se zaseknul při ROOTování, řekl bych, že se mi povedlo s FW 2007, protože jsem měl otevřený port 23 pro telnet a zároveň i port 21, takže jsem mohl do TV posílat co jsem chtěl. Po vypnutí/zapnutí už jsem měl jen port 21, takže jsem mohl jen posílat, ale už jsem nemohl používat žádné příkazy, změny atribut, atd.
Proto jsem zkoušel postupně další FW, ale vždy jsem max. dosáhl otevření portu 21. Je možné mi poradit, který přesně balíček si mám stáhnout pro úspěšný root, případně krok za krokem (Dummy). Balíčků na stažení je na SamyGO opravdu tuna a začínám se v tom docela ztrácet...
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Příspěvek od dlhe_pole »

Orfin2 píše:Ahoj všem, něco málo načteno o tomto tématu mám, ale asi ne kolik by bylo potřeba, proto se obracím sem. Doma mám postarší Samsung UE46ES6800 s aktuálně nainstaleným FW T-MST10PDEUC 1042.0. (původně jsem měl 2007.0, pak jsem dal 0000). Tak nějak jsem se zaseknul při ROOTování, řekl bych, že se mi povedlo s FW 2007, protože jsem měl otevřený port 23 pro telnet a zároveň i port 21, takže jsem mohl do TV posílat co jsem chtěl. Po vypnutí/zapnutí už jsem měl jen port 21, takže jsem mohl jen posílat, ale už jsem nemohl používat žádné příkazy, změny atribut, atd.
Proto jsem zkoušel postupně další FW, ale vždy jsem max. dosáhl otevření portu 21. Je možné mi poradit, který přesně balíček si mám stáhnout pro úspěšný root, případně krok za krokem (Dummy). Balíčků na stažení je na SamyGO opravdu tuna a začínám se v tom docela ztrácet...
vsetko mas popisane na samygo fore v prislusnej sekcii, ak tomu nechapes tak si proste zaplat niekoho co ti to udela
Orfin2

Příspěvek od Orfin2 »

a ty jsi asi dlouho na fóru SamGO nebyl, že? Příslušné fórum je naprostá katastrofa, proto jsem se zeptal zde...avšak už jsem si poradil...problém byl ve špatném balíčku. Nakonec se mi povedlo nakombinovat root složky se soubory tak, že mi běží porty 21 i 23.

Teď mě spíš navigni, který návod na instalaci oscam bude funkční. Zkoušel jsem :

Kód: Vybrat vše

http://harlequin.github.io/samygo-plugin-dvbapi/#about
ale ten mi nejde, případně jestli mám upravovat hodnoty v souborech oscam.conf/server/user ? Přijde mi, že v těch potahaných archivech je hromada nepoužitých souborů (05_05_samygo-plugin-libdvbapi-D.init ...použil jsem bez D, ale nikde jsem žádné vysvětlení nenašel)
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

Orfin2 píše:a ty jsi asi dlouho na fóru SamGO nebyl, že? Příslušné fórum je naprostá katastrofa, proto jsem se zeptal zde...avšak už jsem si poradil...problém byl ve špatném balíčku. Nakonec se mi povedlo nakombinovat root složky se soubory tak, že mi běží porty 21 i 23.

Teď mě spíš navigni, který návod na instalaci oscam bude funkční. Zkoušel jsem :

Kód: Vybrat vše

http://harlequin.github.io/samygo-plugin-dvbapi/#about
ale ten mi nejde, případně jestli mám upravovat hodnoty v souborech oscam.conf/server/user ? Přijde mi, že v těch potahaných archivech je hromada nepoužitých souborů (05_05_samygo-plugin-libdvbapi-D.init ...použil jsem bez D, ale nikde jsem žádné vysvětlení nenašel)
ale chodim tam.. zrovna dneska som robil jednu zabudnutu UE55F6770 vsetko na prvy sup podla samygo fora
Orfin2

Příspěvek od Orfin2 »

tak já nevim, potřeboval bych doprovodné informace k instalaci toho oscamu...z jaké tedy konkrétní stránky by jsi tam čerpal pro mou UE46ES6800?
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

Orfin2 píše:tak já nevim, potřeboval bych doprovodné informace k instalaci toho oscamu...z jaké tedy konkrétní stránky by jsi tam čerpal pro mou UE46ES6800?

vsetko dopodrobna aj s problemami je na tom samygo fore.. pokial potrebujes vedenie za rucicku tak len za uplatu .. sorry ale v dnesnej rychlej dobe nemam tolko casu aby som pol dna zabil s nejakym zaciatocnikom ktory podla prvych informacii neni v linuxe vobec doma...
Orfin2

Příspěvek od Orfin2 »

věř mi, že linux je to poslední co mě trápí a doma jsem v něm víc, než v oknech...a když už jsme u toho času, tak jsme na tom asi podobně, jen já zase nemám čas načítat x stránek na fóru. Takže se zeptám jinak, znáš někoho kdo za úplatu mi ten oscam nastaví?
bagr3210
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Samsung H+J-series

Příspěvek od bagr3210 »

Orfine2 tady Ti moc nikdo neporadi,forum je polomrtve. Bohuzel ani za uplatu nikoho nenajdes-vlastna zkusenost.
Akorat jeden troll tady misto toho,aby poradil,pise sr*** a u toho zrejme hraje vreckovy kulecnik..

Bohuzel,je to o tom,ze musis mit hodne casu a trpelivosti vse vyzkouset a nekolikrat..
Nebo,jednoduchsi navod,bez stresu a nervu je,bud koupit pristroj,nebo Diablo cam..

Hodne stesti a nervu.
TV Samsung J6272+H6270(oscam) * * 80cm klasika-plech ** Inverto Monoblok Twin 0,2dB
Orfin2

Příspěvek od Orfin2 »

jj, všiml jsem si, házet machry a plácat pí***y to by mu šlo. Doma má kalkulačku od Casia a tady to prezentuje za Samsung s funkčním Oscamem
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

Orfin2 píše:jj, všiml jsem si, házet machry a plácat pí***y to by mu šlo. Doma má kalkulačku od Casia a tady to prezentuje za Samsung s funkčním Oscamem
jo vole, tak kalkulacku od casia.. hele pepo seru na tebe.. tam si dej diablo a nevotravuja tady...
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

bagr3210 píše:Orfine2 tady Ti moc nikdo neporadi,forum je polomrtve. Bohuzel ani za uplatu nikoho nenajdes-vlastna zkusenost.
Akorat jeden troll tady misto toho,aby poradil,pise sr*** a u toho zrejme hraje vreckovy kulecnik..

Bohuzel,je to o tom,ze musis mit hodne casu a trpelivosti vse vyzkouset a nekolikrat..
Nebo,jednoduchsi navod,bez stresu a nervu je,bud koupit pristroj,nebo Diablo cam..

Hodne stesti a nervu.
polomrtve ? a to sudis podla coho ? ci vari podla toho ked sa tu niekto vykyda s nejakym stupid prispevkom nie je mu odpovedane do par minut ?
Orfin2

Příspěvek od Orfin2 »

v pohodě pane ochoto, oscam 11572 už mi běží...takže díky ty kalkulačko...a kdyby jsi potřeboval školení v linux distros, tak ti můžu za poplatek nějaké dát.

...Rada přečti si SamyGO fórum byla fakt rada nadevše...rovnou můžeš radit, aby si člověk načetl celou WIKIPEDII
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

Orfin2 píše:v pohodě pane ochoto, oscam 11572 už mi běží...takže díky ty kalkulačko...a kdyby jsi potřeboval školení v linux distros, tak ti můžu za poplatek nějaké dát.

...Rada přečti si SamyGO fórum byla fakt rada nadevše...rovnou můžeš radit, aby si člověk načetl celou WIKIPEDII

vidis jaky si sikovny ..pevne verim ze ked pojdes na wecko nenapises najskor sem na forum jako si utriet rit ale zvladnes si to aj sam vygooglit :D :D
Orfin2

Příspěvek od Orfin2 »

pravda...jen zde postrádám smysl lidí, jako jsi ty... nikomu nepomůžou, nepředají radu nabytou praxí (asi protože žádnou nemají) a jen plácají o tahání za ručičky a utírání zadků. Takže pro příště...pokud neznáš odpověď, odpusť si kecy o čtení fór a raději mlč.
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

Orfin2 píše:pravda...jen zde postrádám smysl lidí, jako jsi ty... nikomu nepomůžou, nepředají radu nabytou praxí (asi protože žádnou nemají) a jen plácají o tahání za ručičky a utírání zadků. Takže pro příště...pokud neznáš odpověď, odpusť si kecy o čtení fór a raději mlč.
vono to bude asik to vasou mentalitou: " ty vole dejte mi lidi a ja to udelam " respektive lenivostou.. sak co vykydam sa na forum so stupidnou otazkou vodjedu si na pííívo a kdyz se vratim kouknu jestli se mi problem vyresil .. ze jo ?
mtester270
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mtester270 »

@Orfin ja ta fakt nechapem naco sem davas otazku ked si ju skoro bez pomoci dokazes sam vyriesit. Potom tu vznikaju taketo hasterice o tom ze kazdy si dokazuje ze ma pravdu. Uz to ludia pochopte doba sa zmenila! Tak tu prestante vyplakavat ze vam nik nepomoze.

Clovek co nieco vie a vie ako tazko nadobudol svoje vedomosti tak vam tu rady zadarmo davat nebude. A za tymto si stojim a mozete sa aj po.rat vsetci co sa tu na mna vykydate.
OFF
bagr3210
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Samsung H+J-series

Příspěvek od bagr3210 »

mtester270 píše: Clovek co nieco vie a vie ako tazko nadobudol svoje vedomosti tak vam tu rady zadarmo davat nebude. A za tymto si stojim a mozete sa aj po.rat vsetci co sa tu na mna vykydate.
Ale vzdyt ne kazdy a furt to chce vse zadara. A je tady kopec lidi,co jak pises nadobudlo tezko sve vedomosti a poradi a dokonce poradi zadara. Pokud se i s tim nekdo zivy,tak jednou radu urcite nestrati milion zakazniku. Je to stejne jak u auta,neco si udelam a umim udelat sam,ale neco necham na servis,i kdyz mi servisak radi,jak to udelat!
Jde o to,ze pokud nechci,tak nepisu alespon sr***. ORFIN se zrejme nekde zasekl,potreboval nakopnout,nebo poradit a misto toho mistrovsky kecy.
Klidne si stoj za tym,drzim pesti..

@dlhe pole: myslim,ze tim svojim prispevkem si se posunul o level ubohosti vys,bravo..Nad Tebe uz nikdo!
TV Samsung J6272+H6270(oscam) * * 80cm klasika-plech ** Inverto Monoblok Twin 0,2dB
Odpovědět

Zpět na „Oscam - TV API“