.. a ozaj, čo provid, zmenil sa?
V poslednom polroku musím aj ja poslať zápisy na kartu, lebo bez tejto pomoci to ide strašne pomaaaaaaly.

To je nezmysel. Bud mas platné zápisy, alebo nemáš. Karta bud ide alebo neide. Ak máš pomalé odozvy, hľadaj chybu inde. Odkedy mi beží karta v linuxe (november 2016) nebolo treba karty oživovať posielaním zápisov cez skylink. Jediný dôvod ak bola karta dlho v šuflíku a chceš jej nábeh urýchliť.Spacer píše:Tak gratulujeme.
.. a ozaj, čo provid, zmenil sa?
V poslednom polroku musím aj ja poslať zápisy na kartu, lebo bez tejto pomoci to ide strašne pomaaaaaaly.

QVIART je jedna z možných voleb (rodičům jsem ho pořídil), ale doporučuji ho někam zavřít, protože po zahřátí mu neskutečně páchnou plasty ... a nebo ho odstrojit.NELINKA píše:Jedno z řešení je QVIART pokud teda nechceš modul nebo ready přijímač.

On sa za pár dní vysmrdi a potom je to v pohode čím menšia krabička tým sa viac hreje s tým ťažko niečo narobiť.SirMax píše:QVIART je jedna z možných voleb (rodičům jsem ho pořídil), ale doporučuji ho někam zavřít, protože po zahřátí mu neskutečně páchnou plasty ... a nebo ho odstrojit.NELINKA píše:Jedno z řešení je QVIART pokud teda nechceš modul nebo ready přijímač.

Po 9 měsících nevysmrděl ani náhodou.vensan píše:On sa za pár dní vysmrdi a potom je to v pohode čím menšia krabička tým sa viac hreje s tým ťažko niečo narobiť.SirMax píše:QVIART je jedna z možných voleb (rodičům jsem ho pořídil), ale doporučuji ho někam zavřít, protože po zahřátí mu neskutečně páchnou plasty ... a nebo ho odstrojit.NELINKA píše:Jedno z řešení je QVIART pokud teda nechceš modul nebo ready přijímač.
Asi jsem divnej ale mně teda nesmrdí ...SirMax píše:Po 9 měsících nevysmrděl ani náhodou.vensan píše:On sa za pár dní vysmrdi a potom je to v pohode čím menšia krabička tým sa viac hreje s tým ťažko niečo narobiť.SirMax píše: QVIART je jedna z možných voleb (rodičům jsem ho pořídil), ale doporučuji ho někam zavřít, protože po zahřátí mu neskutečně páchnou plasty ... a nebo ho odstrojit.

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz