Je tu toho hodne popísané ale väčšina ľudí ani nevie načo to je a či je to "jedlé", "voč tady kráčí", tak malá ukážka na najnovšej verzii SamyGO.
Typ TV je Samsung UE55JU6872
Priložené obrázky nikde ďalej nerozširovať prosím!
Po úspešnom vykonaní všetkých potrebných krokov v TV: ... a po "vyrobení" si toho správneho USB kľúčika so SYSROOT a po jeho pripojení k TV je to na najlepšej ceste ku štartu Root-u, ak si to nakonfigujeme tak aby sa nám hneď po spustení Root-u spúšťali aj iné služby - iný softvér (napr. Oscam), tak by sa tak aj malo stať:
Pomocou Telnetu je možno do systému TV posielať príkazy, napr. reboot, poweroff, screenshot, ...
napríklad si z Telnetu spustíme browser ... ... a keď ho už máme spustený, tak si v ňom vieme otvoriť aj lokálny Oscam ... Pri prepnutí TV do módu Multi-Link Screen môžeme vidieť TV a aplikácie súčasne: TV vie nahrávať na pripojené USB zariadenie, nahráva kódovane a neprenositeľne na iné zariadenia, ani na TV toho istého typu.
V našom prípade vie TV urobiť odkódovanie sama u seba
- telnet, a príkaz - spustenie scriptu ktorý je na našom zázračnom kľúčiku: "srf2ts.sh"
Už raz odkódované súbory preskočí. TV urobí odkódovanie všetkých nahrávok *.SRF v adresári CONTENTS pomocou ffmpeg ktorý je tiež na našom zázračnom kľúčiku, pritom si sama vyrobí k tomu potrebný klúč *.key a odkódobané súbory *.TS nahrá do adresára REC na tom istom pripojenom disku. Je to samozrejme konfigurovateľné.
Nakoľko vieme mať v TV spustenú aj Sambu tak odkódované súbory môžeme spúšťať v PC alebo inom zariadení v sieti priamo zo siete. Cez Telnet fungujú aj príkazy na posielanie správ z PC na TV a aj na grabovanie - screenshot-ovanie samotnej obrazovky TV, tieto obrázky sú tiež tak robené. K TV je možné sa pripojiť aj cez prehliadač, ja som v TV nastavil pevnú IP: 192.168.1.10,
vieme aj spravovať štartovacie scripty: ... zobraziť si systémové informácie: ... WebShell, alternatívu k Telnet-u/SSH: ... a samozrejme aj samotný Oscam: Je možné urobiť downgrade firmvéru z vyššej verzie na nižšiu, napriek tomu že to "nie je možné" a "od verzie 1442 už dupľom". Ja som robil z 1443 na 1412