A teď k věci. Co tu máme.
-restart nyní pouze dva MODy ...ON a ...OFF Tentokrát by mohl zabrat na obrovském spektru přístrojů. Fakt jsme si stím pohráli aby to makalo skoro na všem. Pak tam je funkce na vypnutí všech CAMů. To se může hodit, pokud by se náhodou někomu stalo, že by mu běželi souběžně dva CAMy najednou. Nestává se to, ale může se to stát.
-hned na první položce došlo k změně. Tentokráte stažení serverů ne jen pro CCcam, ale pro všechny, takže změna na **CAM
zmizelo tak několik funkcí a zůstali jen viditelné a neviditelné stažení + jednotlivé servery. Jak už bylo řečeno, vše automaticky převedeno pro všechny CAMy včetně restartu, pokud si ho v menu u restartu .....nevypnete. Výchozí nastavení je ON. Každé stažení jakéhokoliv serveru doprovází konvert + restart.
-do konvertoru pro Oscam,Ncam.... jsem přidal funkci .... RYCHLOconvertor Tato funkce bez velkého kecání jen převede z CCcam.cfg do všech známých cest pro Oscam...atd Průběh znázorní jen tečky. Počet řádků (serverů) je...(neomezený!!!)
-při jakémkoli stažení serveru proběhne kontrola, kde se nachází Váš CCcam.cfg a tam pak pošle stažený (cfg)
takže funkce přesun CCcam.cfg do /usr/keys/ zůstane spíš jen jako doplňek. Jinak řídit už se to bude samo.
Ke dnešnímu dni má tento stahovač neuvěřitelných 134 skript a to počítám jen ty základní + jsem po úpravách asi 6 smazal.
Na závěr bych chtěl poděkovat jednomu člověku, on už bude vědět.
Pokud by Vám to nevadilo, nemám možnost zjistit, zda jste spokojeni, tak zde přikládám dva textové soubory a jejich stažením mě dáte vědět, zda Vám vše funguje a jste spokojeni. Kdo je spokojen stáhne text OK, kdo nespokojen, tak to druhé.
Počet stažení vše řekne za Vás. Díky a hezkou neděli.