Máte niekto nejaké skúsenosti s touto značkou alebo radou prímačov podeľte sa

Příspěvek od Razor_1996 »

no tak si ho kup a o postrehy a dojmy sa mozes podelit s ostatnymi .. urob to a naser vsetkych bo 99 % utivatelov chodi na abcko len somrovat a ty budes prvy co aj niecim prispejesRazor_1996 píše:Ellano začalo ponúkať tento boxík je bez čítačky a šachty. Má dva tuneri podporuje HEVC. Celkom ma zaujal na experimentovanie so šárikom. Nejaké vaše pohľady dojmi názory. Za cenu 60€ aj so zárukou to nemusí byť zlá voľba.
Máte niekto nejaké skúsenosti s touto značkou alebo radou prímačov podeľte sa![]()

zasa je tu absencia 1Gb sieťovky, 100Mb je v dnešnej dobe málo zvlášť na prípadný streamRazor_1996 píše:Ellano začalo ponúkať tento boxík je bez čítačky a šachty. Má dva tuneri podporuje HEVC. Celkom ma zaujal na experimentovanie so šárikom. Nejaké vaše pohľady dojmi názory. Za cenu 60€ aj so zárukou to nemusí byť zlá voľba.
Máte niekto nejaké skúsenosti s touto značkou alebo radou prímačov podeľte sa![]()

http://images.mynonpublic.com/openatv/6 ... ycatminiv2husarin píše:Kde treba stiahnut openatv 6.4,mne to nejde cez ftp tot.com.na 6.3 mi mrzne obraz,musim restart.ato casto a samozrejme mi nejdu programy antik,ani orange dost velka teplota cpu,cca 85 stupnov,dik

A čo druhý tuner? Skúšal si?10055 píše:Ahoj,
Takze doplnim. Tuner nastaveny mam kdyz mi to CT24 najde na manualni nastaveni, ukazuje mi to silu signalu a Epg se nacte i na ostatnich kanalech.

10055 píše:Ahoj zkousel jsem i druhy tuner ale vysledek stejny
Nastavim, naladim, prepnu na CT24 ukaze co hraje sila signalu 81% v oscamu api mlci na jakemkoliv kanala ikdyz server mam nastaveny
Uplne chapu ze takle na dalku rict radu co by to mohlo byt je problem
Proto kdyby ni nekdo treba chtel pomoc pres teamviewer jsem to mu naklonen
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz