Picony Mirror-Glass 100x60 pro Neutrino OS - download

Moderátor: chocholousek

Odpovědět
chocholousek
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Picony Mirror-Glass 100x60 pro Neutrino OS - download

Příspěvek od chocholousek »

Picon Mirror-Glass 100x60 png32

Na žádost kolegy Palinko950, jsem pro Vás připravil kolekci picon 100x60 png32 "Mirror-Glass". Asi dlouho nebylo nic nového pro OS Neutrino, proto bylo třeba změnu. Efekt "mirror" tedy zrcadlo sice u menších picon nevypadá tak dobře jako u větších ale troufnu si tvrdit že pořád picona vypadá docela dobře. O5 jde o výběr těch nejzajímavějších pozic.

náhled jedné picony =>
mirroglass100x60.gif
více picon =>
Mirror Glass100x60 (1).png
Gdrive picon folder

Kód: Vybrat vše

######################################################################################################################################
#                                      ____   _____        ___   _ _     ___    _    ____                                            #
#                                     |  _ \ / _ \ \      / / \ | | |   / _ \  / \  |  _ \                                           #
#                                     | | | | | | \ \ /\ / /|  \| | |  | | | |/ _ \ | | | |                                          #
#                                     | |_| | |_| |\ V  V / | |\  | |__| |_| / ___ \| |_| |                                          #
#                                     |____/ \___/  \_/\_/  |_| \_|_____\___/_/   \_\____/                                           #
######################################################################################################################################
#                                Picon Mirror-Glass 100x60 for Neutrino png32 by chocholousek                                        #
Lituji ale podpora těchto picon je ukončena, picony již nadále nebudou aktualizovány ani přítomny na www.

Prosím vyberte si jiné výběr je velký...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Palinko950
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Nové - Picony Mirror-Glass 100x60 pro Neutrino OS - download

Příspěvek od Palinko950 »

Touto cestou sa chcem poďakovať chocholouskovi za jeho snahu,keď vytvoril kolekciu picon 100 x 60 pre nadšencov neutrina,s efektom mirror. Je škoda,že podpora bola ukončená. Mne osobne to nevadí.Stiahnem si picony určené pre enigmu 100 x 60 ,prepíšem číslice z enigmi do neutrina a picony sú znovu funkčné v neutrine. Prepisovanie zaberie síce čas,ale stojí to zato.Ešte raz , klobúk dole.
chocholousek
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Nuz asi bych nemusel reagovat, ale...

Po prestehovani vsech piconek na nove uloziste jsem ziskal perfektni prehled kolik a jakych picon je stahovano, je to moc fajn bo tohle mi na google disku schazelo. I kdyz to byl vlastne takovy "nechteny" bonus. Vysledek je ukonceni vyroby vsech pozadi a rozmeru o ktere nebyl a neni zajem.
Mohl jsem tak vytvorit dalsi nova pozadi a pokud ma nekdo tip na nejake zajimave pozadi ktere nikdo jiny nevytvari muze se podelit, pokud ziskam dojem ze je fajn a bude o takove pozadi zajem neni problem jej pridat. To se treba stalo kdyz mne Timeshock upozornil na pozadi ktere jsme pote nazvali PoolRainBow, ktere patri do top 3 ve stahovanosti.
Vysledkem bylo zjisteni ze budto tisice uzivatelu pristroju s neutrino OS vzdy picony si sami konvertuji ,a nepouzivaji tak ty mnou vyrobene a nebo je nepouzivaji vubec. Jednalo se pouze o jednotky lidi kteri pouzivali ty me, a to i po vyrazne redukci picon urcenych pro neutrino OS na picon.cz. Nemelo tak smysl pokracovat v marnem boji za picony pro neutrino OS.
Omlouvam se, proto jsem podporu ukoncil.
Pr0metheUs
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+

Příspěvek od Pr0metheUs »

Skoda tych picon pre Neutrino, urcite sa par uzivatelov naslo co to vyuzivali.
EnoSat
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EnoSat »

NeutrinoHD teraz podporuje 4 formaty picon
screenshot (11).png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
chocholousek
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Picony Mirror-Glass 100x60 pro Neutrino OS - download

Ja si dovolim vstoupit a napsat ze forma E2 Logo 1 a E2 Logo 2, je soucasti vsech balicku.
Odpovědět

Zpět na „Černé“