Vu+ Uno 4K SE + CAM701

digitman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Vu+ Uno 4K SE + CAM701

Příspěvek od digitman »

fogovic píše:
digitman píše:
dobromil píše:Tak to samozřejmě vyzkoušeno mám. V modulu funguje, sdílení jinam tedy nepůjde. Tak kde se nechá sehnat OSCAM speciál, jak radíte, kolik stojí a jak ho nastavit.
Oscam existuje v podstate nápln je rovnaká ale ide o to aby čítačka vedela prečítať celú kartu a nielen pôvodné zabezpečenie.
Sú príjmače v E2, ktoré fungujú a čítajú celú kartu a všetko beží, ako má a može tam byt M7 karta Ice alebo IRDETO chodí to v špecialnej verzii Open PLI, bohužiaľ do VU zatiaľ nikto nezverejnil tento oscam respektíve cele image s M7. Mne to chodí, a príjmač sa dá kúpiť za necelých 100€ je bežne v predaji
a iny oscam cita akoze polovicku karty ci jak ?
kokos mas v tom iny guľáš :D
Prepneš HBO2HD, HBOHD, CinemaxHD, Cinemax2HD, Canal plus Domo, Lala TV a Spektrum Home (Irdeto Layer2) a príjmač kartu nevidí, ako keby tam nebola. Ak máš správny oscam karta viditeľná. Ty GULAŠ!!! Stejne sa na nete viac nedozvieš lebo nikto ti nič neporadí ten kto vie nepovie.
digitman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od digitman »

digitman píše:
fogovic píše:
digitman píše:
Oscam existuje v podstate nápln je rovnaká ale ide o to aby čítačka vedela prečítať celú kartu a nielen pôvodné zabezpečenie.
Sú príjmače v E2, ktoré fungujú a čítajú celú kartu a všetko beží, ako má a može tam byt M7 karta Ice alebo IRDETO chodí to v špecialnej verzii Open PLI, bohužiaľ do VU zatiaľ nikto nezverejnil tento oscam respektíve cele image s M7. Mne to chodí, a príjmač sa dá kúpiť za necelých 100€ je bežne v predaji
a iny oscam cita akoze polovicku karty ci jak ?
kokos mas v tom iny guľáš :D
Prepneš HBO2HD, HBOHD, CinemaxHD, Cinemax2HD, Canal plus Domo, Lala TV a Spektrum Home (Irdeto Layer2) a príjmač kartu nevidí, ako keby tam nebola. Ak máš správny oscam karta viditeľná. Ty GULAŠ!!! Stejne sa na nete viac nedozvieš lebo nikto ti nič neporadí ten kto vie nepovie.
Pravujem HBO3HD HBOHD ide a predpoklad zmany na IRDETO Layer 2 od 11.01 2021 ponuka Digital
dobromil

Příspěvek od dobromil »

díky, asi vím o který přijímač jde, jsou v podstatě dva druhy, jeden se čtečkou karet a druhý (dražší) má navíc CI/CI+ slot. chci ho pořídit, jelikož mám již zmiňovaný modul CAM701, tak doufám, že s ním, po přehrání OpenPLi 6.1 bude OScam, Newcamd fungovat.
digitman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od digitman »

dobromil píše:díky, asi vím o který přijímač jde, jsou v podstatě dva druhy, jeden se čtečkou karet a druhý (dražší) má navíc CI/CI+ slot. chci ho pořídit, jelikož mám již zmiňovaný modul CAM701, tak doufám, že s ním, po přehrání OpenPLi 6.1 bude OScam, Newcamd fungovat.
Qviart LUNIX 4K
Veselé vianoce!
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

dobromil píše:... mám již zmiňovaný modul CAM701, tak doufám, že s ním, po přehrání OpenPLi 6.1 bude OScam, Newcamd fungovat.
S modulom CAM701 bude OScam prípadne Newcamd fungovat iba nezávisle od seba. OScam a Newcamd ten modul neuvidí.
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
ivo.f.doma
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ivo.f.doma »

A ktorý presne to máš? A dá sa z neho zd...ať po domácnosti do 2 Dreamov?
digitman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od digitman »

fogovic píše:
digitman píše: Prepneš HBO2HD, HBOHD, CinemaxHD, Cinemax2HD, Canal plus Domo, Lala TV a Spektrum Home (Irdeto Layer2) a príjmač kartu nevidí, ako keby tam nebola. Ak máš správny oscam karta viditeľná. Ty GULAŠ!!! Stejne sa na nete viac nedozvieš lebo nikto ti nič neporadí ten kto vie nepovie.
jako nevidi ? podla mna ju stale mas v readers a ci tam nabehne coperfield a zmizne ?
jasne ze mas v tom gulas ako aj 99 % zdejších tak ako malo kedysi gulas v tom ze ice karta je cryptoworks a irdeto je irdeto a pritom je to ten isty typ karty a cw je v ide kartach len emulovany :D

BTW: a pokial chces pomoc co tak skusit zavolat do TV8 ?
Počuvaj mudrc nevieš o čom píšeš samozrejme v readers karta je, ale keď sa pozrieš na konkrétny kanal v layer 2 tak tam nemáš ECM info. Nejdem sa tu rospisovať lebo vždy aj keď som sa niečo pýtal tak nikto neodpovedal tieto fora su o ničom.
dobromil

Příspěvek od dobromil »

vidím, že "moudrých" je tu mnoho, těm, kteří píšou rozumně, děkuji. Až vše rozchodím, dám vědět. Zatím zjištění, že žádný modul nasdílet nejde, musí být karta ve čtečce, kterou umí přijímač přečíst a následně OSCAM. Fungují i nové M7.
dobromil

Příspěvek od dobromil »

Pro pana "moudrého", který zná 701 10 rokov. Nejsem zkušený, psal jsem to v úvodu. Když nevím, zeptám se a poděkuji za rozumnou odpověď. Tomu se říká slušnost, kterou zřejmě postrádáme. Nebudu hodnotit, zda jsi v této oblasti tak dokonalý, ale myslím, že společnost M7 Gr... udělala na mnoho uživatelů "dobrý" obchodní manévr, tak proč se nesnažit ji v tom nějak pomoci :good:
dobromil

Příspěvek od dobromil »

špatně pochopeno, já nejsem vůbec nespokojený, naopak je dobré, že jsem zde zjistil co chci a názory a rady nějakého rebríka vůbec nepotřebuji.
:-)
dobromil

Příspěvek od dobromil »

Tak již vyřešeno a funguje vše na kartu M7
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ Uno 4K SE“