Problém s nahrávaním kanálov M7 Group
Všetko o prijímači VU+ SOLO 4K - diskusia
Problém s nahrávaním kanálov M7 Group
Po zmene balíčku z HBO na Smart s prekvapením som zistil, že stanice M7 Group sa nahrajú na HDD v mojom VU+Solo4K ale pri prehrávaní sa ukáže len čierna obrazovka a v ponuke nahratých programov je pri týchto programoch ikona zámku. Programy od Towercomu sa nahrajú a aj prehrávajú v pohode bez problémov. V prijmači mám VTI 15.0.0 a karttu ICE obsluhuje posledný oscam. V druhom receivri THS815 skylink ready s "druhou kartou v domácnosti" NEXT ale aj s ICE kartou (hanbím sa že nezdielam), nahrávanie a prehrávanie akéhokoľvek programu je bez problémov so zobrazovaním nahratého obsahu. Inak pri pozeraraní programov M7, dekodovanie je ok.
Otázka je či máte aj vy ostatní podobný problém, alebo je to len chyba v mojom VU+ ?? Prípadne ak vie niekto poradiť čo by sa s tým dalo robiť, lebo týmto krokom sa stáva VU+ vyhodenou investíciou.
Ďakujem vopred.
Otázka je či máte aj vy ostatní podobný problém, alebo je to len chyba v mojom VU+ ?? Prípadne ak vie niekto poradiť čo by sa s tým dalo robiť, lebo týmto krokom sa stáva VU+ vyhodenou investíciou.
Ďakujem vopred.
Re: Problém s nahrávaním kanálov M7 Group
@efendy55, pýtaš sa na to čo jasne napísal
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
- kratke_pole
- Moderátor

Příspěvek od kratke_pole »
Jedna z moznosti je snad nastavenie neskorsieho dekodovania ci
ako to tam maju v tom VTI nazvane, ked bezne pozeranie M7 ide.
Len tip.. VTI nemusim..
Na solo 4k nie je problem s oscamom nahravat aj vsetky 3 HBO HD
nekodovane a este pritom pozerat ine. To len ako info.
ako to tam maju v tom VTI nazvane, ked bezne pozeranie M7 ide.
Len tip.. VTI nemusim..
Na solo 4k nie je problem s oscamom nahravat aj vsetky 3 HBO HD
nekodovane a este pritom pozerat ine. To len ako info.
Do r. 2015 ako alfsvk
Myslím, že oneskorené(standby) dekódovanie súvisi len s CI.
Inak , chcel by som to vidieť na vlastné oči, že sa to tak správa. Napadá ma jedine to, že by u tých programoch bol zle nastavený scrambling descriptor. Skús TA3, či sa to nespráva rovnako.
Inak , chcel by som to vidieť na vlastné oči, že sa to tak správa. Napadá ma jedine to, že by u tých programoch bol zle nastavený scrambling descriptor. Skús TA3, či sa to nespráva rovnako.
Ďakujem za snahu pomôcť mi problém vyriešiť. Skúsil som nahrať TA3 a všetko funguje ok. Jak nahrávanie, tak aj prehrávanie. Nakoniec poskytovateľ je Towercom a s tým nemám problém. Problém je len so stn. M7 group (úsmev).
Ja by som hlavne v tomto momente potreboval uistiť že tento problém sa vyskytuje len u mňa a v tejto konfigurácii a nie som obeťou paranoického poskytovateľa služieb (úsmev).
Dodám ešte že v ten deň ako som si aktivoval u skylinku nový balík, tak som ICE kartu skúsil po nabehnutí nového balíka v mojom VU+, prevádzkovať v CAM module Smit Irdeto CI+ zasunutom na chvíľu v príslušnom slote CI VU+ a fungovala v poriadku ale nahrávať som neskúšal. Takže až mi to situácia v rodine umožní skúsim to zopakovať a skontrolovať či som v nejakom nastavení pre CAM niečo nechtiac nedobabral.
Ja by som hlavne v tomto momente potreboval uistiť že tento problém sa vyskytuje len u mňa a v tejto konfigurácii a nie som obeťou paranoického poskytovateľa služieb (úsmev).
Dodám ešte že v ten deň ako som si aktivoval u skylinku nový balík, tak som ICE kartu skúsil po nabehnutí nového balíka v mojom VU+, prevádzkovať v CAM module Smit Irdeto CI+ zasunutom na chvíľu v príslušnom slote CI VU+ a fungovala v poriadku ale nahrávať som neskúšal. Takže až mi to situácia v rodine umožní skúsim to zopakovať a skontrolovať či som v nejakom nastavení pre CAM niečo nechtiac nedobabral.
Nemam VTI ale skusil som nahrat asi minutu cez cam modul a ziadny problem. OATV. Bol to m7 group kanal.
VU UNO openATV, plna skrina kramov 
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Ufffffffff, problém som vyriešil, takže nebudem musieť chodiť po kanáloch a auto na noc schovávať do garáže, nakoľko som ešte pred nedávnom presvedčoval susedov aký je skylink v spojení s VU+ užasný (úsmev).
Zasunul som CAM modul do CI slotu (bez karty, tú som ponechal v readri VU+) a v Menu "Priradenie CI" a v podmenu "Priradené služby a poskytovatelia" som vymazal (zrušil) položky HBO2, HBO3 a M7 Group. Následne som reštartoval VU+ a sláva nahrávanie začalo byť korektné, čiže už dekódované tak ako zákon kíže. Potom som sat. vypol, modul vybral zo slotu a po zapnutí všetko ok aj s kartou v čítačke VU+. Takže problém nebol v prechode na iný skylink balíček, ale vznikol zasunutím CAM modulu do VU+ čím sa zmenili pomery vo VTI. Túto zmenu nastavenia je možné urobiť len keď je modul zasunutý do slotu vo VU+!
Podotýkam že pri prvom skúšaní CAM modulu s ICE kartou som nič nenastavoval, nakoľko rozpoznanie a spustenie prebehlo automaticky len s oznamovacími hláškami na screene. Zrejme mrchavec CAM modul si údaje prečítal z karty a odoslal ich do systému VU+, ktorý to pochopil že pri nahrávaní sa má prepnúť na CAM v prípade M7 a HBO aj ked tam už nebol a preto nahrávalo to nedekódovaný signál HBO a M7 dtto.
Ospravedlňujem sa za tento príspevok, ale hádam to niekomu pomôže pri experimentovaní s CAM.
Takže už len si popriať šťastné a veselé!
Zasunul som CAM modul do CI slotu (bez karty, tú som ponechal v readri VU+) a v Menu "Priradenie CI" a v podmenu "Priradené služby a poskytovatelia" som vymazal (zrušil) položky HBO2, HBO3 a M7 Group. Následne som reštartoval VU+ a sláva nahrávanie začalo byť korektné, čiže už dekódované tak ako zákon kíže. Potom som sat. vypol, modul vybral zo slotu a po zapnutí všetko ok aj s kartou v čítačke VU+. Takže problém nebol v prechode na iný skylink balíček, ale vznikol zasunutím CAM modulu do VU+ čím sa zmenili pomery vo VTI. Túto zmenu nastavenia je možné urobiť len keď je modul zasunutý do slotu vo VU+!
Podotýkam že pri prvom skúšaní CAM modulu s ICE kartou som nič nenastavoval, nakoľko rozpoznanie a spustenie prebehlo automaticky len s oznamovacími hláškami na screene. Zrejme mrchavec CAM modul si údaje prečítal z karty a odoslal ich do systému VU+, ktorý to pochopil že pri nahrávaní sa má prepnúť na CAM v prípade M7 a HBO aj ked tam už nebol a preto nahrávalo to nedekódovaný signál HBO a M7 dtto.
Ospravedlňujem sa za tento príspevok, ale hádam to niekomu pomôže pri experimentovaní s CAM.
Naposledy upravil(a) Blue33 dne 21.prosinec 2020 - 13:20, celkem upraveno 1 x.
No pokial mas kartu v citacke, nahravanie nic nema z modulom. 
VU UNO openATV, plna skrina kramov 
Jasne, súhlasím ale platí to len keď je všetko ako má byť. Takže opakujem problém vznikol skúšaním modulu s ICE kartou vo VU+ a následným vytiahnutím modulu a návratom na pôvodný režim s kartou v čítačke.
No a tým chcel básnik povedať, že ak taký experiment niekto urobí, mal by pred zrušením CAM modulu vo VU+ skontrolovať nastavenie v "priradenie CI" a zrušiť prípadnú väzbu na niektorých providerov pokiaľ má v sate VTI soft.
No a tým chcel básnik povedať, že ak taký experiment niekto urobí, mal by pred zrušením CAM modulu vo VU+ skontrolovať nastavenie v "priradenie CI" a zrušiť prípadnú väzbu na niektorých providerov pokiaľ má v sate VTI soft.
Blbé na tom celém je to, že si dost zásadní informace v úvodním dotazu vůbec nezmínil. Že si experimentoval s modulem a hlavně, že chceš dekodovat oscamem programy s vyšším zabezpečením. To je podstata problému a jeho řešení. Pokud bys byl v dotazu úplný, určitě by se problém vyřešil rychleji.Blue33 píše:Ufffffffff, problém som vyriešil, takže nebudem musieť chodiť po kanáloch a auto na noc schovávať do garáže, nakoľko som ešte pred nedávnom presvedčoval susedov aký je skylink v spojení s VU+ užasný (úsmev).
Nicméně souhlas, že je to poučné pro ostatní.
VU+ Duo4K SE, Dual DVB-S2, Dual DVB-T2, SSD Samsung 870 2TB
VU+ Duo2, 2x DVB-S2, SSD Patriot 1TB
MAX T90, Skylink
MAX T90, Skylink
Blbé na tom celom je to, že to komentuješ, aj keď si to vôbec nepochopil. O žiadne dekódovanie programov s vyšším zabezpečením nešlo.VTronik píše:Blbé na tom celém je to, že si dost zásadní informace v úvodním dotazu vůbec nezmínil. Že si experimentoval s modulem a hlavně, že chceš dekodovat oscamem programy s vyšším zabezpečením. To je podstata problému a jeho řešení. Pokud bys byl v dotazu úplný, určitě by se problém vyřešil rychleji.Blue33 píše:Ufffffffff, problém som vyriešil, takže nebudem musieť chodiť po kanáloch a auto na noc schovávať do garáže, nakoľko som ešte pred nedávnom presvedčoval susedov aký je skylink v spojení s VU+ užasný (úsmev).
Nicméně souhlas, že je to poučné pro ostatní.
Dotazujúci, naopak, popísal problém veľmi precízne, ktorý napokon aj sám vyriešil. A s riešením sa podelil, čo nie je vôbec samozrejmé. No vždy sa musí nájsť chytrák typu VTronik, ktorý to celé úplne zdevastuje svojím pochybným komentárom.
No jasně... Pokud si někde v prvním příspěvku našel něco o experimentu s modulem, tak máš křišťálovou kouli, kterou já nemám a věřím, že ani řada dalších ji nemá. Plyne to i z dalších dotazů. Doslova píše: "V prijmači mám VTI 15.0.0 a karttu ICE obsluhuje posledný oscam."
Že je dobře, že se podělil jsem napsal.
Že je dobře, že se podělil jsem napsal.
MAX T90, Skylink
MAX T90, Skylink
Snáď ešte dodatok k CAM modulu Smit irdeto CI+. Je funkčný, nemá problém s kartou kartou ICE, dekoduje všetko čo má povolené (napr. HBO2 HD, HBO3 HD a pod.), inštaluje sa systémom samoinštalácie. Ale tu jeho plusy končia. Aspoň ja som na žiadne iné neprišiel počas skúšania. Zabudnite na rýchle prepínanie, súčasné dekodovanie a nahrávanie dvoch, troch programov, nahrávate len ten čo aj pozeráte takže otázka znie načo, čím sa cenovka VU+ sníži prudko nadol na 50€, na úroveň bežných skylink ready šitov, ale to zrejme už väčšina vie.
Ano, naprostý souhlas. Opatření největší mírou dopadá na legálně platící abonenty, kteří používají vícetunerové stroje. Jejich výhody se tím mažou a peníze vydané na tuto funkčnost jsou pryč. Sdíleče to nic moc nestojí, protože jejich investice byla úměrná použití.
MAX T90, Skylink
MAX T90, Skylink
Odpovědět
15 příspěvků
• Stránka 1 z 1
Zpět na „Diskusia VU+ SOLO 4K“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51