pomoct rozchodit IPBOX 9000HD

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
buddyssk

pomoct rozchodit IPBOX 9000HD

Příspěvek od buddyssk »

Ahojte, objavil som v skrini odlozeny IPBOX9000HD s 500GB diskom, reku ze ho spojazdnim, ci myslite ze je uz hodny do srotu? Dal som reset a obnovu tovarenskych nastaveni, ale nejako sa mi to cele domrvilo a neviem sa pohnut dalej, neviem zmenit druzicu, stale je tam zoznam preddefinovanych kanalov z r. 2010 atd.... Najde sa niekto kto by mi ho vedel pomoct rozhodit? Viem pripadne aj osobne dobehnut - Kosice a okolie, dakujem za vasu radu a pomoc.
Kasr
Znalec fóra
Znalec fóra

Re: pomoct rozchodit IPBOX 9000HD

Příspěvek od Kasr »

Satelittes.xml.
Najdes na nete. Aj na parabole.
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).
Kasr
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od Kasr »

Preco zahodit. Na sledovanie tv a nahravanie, pokial nema hw vadu bude fungovat.
Pouzivam doma mimo ine abipbox 9900 a oproti niejakym cryptoboxom.... je urcite lepsi.
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).
vodka
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: AB IP Box 99HD

Příspěvek od vodka »

buddyssk píše:Ahojte, objavil som v skrini odlozeny IPBOX9000HD s 500GB diskom, reku ze ho spojazdnim, ci myslite ze je uz hodny do srotu? Dal som reset a obnovu tovarenskych nastaveni, ale nejako sa mi to cele domrvilo a neviem sa pohnut dalej, neviem zmenit druzicu, stale je tam zoznam preddefinovanych kanalov z r. 2010 atd.... Najde sa niekto kto by mi ho vedel pomoct rozhodit? Viem pripadne aj osobne dobehnut - Kosice a okolie, dakujem za vasu radu a pomoc.
enigma2 OpenDroid 9105+,AB IP Box 99HD
Odpovědět

Zpět na „DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91“