Karta - Skylink (0D96-0624)

Oscam - rady, návody a postupy
Odpovědět
BroIv
satelitni prijimac: vu duo 4k se

Re: Proč mi nejdou kanály

Příspěvek od BroIv »

Ach jo, doteď jsem si ve výčtu kanálů ten můj spectrum home nevšiml.. Tak když ho budu chtít pustit asi mi nic jiného než dekodovat program přes kartu v Ci modul u nezbyde. Je možné nechat či modul bez karty zasunúty v StB, když chci jít ostatní kanály přes uni čtečku?
minestra
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od minestra »

Jestli máš modul - máš vyhráno a kartu nej nevytahuj: uvidíš všechny prg., co jsi zaplatil ;-)
Mutant HD51 multiboot: ATV 6.4-7.3, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w
BroIv

Příspěvek od BroIv »

Ja vím, že s modulem uvidím vše,ale stb jsem koupil abych nemusel tahat koax. kabely do všech pokojů, když tam mám LAN a mohl streamovat dětem jejich pořady, nebo koukat na fotbal a nahrávat manželce její oblíbený seriál. To mi již modul nedekoduje.
vlada
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada »

Brzy nepůjde v uni čtečce většina programů, řešením je např. privátní openpli a oscam... :)
vlada
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada »

tvurce píše:ok, dík, už to vidím... takže těžký laborování (nebo ranec $$ za upravený OSCAM), nebo CAM modul.
A nebo jiný přístroj s privátní uni čtečkou... :D
EnoSat
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EnoSat »

BroIv píše:Ja vím, že s modulem uvidím vše,ale stb jsem koupil abych nemusel tahat koax. kabely do všech pokojů, když tam mám LAN a mohl streamovat dětem jejich pořady, nebo koukat na fotbal a nahrávat manželce její oblíbený seriál. To mi již modul nedekoduje.
na to mas LiveTV od nich
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
EnoSat
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EnoSat »

ved uz vsetci prejdite na share nech to moze skylink zabalit :D
a v pohode potom budete moct sledovat DIGI ci MAGIO ;)
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
BroIv

Příspěvek od BroIv »

A není to jen otázka času než bude Layer 2B zabezpečení prolomeno? Podle zverejnených informácií odstrihnou úplne možnosť príjmu pres caid 096.
Podle mne mají i výrobci železa (toho dražšího hlavně) zájem prodávat své produkty, ze kterého ale l2b zabezpečení udělá blbej Black box. Mají proto zájem sponzorovat vývoj softcam.
Nemluvím o nelegálním share, ale o možnosti home sharing, pip, nahrávání druhého programu ve stejném case.
Ale uvědomuji si, že je těžké oddělit zneužívání od širšího legalniho využívání ?
licnak

Příspěvek od licnak »

BroIv píše:A není to jen otázka času než bude Layer 2B zabezpečení prolomeno? Podle zverejnených informácií odstrihnou úplne možnosť príjmu pres caid 096.
Podle mne mají i výrobci železa (toho dražšího hlavně) zájem prodávat své produkty, ze kterého ale l2b zabezpečení udělá blbej Black box. Mají proto zájem sponzorovat vývoj softcam.
Nemluvím o nelegálním share, ale o možnosti home sharing, pip, nahrávání druhého programu ve stejném case.
Ale uvědomuji si, že je těžké oddělit zneužívání od širšího legalniho využívání ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
danny10
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zero 4K

Příspěvek od danny10 »

Limit širšího legálního užívání jsou karty Next..vše ostatní je za hranou, pochopitelně i domácí šárování ..
vlada
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada »

BroIv píše:A není to jen otázka času než bude Layer 2B zabezpečení prolomeno? Podle zverejnených informácií odstrihnou úplne možnosť príjmu pres caid 096.
Už se stalo...
martinxp
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od martinxp »

Navic moc drahych boxu se v cz/sk neprodava ... Proto je podpora jen u low cost boxu
Zgemma H7S
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
BroIv

Příspěvek od BroIv »

EnoSat píše:
BroIv píše:Ja vím, že s modulem uvidím vše,ale stb jsem koupil abych nemusel tahat koax. kabely do všech pokojů, když tam mám LAN a mohl streamovat dětem jejich pořady, nebo koukat na fotbal a nahrávat manželce její oblíbený seriál. To mi již modul nedekoduje.
na to mas LiveTV od nich
Bohužel Skylink Live TV server večer vůbec nestíhá, nedá se na něj v TV koukat, možná tak v mobilu. Připojuji se přes optiku a z podobného důvodu jsem odešel i z O2tv přes kabel, datový tok byl v porovnání se satelitem o hodně horší, a nemluvim o tom ze pouštět originál zvuk k filmu bylo spíš výnimkou.
marecek29
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od marecek29 »

BroIv píše: Bohužel Skylink Live TV server večer vůbec nestíhá, nedá se na něj v TV koukat, možná tak v mobilu. Připojuji se přes optiku a z podobného důvodu jsem odešel i z O2tv přes kabel, datový tok byl v porovnání se satelitem o hodně horší, a nemluvim o tom ze pouštět originál zvuk k filmu bylo spíš výnimkou.
Divný. Já si to pouštím přes WiFi každé večer a problémy nemám.
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum
BroIv

Příspěvek od BroIv »

Neříkám že to nechodí, jenom kvalita a občasné sekání obrazu mi na velké TV dost vadi. Děje se to hlavně večer nebo při zajímavých sportovních přenosech
dupal1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

DM 800 HD a karta Skylink ICE

Příspěvek od dupal1 »

DM 800 HD PVR - starsí funkcný satelitný prijimac dlhodobo pouzívaný na ASTRU 1 /nemecke SD stanice/ v satelite je bootloader ver 72 s programom GP2 ver 460, SIM karta na doske je cisto biela bez popisu. Podla porovnania na internete ci je to original alebo klon, ma vsetky znamky original Dreamboxu.
V súcasnosti je záujem pozerať aj kodované CZ/SK stanice zo Skylinku 23,5 za pomoci karty Skylink ICE.Nekodované stanice naladené - fungujú

V GP2 v tzv.Blue paneli sa nenachadzaju ziadne cam .

Poradí niekto aký cam je potrebne nainstalovat do GP2 pre umoznenie cítania Skylink ICE karty.

Pri pokusoch o flash satelitu cez DreamUp inymi programami /OpenPli, OpenATV, BH / satelit i napriek tomu, ze po flash napise, ze vsetko prebehlo korektne, tak po vypnuti a znovu zapnutí satelit pise "error".

Flash znovu na povodny GP2 bez problemov - satelit funkcny na nekodovane stanice Astra1 a Astra 3. Potrebné nainstalovať nejaky cam na citanie karty. Ďakujem
9000peter
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: v podpise

Re: DM 800 HD a karta Skylink ICE

Příspěvek od 9000peter »

Oscam. Pozor nieje ale aj je l2b čo to znamená si dohladaj na nete alebo tu na fóre.
viewtopic.php?f=395&t=69889
Naposledy upravil(a) 9000peter dne 21.srpen 2021 - 0:47, celkem upraveno 1 x.
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda

KukajseM
plekab
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od plekab »

Podpora GP2 davno skoncila, skus si nainstalovat GP3 ktory ho nahradil http://download.blue-panel.com/gemini3/g3_wizard.php a snad dostanes vytuzenu ponuku na instalovanie roznych CAMov.
dupal1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dupal1 »

Vdaka za reakciu, instalaciu GP3 som robil klasickým sposobom cez DreamUp - instalacia prebehne bez problemov az na to , ze po uspesnej instalacii vypnuti satelitu a naslednom zapnuti neprebehne start satelitu napise mi " error "
skusal som vlozit do tmp GP2 subor v tvare s koncovkou .ipk a satelit nevie pracovať so subormi s koncovkou .ipk.

Skusim este vlozit súbor, ktorý uvadzas ci sa to nerozbehne

Edit: Vlozil som stiahnutý subor do tmp....GP2 nevie pracovat so subormi s koncovkou ipk. Nebude potrebne nainstalovať nejaky plugin, ktorý to umozní s koncovkou .gz?

Tak ako pri starte DM800 sa najprv spusta subor vmlinux.gz
plekab
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od plekab »

Rob to klasicky cez Telnet napriklad prikazom

Kód: Vybrat vše

opkg install http://download.blue-panel.com/gemini3/g3_wizard.php
Odpovědět

Zpět na „Oscam - multiprotokolárny kartový server“