Už bych ten stahovač asi nechal být, ale štvalo mě, že po stažení všech serverů pomocí žlutého tlačítka musím dlouho čekat, než naskočí například HBO, protože ten prvotní server obsahuje jen základ bez těchto kanálů. Zvýšil jsem tedy prvotní server z počtu dvou na čtyři. Takže nyní po stisknutí žlutého tlačítka, ...pro stažení všech serverů ....(neviditelné stažení) jde po chvilce vše.
Čas náběhu se nepatrně prodloužil, ale na druhou stranu, určitě lepší než čekat, než se stáhnou všechny servery.
Dále jsem vytvořil čistící příkaz, který kdyby náhodou někdy stahovač vytvořil omylem v kořeni nějaké soubory, které vzniknou například spuštěním nějakého dalšího skriptu během stahování, tak tyto soubory v určitých fázích odstraní.
Dále jsem provedl změnu uklízení v adresáři /tmp/ po stažení. Původně se vždy vyprázdnil kompletně celý adresář. Tedy to možná mohlo někomu rušit funkci nějakého pluginu. Nyní si po sobě uklidí, pouze to co si dočasně vytvoří.
Nepatrně jsem servery (po stažení) seřadil od lepších. Takže chod by mohl být zase o něco stabilnější.
Toť asi opravdu už vše. Nemohl jsem to nechat, když jsem věděl o nějakém problému.
Pojmenování této verze napoví, jaká už je to fáze tohoto pluginu. (Final)
Mějte se hezky a pokud někdy, někde, něco chytnete, brzy se uzdravte a užívejte život, jednou přeci musí být zase hezky.