Chybí název pořadu při nahrávání prostřednictvím časovače

Odpovědět
Cliff

Chybí název pořadu při nahrávání prostřednictvím časovače

Příspěvek od Cliff »

Ahoj,
při nastavení nahrávání prostřednictvím časovače není poté v seznamu nahraných souborů nahraný pořad pod svým názvem, ale je tam místo toho kód s datem a názvem stanice. Je možné někde nastavit, aby se se název vzal z nahrávaného pořadu? Pokud má nahrávaný pořad nějaký podnázev (např. u seriálu název dílu), ten se uloží správně, ale název pořadu ne. Pokud v seznamu chci názvy pořadů mít, musím je zadávat prostřednictvím EPG, nebo při nastavování časovače ručně, což je obojí dost zdlouhavé a nepohodlné.
Prohledal a vyzkoušel jsem různá nastavení, ale problém se mi nepodařilo vyřešit.
Dík za případnou pomoc.
VTronik
Veterán fóra
Veterán fóra

Re: Chybí název pořadu při nahrávání prostřednictvím časovače

Příspěvek od VTronik »

Co přesně znamená věta "musím je zadávat prostřednictvím EPG"?
Přeci nastavit nahrávání pořadu přes EPG je úplně triviální a rychlé (jsem v EPG, zmáčknu zelené tlačítko a mám vše předvyplněno). Rozhodně jednodušší, než to zadávat přes Timer, kde musíš vyplnit položky ručně. Nerozumím tedy tomu v čem vlastně spočívá tvůj problém.
VU+ Duo4K SE, Dual DVB-S2, Dual DVB-T2, SSD Samsung 870 2TB
VU+ Duo2, 2x DVB-S2, SSD Patriot 1TB
MAX T90, Skylink
kNiGHT

Příspěvek od kNiGHT »

Cliff píše:Ahoj,
při nastavení nahrávání prostřednictvím časovače není poté v seznamu nahraných souborů nahraný pořad pod svým názvem, ale je tam místo toho kód s datem a názvem stanice. Je možné někde nastavit, aby se se název vzal z nahrávaného pořadu? Pokud má nahrávaný pořad nějaký podnázev (např. u seriálu název dílu), ten se uloží správně, ale název pořadu ne. Pokud v seznamu chci názvy pořadů mít, musím je zadávat prostřednictvím EPG, nebo při nastavování časovače ručně, což je obojí dost zdlouhavé a nepohodlné.
Prohledal a vyzkoušel jsem různá nastavení, ale problém se mi nepodařilo vyřešit.
Dík za případnou pomoc.
Mě se pořady zaznamenávají ve VTI 15 ok.
např:
Návrat Sherlocka Holmese, Druhá skvrna, Return Of Sherlock Holmes, The - CT 1 HD - 20210703 1005.ts
Návrat Sherlocka Holmese, Škola v Priory, Return Of Sherlock Holmes, The - CT 1 HD - 20210626 1005.ts
Křeček v noční košili, Velká akce začíná - CT 1 HD - 20210629 1320.ts
Tři veteráni, Pohádka pro pamětníky___ Ladislav Pešek - 35 let od úmrtí - CT 1 HD - 20210706 0653.ts

Co používáš za image / systém na tom VU+?
Není to jen nějaký filtr na názvy v tom náhledu, když si pak dáš "PVR", abys viděl nahrané pořady?
-:: Vu Uno 4k SE :: HDBOX9105+ :: Optibox Anaconda HD ::: oscam b11603 :: VTi 15 ::-
VTronik
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od VTronik »

A jakým postupem nastavuješ časovač? Ručně nebo z EPG?
VU+ Duo4K SE, Dual DVB-S2, Dual DVB-T2, SSD Samsung 870 2TB
VU+ Duo2, 2x DVB-S2, SSD Patriot 1TB
MAX T90, Skylink
Cliff

Příspěvek od Cliff »

EPG ukazuje pořady tuším jen týden dopředu a i tak se dostat na ty co jsou za týden dost trva. Idealni to bylo zadavat z compu přes domaci síť, ale tam mi to vždy cca po 20 minutách už nešlo uložit a teď se navíc ani neumím připojit.
Mám tam původní Enigmu, nijak jsem to neměnil.
V seznamu pak nahrané pořady kde jsem nezadával název, vypadaji takto (poslední tři):
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
mfpman
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreamplex 8000

Příspěvek od mfpman »

Nieco si s tym robit musel. Ak si myslis ze ti niekto poradi co spravit bez toho ze by si re-instaloval image tak ta asi nepotesim.

Rada je preinstalovat na cisty image (na vti sa vyprdni) napr. Openpli alebo openatv. Ak to nevies tak si sprav full backup a tak zacni skusat a ucit sa ako na to. Navodou najdes plnu mariu.
:book:

Ps: mozno si zmenil nejake nastavenie tak teoreticky vymazat nejake podozrive riadky zo suboru pri vypnutom GUI!!!!!! by mozno zafungovalo.
/etc/enigma2/settings
Dreamplex 8000
Spacer
Odborník
Odborník

Příspěvek od Spacer »

Neviem či to má webif - v nastaveniach extra zvoliť expertný režim a poslednú položku tam mám - zloženie názvu súborov nahrávok - treba zvoliť "štandardné".
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ Uno 4K SE“