CCcam free server downloader (ZOOM) by BextrH
Re: by BextrH
Octagon 8008 combo se běžně od začátku prodává pod 3 tisíce, osobně mám za cca 2500 Kč, takže je rozhodně lepší si těch pár stovek připlatit. Výkon a možnosti jsou někde jinde oproti Amiku... 
-
Quicksilver
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: AMIKO VIBER COMBO HDD
Příspěvek od Quicksilver »
A k čemu mě to bude ? Na Kodi , HBOGO , Netflix Stream, SKYLINK, SLEDOVANITV a hlavne CHROMECAST.
Na tohle mám pod tv MIBOX3 s FW9.0.0 beta program. A zatím vše funguje naprosto v pořádku.Na to co pořád v televizi
Dávají stejně sledují víc videa online a satelit mám jen kvůli holce ať se dívá na pohádky ,které stejně minimálně 10 let ani nebudou ve 4k
.
Na tohle mám pod tv MIBOX3 s FW9.0.0 beta program. A zatím vše funguje naprosto v pořádku.Na to co pořád v televizi
Dávají stejně sledují víc videa online a satelit mám jen kvůli holce ať se dívá na pohádky ,které stejně minimálně 10 let ani nebudou ve 4k
.
No tobě asi k ničemu, jen konstatuji, že Octagon je výrazně lepší přijímač a cenový rozdíl minimální. Nejsou potřeba žádné další krabičky. Jinak třeba Eurosport 4K super... 
-
Quicksilver
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: AMIKO VIBER COMBO HDD
Příspěvek od Quicksilver »
Vsak v pohode. Mamka ma doma 2x Octagon 8008 a 29.4 umrela na rakovinu. Tak je tam tatka sam a kdyby jsem chtel myslim,ze by ani nebyl problem si krabici prohodit ,ale proste nevidim duvod to delat,kdyz tedka televize slape jako hodinky a na 4K ani televizi nemam.
I na obyčejné HD televizi je znát, když se připojí 4K signál, obraz je celkově znatelně lepší. Není to nijak výrazné, ale je to vidět... 
- BextrH
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
- Kontaktovat uživatele:
Ač na vylepšování tohoto pluginu nemám vůbec čas a v podstatě i nápady a zdroje, občas si po práci dovolím relax ve formě hledání nějakého vylepšení. Dovolenou jsem strávil při práci na baráku a stále toho spoustu zbývá udělat. Zítra mám čtyřicítku. Původně jsem plánoval, že se se svým nejlepším kamarádem pořádně opijeme, protože čtyřicet je jen jednou za život a jiné narozeniny já neřeším. Bohužel kamarád již asi pět let není a tak jsem jeho čtyřicítku zapil sám za něho a tak si zítra večer otevřu jen petku s pivem a na chvilku zavzpomínám na vše co jsem za ty roky prožil. A nyní k té verzi. Nebudu jí nijak komentovat, jestli je to verze poslední či ne, fakt nevím co bude.
Důležité je, že to stále funguje a většina funkcí stále chodí dobře. Přidány asi 3 servery. Do jednotlivých asi dva. A věřte tomu, není jednoduché sehnat jeden jediný, který bychom ještě neměli a byl by funkční. Ono mám někdy problém narazit i na nějaký, který již máme. Celkové množství stažení řádků se servery může nyní činit někde mezi 40-41.
Do XXX streamů přidáno xxxDVD. Někde jsem to splašil, tak jsem to tam dal. Tyto streamy fungují stále a není potřeba každý den stahovat znovu. Kdysi dávno jsem tvrdil, že streamy spuštěné v settingu nejde přetáčet ani pauznout. Je to tak trochu pravda, ale zjistil jsem že například v Octagonu v OpenATV jdou tyto streamy také přetáčet. Stačí na křížovém voliči který je uprostřed na ovladači, podržet do prava nebo do leva a na časové ose si zajet na požadované místo. Taktéž, ale to si nejsem jist, podržením přetáčecích šipek vyvolat volbu s přeskočením v čase o několik minut. Výchozí je 5 minut.
Samozřejmě, nelze přetáčet online vysílání, pouze stream třeba nějakého filmu ze serveru. (Vzdáleného počítače s filmy na nějakém hardisku.) Prostě serveru. U AZBOXU OpenPLI tyto všechny volby zůstávají bez jakéhokoli účinku. Lze jen prostě koukat, bez posunu či pauzy. Fungují pouze v Mediaplayeru.
Odbočím. ...... zaznamenal jsem nějaký článek o šťáře na hodně poskytovatelů sdílení karet + IPTV. A tyto služby byly odstaveny. Zatím to vypadá, že se to naštěstí nedotklo serverů použitých v tomto stahovači. Nebo o tom alespoň nevím.
Takže by to mohlo do budoucna znamenat, že by mohlo dojít k odstavení i dalších serverů.
Toť asi vše. Užívejte léta, tepla a sluníčka. Doufám že nám ještě chvilku vydrží, než zase budu jezdit do práce v těch sr..kách a vichřicích atd. Ale bohužel, nic netrvá věčně a jednou to přijít musí. Hezký den.
cfg_Zoom_Final_FIX7d_all.ipk
Zoom.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ať život splní všechna Tvoje přání a všechny Tvoje naděje, ať štěstí, které málo k lidem chodí, se na Tebe usměje, ať nepoznáš bol ani klam, to vše Ti z celého srdíčka přeji k Tvým dnešním narozeninám.
Dino.
Dino.
pripájam sa ku gratuláciám a prajem ti veľa dobrých nápadov pri riešení satelitných výziev,
pevné zdravíčko, pohodu v práci a v rodine,
V.
pevné zdravíčko, pohodu v práci a v rodine,
V.
VU+ SOLO 4K, VTI 14.0.3, FHD Glass 17, OSCam r11570,
VU+ UNO 4K SE, VTI 14.0.5, FHD Glass 17, OSCam r11570,
Formuler 4 Turbo, 2x AB Cryptobox 650HD,
Maximum E85 multifocus, 28,2°E _ 23,5°E _ 19,2°E _ 13°E _ 4,9°E _ 0,8°W
VU+ UNO 4K SE, VTI 14.0.5, FHD Glass 17, OSCam r11570,
Formuler 4 Turbo, 2x AB Cryptobox 650HD,
Maximum E85 multifocus, 28,2°E _ 23,5°E _ 19,2°E _ 13°E _ 4,9°E _ 0,8°W
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem náhodou narazil na jeden dobrý plugin.
Po hlubším zkoumání a pochopení jeho funkce jsem zjistil že není jen dobrý, ale přímo prvotřídní.
Je to plugin ...MultiStalker od uživatele a vlastně i jeho tvůrce ...ziko
Tento plugin je přehrávač z různých portálů. Je to pro mě tak trochu neznámá, takže předám informace tak jak jsem si je v hlavě poskládal, čili bude třeba něco i nepřesné. Autora jsem se zatím nezeptal, jestli mohu jeho plugin vestavět ke stažení a instalaci do svého, ale snad mu to vadit nebude. Takže jak ho nainstalovat a použít!!! Kdo ho již má, tak dál nečte a odchází.
Odinstalujete plugin ZOOM a nainstalujete tuto novou verzi. Připomenu že odinstalace v ZOOMU se provádí, že na jeho hlavním menu zmáčknete tlačítko nula a dostanete se do odinstalačního menu. Odinstalace ZOOMU je také pod nulou, takže opět zmáčknout nulu. Čili, stačí dvakrát zmáčknout nulu a proběhne odinstalace ZOOMU. Po instalaci této verze, zapnete zoom a najedete si v menu na nápis instalace dalšího pluginu. Sjedete až dolu na (předposlední) řádek.
(Připomínám, že je stále k většině funkcí zapotřebí, mít nainstalovaný funkční CURL pro stahování.!!!)
Nainstalujete si ...MultiStalker
Co jsem koukal tak jeho podpora je snad na všechny CPU včetně SH4. Pokud ho po instalaci otevřete objevíte jednoduché menu, několik okének. Kdo má enigmu v češtině, tak možná i česky. Pokud by jste otevřeli nabídku portály, tak budete mít prázdný seznam a můžete si tam ručně nějaký přidat. A aby jste jako já, jako blbci nemuseli hledat, tak jsem vytvořil funkci která vám nějaké stáhne na zkoušku. Čili otevřete znovu Zoom a tam kde jste instalovali tento plugin, tak dáte úplně poslední řádek a stáhnete si servery. Potom znovu otevřete plugin ...MultiStalker a zase dejte Portály. A je tam ...load portal, tak to zmáčknete a to co se stáhlo se tam importuje, ty servery. Pak si v seznamu vyberete server, zmáčknete OK a nabýdky už budou funkční. První okénko z leva jsou Live TV, prostřední seznamy filmů VOD atd.
Pokud by vám to nechtělo hrát.... je několik možností. Server je nefunkční, nebo vám to nepodporuje přehrávač.
Možnosti řešení.... Je tam okénko nastavení, kde můžete přepnout přehrávač na 4097 nebo jiný.
V Octagonu mě pomohla na VOD filmy tato volba. V AZBOXu nepomohlo, musel bych doinstalovat (serviceAPP) a exteplayer3.
Což u AZBOXu pomocí mé upravené instalačky která je v Doplňcích v ZOOMU funguje na jedničku, ale je potřeba mít enigmu na flešce kuli místu. Ale tu tam teď nemám. Takže mě s tímto pluginem funguje na AZBOXu jen ta Live TV. VOD mě na AZBOXu nejde. Na Octagonu 8008 OK.
Toť asi vše. Vyzkoušejte a uvidíte. Jinak když si tam dáte své další zdroje můžete toho tam mít mraky. Už tak toho tam je dost. Ať se daří.
cfg_Zoom_Final_FIX7e_all.ipk
Zoom.png
8f6eba0757.png
0e823474877d11b.png
Ahoj BextrHe děkuji za tvou super práci. Mám nový nápad na další plugin jmenuje se Dreamsatpanel
toto je na aktivaci pluginu:
Pin code 48764576457645
User name DREAMSAT
Pin code 48764576457645
User name DREAMSAT
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Děkuji. Dyštak můžeš i ... Stando, možná to bude lepšíDino4 píše:Ahoj BextrHe děkuji za tvou super práci. Mám nový nápad na další plugin jmenuje se Dreamsatpanel
Pin code 48764576457645
User name DREAMSAT
Dnes na to mrknu, teda doufám že mě do toho nic nevlítne.
Vážím si každého nápadu a jakékoliv snahy nějak přispět k vylepšení.
I když jsem to tak trochu pověsil na hřebík.
Ale když mám chvilku a jde to, tak se pokusím o nějaký další zázrak.
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych že by mohl zajímat víc lidí, tak to dám i sem, třeba to někomu pomůže.
dotaz.txt
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Dino4 píše:Ahoj BextrHe děkuji za tvou super práci. Mám nový nápad na další plugin jmenuje se Dreamsatpanel
Pin code 48764576457645
User name DREAMSAT
Zadal jméno heslo a nejsem si jist, jestli dobře uložil.
To stahovací menu je šikovné, je tam spousta pluginů a Camů ke stažení, včetně toho našeho ZOOMu.
Nevim jestli je toto menu dostupné i bez zadání ...jména hesla.
Pak tam je jakýsi server, který mě asi nejde. Nevím co to má stahovat, nebo aktualizovat, pokud to má vůbec něco dělat.
Toť asi všechny mé postřehy. Pak to dyštak přidám do ZOOMu do ...instalace dalších pluginů.
Možná bych se pokusil tam to jméno a heslo zabudovat na pevno, ale nevím jestli to má být jakože pro jednu osobu, nebo by to šlo i všem. Toť asi vše. Půjdu spát, jsem po tý šichtě úplně hotovej a to počasí venku na energii a chuti do čehokoli taky moc nepřidá. Zatím čus, jdu sebou fláknout do postele.
ps. na Linuxatu mě někdo psal, že by to chtělo na ZOOMu nějakou aktualizaci serverů a IPTV.
No chtělo ....ale kde to mám sakra vzít
Takže jsem mu raději ani neodpovídal. Asi bych mu po tý šichtě napsal nějakou hovadinu, tak jsem ...raději nepsal nic.
Buďme rádi že to stále tak nějak funguje a je to ještě dobře použitelné aniž bych stím musel, cokoli dělat.
Už mě za tu dobu znáte. Píšu vše upřímně na rovinu a na nic si nehraju. Nemám proč. Nic z toho nemám. Možná jen dobrý pocit, že jsem pro lidi mohl, něco (snad dobrého) udělat, nic víc.
Takže asi tak.
Hezký den všem.
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Rozbalit a vložit v přístroji do kořenového adresáře /home/ a nahradit původní soubor ...stalker.conf
Po zapnutí ...MultiStalker zmáčknout ...Portals a pak modré tlačítko ...Load Portals potvrdit ano (yes).
Pak vyberte hned první řádek a zmáčkněte ...OK a ..ano (yes)
Pak se vrátíte a můžete začít používat. Ideálně ...Live TV
stalker.rar
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Jsem nějakej nachcípanej, tak jsem měl chvilku čas na pár úprav.
Pár serverů opraveno, jeden přidán, vše pouze v stažení všech. Na jednotlivé jsem nekoukal.
Přidán do seznamu pluginů ke stažení ...dreamsatpanel_1.1 který nám dodal ... Dino4
Aktualizace kterou jsem sem na www přidával pro stalker nyní nahrazuje původní aktualizaci touto.
Tedy ke stažení v seznam pluginů pod pluginem Stalker.
Víc nestíhám. Testováno nahrubo. Odcházím koupat děti.
cfg_Zoom_Final_FIX7f_all.ipk
Zoom.png
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem přeinstaloval svůj AZBOX HD Elite a enigmu2 nainstaloval na flešku. (provoz z flešky)
Použil jsem instalačky pro (AZBOX) které jsem vytvořil a dal kdysi do ZOOMu do doplňků. Pouze pro AZBOX a OpenPLI 7.0 pro DOM!!!
Tyto instalačky udělají z AZBOXu přístroj který pak dokáže držet krok s novějšími přístroji. Hlavně se nainstaluje do nastavení .... ServiceApp + dekoder exteplayer3 a GStplayer. Možné pouze při provozu z flešky, na DOM se to nevejde!!!
Pro provoz stalkeru mě pomohlo aktivovat GStplayer a v menu stalkeru nastavit ... Player 4097. Toto nastavení nemusí být ideální u jiných přístrojů. Toto je jen důkaz, že se to dá zprovoznit i na takovém dědečku jako je AZBOX HD Elite.
Přikládám funkční servery co jsem našel pro stalker.
1. Vložit do /home/
2. V stalkeru načíst a vybrat server, potvrdit, vrátit se a začít provozovat.
Druhý server je dobrý na obsah VOD filmy atd. Jen po mě nechtějte nic v Češtině. Popravdě nevím jestli se dá něco takového sehnat. Možná maximálně do těch Live TV streamů.
Poslední server obsahuje mraky P Live TV naleznete ...úplně dole v XXX Adult
Pokud by si někdo chtěl dál tu práci a posháněl a poskládal jeden soubor se servery, klidně bych ho mohl přidat do ZOOMu na stažení a instalaci pro všechny. (soubor se stáhne z online úložiště a nahradí původní soubor) Řekl bych že nemá smysl kuli každému řádku dělat novou instalačku ZOOMu. A prozatím nedokážu vytvořit online soubor který bych mohl měnit a aktualizovat a vždy šel stáhnout ten aktuální. Co nastavím v ZOOMu za soubor s (přesnou adresou, neměnící se) to se pak stáhne. Popravdě jsem nezkoušel nahradit na úložišti soubor za stejný, upravený, jestli pak by šel na stejném odkazu stáhnout jako ten původní. Možná časem.
Hezký den.
stalker.rar
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem v předchozím textu sám sebe přivedl na myšlenku, která se zdá být funkční.
Zjistil jsem že když soubor na úložišti nahradím stejným (se stejným názvem), aktualizuje se ...a přitom odkaz na stažení zůstane stejný.
Dá se tedy docílit toho že mohu aktualizovat nějaký soubor a pak si jen stáhnete novou aktualizaci. Změnil jsem tedy soubor ...stalker.conf
Který je v ZOOMu v sekci ....stažení dalších pluginů. Momentálně jako předposlední. Můžete tedy vyzkoušet stáhnout a pak v stalkeru načíst v ...Portals.
Dále jsem zjistil, že je asi zbytečný restart po stažení. Jen to zdržuje. Pokud bude další verze ZOOMu, tak to odstraním.
Aktualizaci jsem zkoušel v Octagonu na starou verzi ZOOMu a povedlo se. Jen jsem u něj musel přepnout v nastavení stalkeru na ...Player 4097
Bez toho fungovalo jen Live TV. Ostatní tma. Pokud by někdo měl další funkční servery a chtěl se o ně podělit, tak mě je klidně pošlete a já je tam dám pro všechny na stažení ze ZOOMu. BextrH@seznam.cz
ps. ještě by se možná dalo názvy server 1 server 2 přepsat na nějaké pomocné názvy, aby to bylo přehlednější.
ps. závěrem bych chtěl říct, že by se takto dalo nyní provozovat i aktualizace ZOOMu. Ale moc není proč. Jediné co by to přineslo je ....pohodlnost
Takto na forum k tomu napíšu nějaké to kecání a pak víte, jestli má pro Vás vůbec smysl to přeinstalovat.
Navíc bych musel mít verzi pojmenovanou stále stejně. Pokud bych změnil název (přejmenoval), nevím, jestli by odkaz zůstal stejný. To už by bylo na další testy, zda to jde.
Toť asi vše. Hezký večer.
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51