Tak sa vôbec cudujem, preco menis teda image a nenechavas tam ten co ti da vyrobca, ked si uz taky minimalisticky.dlhe_pole píše:tak tak, preto uz zasadne nechavam default skin presne tak ako ho vyvojari nechali v tom ktorom image ... de facto aj vsetky ostatne zasahy su len minimalne, openvpn, oscam, loger..Kasr píše:Kua, nechcem podcenovat pracu vyvojarov skinu hdg (ma aj ine vychytavky, nie je to iba obycajny skin), ale co vam zalezi na skine????!
Ved sledujete tv vysielanie a nie kochate sa skinom!
Ja som tiez niekedy skusal a pouzival rôzne skiny a v sucasnosti pouzivam najjednoduchsi a bez pig. Podstatna je citatelnost info o programe, epg... Zbytok su picoviny.
Ja som tiez velmi spokojny s HDG, prakticky od zaciatku mi sadol jeden skin a spolu s moznymi nastaveniami som s nim spokojny uz hodnu dobu. Pri hodne starej verzi, to zatazenie systemu bolo znatelne, nejakých 60%, potom bol podla vsetkeho prepisany kod a ziadne velke popisovane zatazenie, ktore tu spominaju role, uz nie je. Mam VU DUO+ a sched_high sa sem tam dostane na 20% pri pozerani HD kanalov.