Zajímalo by mě jakou image preferujete a třeba proč právě tu či onu.
Všem děkuji kdo se zapojí do diskuze

Timeshock píše:Black hole jako primar a VTi do multibootu

Spousta plugínů má v multiboot problém- nefungují korektně - to mám vyzkoušeno!! A opravdu jsem zvědav , jak vytvoříš kompletní zálohu image uložené v multiboot!!!Timeshock píše:havana, tak které pluginy ti v multibootu korektně nepracují ? A to že nejde korektně udělat zálohu slyším poprvé . Pokud dnes nahraješ nové img do staršího slabšího Vu třeba jako u mne do Vu+Solo2 tak už ti moc místa na nějaké pluginy nezůstane tak stejně musím použít softík který mne pluginy hodí na usb proto radeji volím multiboot který aspon v BH jede bez problému .Dle tvého popisu žádné Vu nemáš tak nevim kde jsi co o jak testoval .

Příspěvek od chocholousek »
Bud trochu konkretni ja si nepamatuju ze by mi neco s OpenMultiboot a BH nebo VTI nefungovalo, to co popisujes je nemoc u BA ale ten spolu s VU radeji neee.havana píše:Spousta plugínů má v multiboot problém- nefungují korektně - to mám vyzkoušeno!! A opravdu jsem zvědav , jak vytvoříš kompletní zálohu image uložené v multiboot!!!
Ahoj, prosím Tě, co je myšleno tím "je nemoc u BA" ?chocholousek píše: Bud trochu konkretni ja si nepamatuju ze by mi neco s OpenMultiboot a BH nebo VTI nefungovalo, to co popisujes je nemoc u BA ale ten spolu s VU radeji neee.

Příspěvek od chocholousek »

archiv ktorý starý alebo premium je to rozdiel!ale používám jen běžné nepříliš náročné plugíny - dříve Cz/Sk archívy, čsfd, stále HD Glass, EMC, infobartunerstate, cool tv atp.

9000peter píše: archiv ktorý starý alebo premium je to rozdiel!
čsfd teda staré CSFD odinštalovať ! Náhradu poznáš...
HD Glass teda staru 16-ku treba novú FHDG17.!
Cool TV Guide tiež treba aktualizovať na v 7.7.0

ked si nieco nastudujes o bootloaderoch (nie o multibootoch) tak pochopis precohavana píše:pokaždé měli nějaký problém.... Zálohy - kompletní - pokud se ti zhroutila image v multiboot, tak je poškozený soubor image v multibooot - začít s instalací nanovo-záloha k ničemu...
Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz