Natiahol som do toho posledný fw, ktorý som našiel (1.15.dačo). Skenovanie transpondérov prebiehalo strááášne pomály a niektoré TV kanály narval medzí rádiá. Staršie verzie skenovali neporovnateľne rýchlejšie a aj kanály upratoval korektne, avšak zase je nepoužiteľný cccam, ktorý v pravidelných niekoľkosekundových intervaloch sekal (obraz sa zastavil na niekoľko sekúnd a zase na niekoľko sekúnd sa to rozbehlo), takže sa to nedalo pozerať.
Robilo to ale len, keď prijímač bral dáta priamo z môjho rútra (openwrt), kde beží oscam r11693, Compiler: mips-ar71xx-linux-musl-ssl-libusb-pcsc. Pokiaľ som tieto dáta ale prehnal cez môj linuxový sat (vu+ uno a oscam r11695-798, Compiler: mipsel-linuxsat-linux-gnu), 650HD nemal žiaden problém, tak som z tohoto správania usúdil, že oscam z rútra obsahuje v dátach niečo, čo cryptoboxu vadí a vu+ to "odfiltruje", avšak nemám tušenia, čo to je. Oba oscamy mám nastavené rovnako, takže netuším, čo s tým. Doteraz som sa nedopátral k info, čo toto pravidelné sekanie spôsobuje a ako sa mu vyvarovať, hoci som sa s tým stretol už hodne dávno. Žiaden iný prijímač nemá problém, iba tento krám 650HD.
Momentálne mám v tom stroji 650HD_V1.14.20433_09-05-2018.bin a zatiaľ sa mi tento fw javí ako najpoužiteľnejší. Vidím to tak, že tie firmvéry sú doprasené, každý inak.
Prosím o radu. Vopred vďaka.