Ariva 203 - zamrznutí newcamd serveru

Diskusia k prijímačom Airiva 102 , 202
Odpovědět
dudator

Ariva 203 - zamrznutí newcamd serveru

Příspěvek od dudator »

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo používáte úspěšně ariva 203 jako newcamd server? Stavá se mi, že po nějaké době, pokud je ariva 203 vypnutá (pohotovostní režim - svíti hodiny na displeji) tak mi přestane tato ariva dekódovat kanály na další arivě. Pomůže až když tu arivu zapnu...
Zkoušel jsem poslední 2 patch fw (1.33B7_PATCH; V1.33B6_PATCH)
Máte někdo podobnou zkušenost? Před tím jsem roky používal 202 a tam to fungovalo bez problému, ale kvůli novým kanálům skylinku jsem pořídil trochu novější 203...
Díky
Ondra
Wozi
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ DUO4K SE
Kontaktovat uživatele:

Re: Ariva 203 - zamrznutí newcamd serveru

Příspěvek od Wozi »

Mám roky 203trojku a jedu na cccam a absolutně bez problémů
VU+ DUO4K SE (S2X FBC), VU+UNO4K SE (S2X FBC) + VU+ext.USB tuner (T2)...VTi, Zgemma4K H9 combo….OpenATV, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET CZ/SK
dudator

Příspěvek od dudator »

Díky za tip, já jsem se taky snažil použít CCCAM, ale v klientovi se mi na to nepodařilo připojit. Je potřeba v CCCAM serveru konfigurovat adresu URL serveru, nebo se použije automaticky ta, která je z DHCP? Zkoušel jsem obě možnosti, ale výsledek stejný... Nastavil jsem home start na zapnuto a přihlásit, z pohledu serveru se mi zdálo, že to je v pořádku nastartované, ale klient se mi nepodařil přihlásit. Zkoušel jsem to v lokální síti a moc možností nastavení tam není, tak ještě můžu změnit verzi fw... Můžu se zeptat na jaké verzi fw je to nejlepší použít?

Díky
Ondra
Wozi
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ DUO4K SE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wozi »

Mám FW poslední vydaný ….. download/file.php?id=110385 - a jede v pohodě, adresu servru zadat dle poskytovatele…..součásti archivu patche je vždy všebecný obrázkový postup nastaveni.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+ DUO4K SE (S2X FBC), VU+UNO4K SE (S2X FBC) + VU+ext.USB tuner (T2)...VTi, Zgemma4K H9 combo….OpenATV, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET CZ/SK
dudator

Příspěvek od dudator »

Díky, ano tak jsem postupoval, takto mi jede ten NecCamd server, ale u něj se mi to občas (po několika dnech kousne), zkoušel jsem i CCCAM, ale na ten se mi nedařilo přihlásit. Ještě to samé zkusím na 202, ta mi fungovala bezproblému.... Nevím, jestli je možné aby to bylo vadným kusem...
Odpovědět

Zpět na „Diskuse- Ariva 102, 202“