Dreamdroid

Odpovědět
Kasr
Znalec fóra
Znalec fóra

Re: Dreamdroid apk

Příspěvek od Kasr »

Prečo by prepnutie nebolo možné?
Buď dlho podrzim na uvedenom programe, alebo z ponuky vyberiem prepnúť.
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).
petersk
Expert fóra
Expert fóra

Re: Dreamdroid

Příspěvek od petersk »

sky59 "e mozne na vuzero4k zakazat vsetky virtualne tunery a potom by maximalne isli iba kanaly ktore su na rovnakom transponderi? A na rovnakej polarizacii?"
Aké virtuálne tunery myslíš? Tvoj VU+ Zero 4K má FBC tuner?
Ale asi si prišiel na to, že z jedného tuneru ak je box zapnutý sa dá streamovať len z jedného transponderu. Preto to nevieš prepínať len na tie ktoré sú na rovnakom TP. Vypni box do pohotovostného režimu a budeš mať k dispozícii všetky programy a budeš vedieť aj prepínať.
Ak máš už spustený stream na Dreamdroide tak Ti tuner už on "ovláda". Ak chceš len niektoré programy načítať tak urob si v boxe nejakú favoritnú skupinu / userbouget / kvetinku a načítaj len ten. Alebo v Dreamdroide si len vyber len ten.
VU+ DUO 4K SE, Qiart Lunix 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV
petersk
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od petersk »

sky59 píše:Ide mi o to, ze ak nebudem mat TV je zbytocne aby bezali dva programy: jeden pre neexistujuci tv a druhy streamovany
Neviem to spolahlivo dosiahnut
S jedným tunerom to nevieš spraviť, lebo tie programy sa Ti budú meniť.
petersk
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od petersk »

Tak si urob userbouquet pre ten jeden. Ale asi ja Ti nerozumiem. Že čo chceš. Aby si mal v Dreamdroide len 1 program?
EnoSat
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EnoSat »

v standby bezi takmer vsetko aby mohol nahravat, streamovat a podobne
preto tam mas polozku aby sa dal box spustit aj z deep-stanby, kedy nejde takmer nic
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
petersk
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od petersk »

sky59 "Nie, len sa mi zda zbytocne aby prijimac spracovaval 2 rozne kanaly, jeden pre TV co je vypnute, a druhy co streamuje pre dreamdroid". Nespracováva, ak spustíš stream na Dreamdroide keď je box v stand by tak už tuner "ovláda" Dreamdroid. Zistíš to tak, že keď zapneš box tak svietia Ti len tie programy, ktoré sú na rovnakom TP ako ten kanál ktorý si spustil na Dreamdroide. Ostatné sú sivé a nevieš na boxe tam prepnúť.
"pre mna bude asi najjednoduchsie riesenie vytvorit specialny buket, kde budu iba programy ktore moze dekodovat aj lokalna karta" to je blbosť, nemá s tým karta nič spoločné, tá dekoduje ak prepneš na kanál na Dreamdoide. Všetko závisí od tunera.
Dôvody prečo je to tak na jednom tuneri vygoogle na nete. Platí podmienka, že aby sa plnohodnotne mohlo streamovať na nejaké zariadenie je potrebý jeden tuner, ktorý je len na stream.. Takže koľko zariadení toľko tunerov. Alebo FBC tuner s unicable LNB.
Kasr
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od Kasr »

Čo stále riešiš?
V nastavení dreamdroidu je možnosť okamžite prepnutie po dotknutí...
Dotknes sa programu,.prepne tam a z roletky vyberieš možnosť stream...
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).
petersk
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od petersk »

sky59 Prepáč, ale ja Ti nerozumiem, aké virtuálne tunery na jednotunerovom boxe, VU+ Zero 4K nie je s FBC tunerom. Pip na jednotunerovom boxe nefunguje /funguje ale tak isto len na rovnakom TP/. Nezáleží na image, to záleží od počtu tunerov boxe, že koľko staníc sa môže streamovať.
Toľko k tomu odo mňa, lebo môj cieľ je, že aby som streamoval všetky stanice z jedného tuneru a Tvôj to zjavne nie je.
"Nestacilo napisat ze ten a ten system (VTi, OPenxx... ) umoznuje streamovat tolko a tolko dalsich kanalov," a to už ako? Odkiaľ by vedeli, že ja čo chcem streamovať? :D
Teraz nič v zlom, ale preštuduj o tom niečo, lebo vôbec nechápeš, že ako to funguje.
Nech sa darí.
petersk
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od petersk »

Kasr Ale on nevie prepnúť len v rámci TP, lebo streamuje z jednotunerového boxu a nedostupné stanice z iných TP si myslí /čo sú v boxe nedostupné/, že sú to virtuálne tunery. A preto chce len jeden program aby mal istotu, že mu to vždy bude fungovať. Ale ak má box zapnutý a v boxe je na inom programe a potom pustí Dreamdroid tak mu je to na 2 veci.
EnoSat
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EnoSat »

pretoze jeden pouzil demux0 a druhy pouzil demux1
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
petersk
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od petersk »

sky59 "a uz ked si taky "studovany" ako je mozne ze mi bezali 2 rozne programy? jeden na TV a druhy na tlf cez droid?" a kde som písal, že Ti nemohli bežať?
Na VTI asi skin Ti ukazuje blbosti. Choď do nastavenia tuneru a tam pozri koľko ich tam máš.
Prečo je urážka študovať? Veď všetci sme niečo naštudovali o niečom, čo nás zaujíma, alebo chceme vyriešiť.
Myslel som naštuduj si niečo ako funguje LNB a DVBS2 tuner /nie FBC/. Aké napätie kedy potrebuje LNB v akom pásme a polarizácii. Aj od toho závisí aj to streamovanie.
mfpman
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreamplex 8000

Příspěvek od mfpman »

Ad1: kebyze je studovany tak to co tu pise vyzera trochu inak az by som povedal ze je od fachu murar a spol bez urazky, ja si vazim robotu murarov a spol lebo kde by sme boli bez nich.
Ad2: neviem preco mu odpovedate ved on si rad odpovie aj sam.

Ps: nemal si byt uz na dovolenke?
Dreamplex 8000
petersk
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od petersk »

sky59 No zaujímavý názor na študovanie. Ale nech. Ja som sa Ti len snažil to trošku objasniť od začiatku ako to funguje. Ale ako píše mfpman, ja som len amatér. Čo viem sám som si to naštudoval v tejto oblasti základy a tu potom s dolaďovaním pomohli ľudia, ktorých si veľmi vážim.
Ale už naozaj je to odomňa všetko. Príjemnú dovolenku.
Odpovědět

Zpět na „Editors / tools“