při kopírování picon, nebo i celých složek HD Glass na USB Flash disk- podotýkám že mám 32GB- naformátovanou na FAT32, měl jsem ji i na EXT4- nepomohlo
se většina zkopíruje standardně a zbylé se nepřenesou. Vyskočí chybové hlášení chyba 0x80070052 Adresář nebo soubor nelze vytvořit. To samé se stane i při pokusu vytvořit na flešce novou složku. Po určité době jak to dosáhne určitou kapacitu.
Jde o to že jsem si picony stáhnul přes picon.cz do PC v domění že to překopíruju do složky picon v HD Glass 17 a část picon to překopíruje a pak vyskočí ta chyba.
Nejde to překopírovat ani přes total commander, ani přes DCC samé chyby
Měl jsem tam flešku 8GB a taktéž to psalo tu chybu a taky to psalo že je tam na flash disku nedostatek místa- přitom je tam nějakých 32 gb volného místa
A myslím si že to dělá i při stahování přes HD Glass taky nejde nic stáhnout. viz obr. A podotýkám že na základě tady této chyby jsem se pokoušel stáhnout vícekrát stejné picony a vyskakovala mě ta samá chyba a dostal jsem za to pokárání od autora picon.cz.
Za což jsem se mu omluvil. Myslel jsem že mám vadné flešky vyzkoušel jsem několik a včera mě přišla nová a taky to dělá
Moc prosím o radu jak to napravit- nevím si s tím rady- Přes google jsem něco vyhledal- zřejmě že je to nějaké omezení či co ale nerozumím tomu- když mám přeci kapacitu flešky 32GB a napíše mě to nedostatek místa- nechápu?
A prosím nevím to přesně zda mám správně tu cestu?
media/usb/hdg17_files??