ArchivCZSK verzia 2.x.x

Odpovědět
kissbeeny

Re: ArchivCZSK verzia 2.x.x (skyjet plugin)

Příspěvek od kissbeeny »

tak mě O2 jede, ale hodně se seká. A na jiných zařízeních jsem překlopen na v2.
jurazpivina

Příspěvek od jurazpivina »

to kissbeeny - to máš za verzi archivu cz/sk že ti jede O2 ve verzi 2.0? Já mám verzi 2.3.4. Mě to stahne sehnam kanálu, ale po spuštění konkrétního kanálu mi to napíše: CHYBA ARCHIVU - NEOČEKÁVANÝ NÁVRATOVÝ KÓD ZE SERVERU: 405

mám OpenPli 8.3

neví někdo co je to za kód ten 405? Díky

jinak O2 v aplikaci android nebo na webu o2 funguje.
mfpman
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreamplex 8000

Příspěvek od mfpman »

(HTTP) 405 Method Not Allowed
to zas take tazke neni vygooglit ci? Ale aj tak ti to bude k nicomu
Dreamplex 8000
slax78
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od slax78 »

DM900 s experimental SW + Archiv CZSK 2.3.1+ plugin Sledovani O2TV v1.8.2, ziadny problem s O2
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jurazpivina

Příspěvek od jurazpivina »

bohužel ani starší verze archivu cz/sk nefunguje. Asi bude problém to překlopení O2 do 2.0 verze, že to nebude kompatibilní s archivem czsk
zippo

Příspěvek od zippo »

Ahoj, mam posledni verzi a pouzivam plugin sledovani.tv
Po tom co prima nakazala pousteni reklam me nejede jejich archive a pise me to, ze muj prehravac
jiz neni podporovan. Je nejaka sance to rozbehat nebo jiz ne.
Dekuji za odpoved.
kissbeeny

Příspěvek od kissbeeny »

to jurazpivina - archiv 2.3.4 + openBH 5.3 + vu+4 ultimo - s archivem experimentuju poprvé takže nedokážu říct nic bližšího - v každém případě ted se dívám na derby a zatím se raduji z toho že Sparta prohrává.
brkulin2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Solo4K

Příspěvek od brkulin2 »

Ahoj,
po dnešní aktualizaci doplňku pro Antik.tv už nemůžu sledovat žádný program z antiku. Vše se tváří v pořádku, ale po každém restartu boxu nebo pokusu o sledování jakéhokoli programu se mi vygeneruje v /etc/enigma2 soubor blacklist (viz.příloha).
Nepomohl ani návrat na předchozí verzi pluginu antiku. Soubor se generuje dál.
Nějaký nápad, čím by to mohlo být? Mám odregistrovat box na Antiku (tam mám v zařízeních 3 registrace: TV, tablet a právě enigmu2) a znovu zaregistrovat?
blacklist.zip
Ještě přikládám log soubor:
archivCZSK.zip
VU+Solo4K; Image VTi 15.0.2;
skyjet
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od skyjet »

Blacklist sa generuje automaticky pre erotické programy už viac ako pol roka. Podľa toho blacklist súboru máš nastavený prehrávač na "Predvolený". Na VU+ AntikTV s predvoleným prehrávačom nikdy nefungoval. Je potrebné mať nastavený exteplayer3.
Info o ArchívCZSK a kde hľadať pomoc nájdete v README na githube
K dispozícii je WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK a aktuálnom postupe na inštaláciu.

! NA TOMTO FÓRE NIE SOM AKTÍVNY !
brkulin2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od brkulin2 »

Mně to až do dnešní aktualizace bez problémů fungovalo. Teď to nejde ani s extplayerem3.
Tak oprava: s extpayerem3 to jede (musel jsem to změnit nejen v záložce "všeobecné", ale i v "userbouquet".
Má to ale nevýhodu, že ve vygenerovaných bouqetech teď nejsou informace o epg. Proto jsem dosud používalpředvolený přehrávač.
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 27.září 2023 - 11:51, celkem upraveno 2 x.
Důvod: fix QUOTE
skyjet
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od skyjet »

V Antiku včera spravili jednu zmenu ktorá prehrávanie dobabrala na všetkých enigma2 strojoch. Preto aktualizácia. Zmaž si adresár /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/archivCZSK/resources/repositories/addons/plugin_video_antiktv/ , reštartni enigmu a nechaj nech sa znovu aktualizuje.
Ak by to nepomohlo, tak odober zariadenie z moj.antik.sk účtu a zmaž obsah adresára /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/archivCZSK/resources/data/plugin.video.antiktv . Po reštarte enigmy by sa to znovu malo prihlásiť.
Ešte včera a aj dnes som si to kontroloval na dvoch prijímačoch a bez problémov mi všetko funguje.

EDIT: Takže je to ako som písal. Pred tým ti to nemohlo s týmito nastaveniami fungovať a urobil si nejaké zmeny. Aktualizácia doplnku s tým nemala nič spoločné. EPG je o niečom úplne inom a s prehrávačom nemá nič spoločné. Ako rozbehať EPG tu už bolo písané x krát a na ďalšie opakovanie nemám silu.
Naposledy upravil(a) skyjet dne 27.září 2023 - 9:28, celkem upraveno 1 x.
Info o ArchívCZSK a kde hľadať pomoc nájdete v README na githube
K dispozícii je WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK a aktuálnom postupe na inštaláciu.

! NA TOMTO FÓRE NIE SOM AKTÍVNY !
brkulin2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od brkulin2 »

Vyzkouším. Ale už jsem opravil předcházející příspěvek. Nevíš náhodou, co by se dalo dělat s tím EPG u userbouquetů při vybraném extplayeru3?
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 27.září 2023 - 11:50, celkem upraveno 1 x.
brkulin2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od brkulin2 »

No, nedělal jsem nic a skutečně to fungovalo. Ale to nic. Prostě pojedu na explayer3. Ale to EPG nějak nemůžu nikde najít. Ale chápu, že už nemáš sil nazbyt. Snad mě naťukne někdo další.

Díky .
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 27.září 2023 - 11:50, celkem upraveno 1 x.
jesco

scc vracia večer chybu, poobede ide

Příspěvek od jesco »

SCC mi asi 2 týždne vykazuje chybu doplnku a potom návratový kód 502 pri vyhľadávaní podľa abecedy, prikladám log.
prijímač vu+uno4kse s VTi.
._._._._._._._._._._._._._._.
• VU+ Uno 4k SE multifeed •
Spacer
Odborník
Odborník

Re: scc vracia večer chybu, poobede ide

Příspěvek od Spacer »

Blbne to aj u mňa na všetkých možných linkoch - ymovie, v android boxe, aj na VU+. Majú preťažený server.
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0
bahas
satelitni prijimac: dm920 hd Triple tuner

Příspěvek od bahas »

Zdravím vás. Jdu za vámi pro radu. Zkoušel jsem různé image na DM 920 , ale vždy se nějak vrátím k dremOS. Teď mám nainstalováno Dream OS 2.5 s GP 4.2. Po naistalováni ArchivuCZSK jsem si ve všech archivech co používám nastavil hesla a uložil . Na O2 se mi vytvořil bouquet a vše funguje. SCC a Sosáč taky funguji. Když ale provedu restart tak se mi uložené nastavení ztratí i vytvořený bouquet se smaže. Diky za radu
DM 920 UHD
Timeshock
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreambox 920 , Vu+Solo2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Timeshock »

to img je dva roky stare feed nefunguje gp4 vse nevyresi ................. pokud neco chybi da se to sosnout z http://feed.dreamboxtools.de/oe_2.5/deb ... eon-vfpv4/ osobne pouzivam img newnigma2 tak nejak v nem vse funguje jak ma ............. a to co od nej vyzaduji
motor Stab HH120 ,Dreambox 920,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD

Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D
derick03

Příspěvek od derick03 »

skyjet píše:V Antiku včera spravili jednu zmenu ktorá prehrávanie dobabrala na všetkých enigma2 strojoch. Preto aktualizácia. Zmaž si adresár /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/archivCZSK/resources/repositories/addons/plugin_video_antiktv/ , reštartni enigmu a nechaj nech sa znovu aktualizuje.
Ak by to nepomohlo, tak odober zariadenie z moj.antik.sk účtu a zmaž obsah adresára /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/archivCZSK/resources/data/plugin.video.antiktv . Po reštarte enigmy by sa to znovu malo prihlásiť.
Ešte včera a aj dnes som si to kontroloval na dvoch prijímačoch a bez problémov mi všetko funguje.

EDIT: Takže je to ako som písal. Pred tým ti to nemohlo s týmito nastaveniami fungovať a urobil si nejaké zmeny. Aktualizácia doplnku s tým nemala nič spoločné. EPG je o niečom úplne inom a s prehrávačom nemá nič spoločné. Ako rozbehať EPG tu už bolo písané x krát a na ďalšie opakovanie nemám silu.
Na Uclan Ustym 4K Pro tento postup fungoval, na Octagon SF8008 uz nie. Nacita zoznam programov a pri prepnuti na akzkolvek kanal vypise "Pri volani doplnku nastala chyba. Prosim nahlaste chybu, aby ju bolo mozne opravit"
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

u mňa to isté na všetkych bazmekoch , jedine archív v antiku funguje . na antik používam starý plugin. tam mi to ešte ako tak funguje . :D
Všetko 4K
brkulin2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od brkulin2 »

Dnes mi antik nefunguje v žádné kombinaci přehrávačů. Zdá se, že v antiku enigmu zařízli, nebo opět něco změnili.
Odpovědět

Zpět na „Plugins“