ArchivCZSK verzia 2.x.x

Odpovědět
skyjet
Pokročilý
Pokročilý

Re: ArchivCZSK verzia 2.x.x (skyjet plugin)

Příspěvek od skyjet »

Antik CZ normálne funguje. Akurát musíš byť v Českej republike. Je to obmedzenie/vlastnosť API antiku. Správa sa to rovnako ako ich oficiálna aplikácia pre android, smart TV, ...
Ak sa ti na tom niečo nepáči, tak kontaktuj zákaznícku podporu Antiku. Doplnok funguje s ich dovolením, takže musí rešpektovať ich pravidlá.
Info o ArchívCZSK a kde hľadať pomoc nájdete v README na githube
K dispozícii je WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK a aktuálnom postupe na inštaláciu.

! NA TOMTO FÓRE NIE SOM AKTÍVNY !
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

no super, včera som riešil ten ich org. bazmek na cz tiež už nefunguje . museli mi ho doslova ušiť na dialku na mieru cez mac adresu. :D takže sme na slovensku asi v prdeli . :cry: skončí mi predplatné na antik-cz a už neobnovujem. čo už život ide dalej.....
Všetko 4K
PeterKo12

Příspěvek od PeterKo12 »

Jasné beriem na vedomie. Polepším sa. [-o<
Na koniec sa mi to podarilo vyriešiť - v nastaveniach Magio go som zmenil v položke "Používať prehrávač" na exteplayer. Predtým som mal nastavený prehrávač na "predvolený".
PeterKo12

Příspěvek od PeterKo12 »

Mám OpenATV na 7.3 a ako som písal, už som to rozchodil, keď som nastavil prehrávač na exteplayer. A áno mám nastavené predspracovanie streamov na MPEG-DASH.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
skyjet
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od skyjet »

efendy55 píše:no super, včera som riešil ten ich org. bazmek na cz tiež už nefunguje . museli mi ho doslova ušiť na dialku na mieru cez mac adresu. :D takže sme na slovensku asi v prdeli . :cry: skončí mi predplatné na antik-cz a už neobnovujem. čo už život ide dalej.....
Beriem späť "všetko" čo som povedal. Našiel som chybu a vydal som von verziu Antik TV doplnku 2.6. Malo by tam fungovať aj prihlásenie do CZ ponuky so Slovenska a opačne.
K dispozícii je WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK a aktuálnom postupe na inštaláciu.

efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

super ....skvelá práca skyjet....... fachčí už aj cz verzia. :poklona: :Yahoo!:
ešte tak s kombinovať obe verzie do jedného...... :D
Všetko 4K
slax78
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od slax78 »

ceska IP a SK Antik hlasi stale chybu regionu.
Archiv 2.3.5 a plugin Antik 2.6.
Sat s OS 2.5 dream.
skyjet
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od skyjet »

A nemáš náhodou spravenú rovnakú registráciu (s rovnakým mailom) v SK aj v CZ antiku? Lebo región sa vyberá automaticky podľa prihlasovacieho mena. Mal som tam pred tým chybu, že sa región vyberal anonymne a vtedy sa používa výber podľa IP krajiny v ktorej sa nachádzaš.

slax78
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od slax78 »

Nie, na tento účet má SK registráciu už dlhé roky .
Ide o AntikSat ktorý ku karte má aj prístup do IPTV sekcie .
jurazpivina

Příspěvek od jurazpivina »

ahoj, zkouším O2 TV 2.0 na OpenPli a píše mi to: Přihlášení selhalo: Neočekávaný návratový kód ze serveru: 401.
Uživatelské jméno a heslo mám napsané dobře, v PC přístůp na O2TV funguje. Nevíš kde by mohl být problém? Přijímač několikrát restartován a pořád stejná chyba.
PeterKo12

Příspěvek od PeterKo12 »

Skúšal som si nastaviť pri tom magiu ten ipad ako zariadenie a to HLS a vtedy síce obraz ide, ale mám to bez zvuku.
gregoriusz

Příspěvek od gregoriusz »

o2 tv 2.0 mi v openatv 7.3. jede super. dekuji :)

kanaly o2 sport multi dimenze uz tam asi ale nebudou, nebo?
skyjet
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od skyjet »

jurazpivina 401 znamená chyba autorizácie. Zadal si zlé meno a heslo alebo nemáš zmigrovaný účet. Prihlásenie je asi 5 krokový postup a keďže nečítaš prvý príspevok a ja nemám vešteckú guľu, tak neviem v ktorom kroku to zlyhalo.

PeterKo12 Zariadenie nastaviť na iPad, prehrávač na exteplayer3 a VYPNÚŤ predspracovanie HLS streamov (takto to je default). Vtedy to ide najlepšie.

gregoriusz Multidimenzia funguje, no len priamo v plugine a nie v userbouqete (tam to nie je ako spraviť). Vyberieš O2 sport keď ide program v multidimenzii (má prefix MDx, kde x je počet alternatívnych streamov) a stlačíš na ovládači šípku HORE alebo DOLE. Otvorí sa ti playlist v ktorom budú alternatívne streamy z multidimenzie. Multidimenzia funguje to aj v archíve, no tam je problém v tom, že ti ten stream stále pustí od začiatku, keďže posun v archíve nefunguje. Uvidíme, či sa s tým bude dať niečo spraviť.

gregoriusz

jasne, dekuji za info. skoda ze uz MD nebude v userbouquetu, ale lepsi nez nic. uvidime co budou menit dal, mozna se to zas da pridat jako v o2 tv 1.0?

dekuji!
PeterKo12

Příspěvek od PeterKo12 »

Zariadenie nastaviť na iPad, prehrávač na exteplayer3 a VYPNÚŤ predspracovanie HLS streamov (takto to je default). Vtedy to ide najlepšie.
Super. Takto to šľape. Ďakujem.
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 24.listopad 2023 - 12:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
jurazpivina

ahoj, posílám log. Mám fungl nový účet. Takže by to měla být rovnou verze 2.0. Uživatelské jméno a heslo mám dobře, to samé píšu v notebooku a funguje to. Měl jsem před tím jiný uživatelský účet, jedině, že by to bylo tím a přihlašovalo se mi to nějak na starý účet. Na starém účtu jsou plné sloty, proto jsem zakládal nový účet. Díky za každou radu, kde je chyba.
skyjet
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od skyjet »

Chybu vracia priamo pokus o prihlásenie do o2. Skontroluj si, či sa vieš prihlásiť na o2tv.cz. Ak áno, tak máš naozaj zadané zlé meno a heslo ...

jurazpivina

na O2tv.cz se uživatelským jménem přihlásím bez problémů. Zkoušel jsem v pluginu O2TV 2.0 vymazat uživatelské jméno a heslo a napsat jak na klavesnici ovladače tak pomocí šipek a klávesnice na obrazovce a pořád to píše chybu 401. Enigma pokaždé restartovaná.
gregoriusz

ja mel taky stejnou chybu, kdyz jsem to asi 3-4 napsal a vytvroril userbouquet tak to najednou slo.
mam vu uno 4kse a openatv 7.4
jurazpivina

tak jsem taky zkusil vícekrát zadat, i jsem zkusil uplně vymazate user name a heslo a uložit a restart enigma a pak znova zadat a furt stejná chapa, openpli 8.3

ve starém Sledování TV to načte aspon seznam objednaných TV kanalů, ale napíše to chybu - Neočekávaný návratový kód se serveru: 405
přikládám log
Odpovědět

Zpět na „Plugins“