+ Děkuji za opravu i za ostatní tvorbu pluginu.skyjet píše:O2TV 1.0 som skúsil naslepo opraviť podľa logov. Skúste či zabralo, lebo na účte ktorý mám k dispozícii sa to neprejavovalo.
Ohľadom multidimenzie u O2 TV 2.0: Funguje to tam inak ako u 1.0. Už nie sú k dispozícii samostatné programy 02 Sport 1-10 ale ak beží program s multidimenziou, tak sú k dispozícii alternatívne streamy. Preto to nie je možné dostať do userbouquetu (lebo to je dynamické). Podľa logov to však aj tak nefunguje. Ja som to spravil pre live vysielanie len naslepo, lebo keď som to programoval, tak žiadna multidimenzia nešla. Budem musieť počkať na správny moment (a mať pri tom práve v tej chvíli čas). V archíve by to každopádne fungovať malo - tam som to testoval.
cotynato "špatné EPG u programů (v EPG import nastaveno korektně)" - čo si mám pod tým akože predstaviť? Ja mám EPG v poriadku. Veci ohľadom multidimenzie som snáď vysvetlil. Premium verzia pokiaľ dobre viem O2 TV 2.0 vôbec nepodporuje (ale môžem sa mýliť - nemám ju).
+ Moje EPG pro 2.0 v příloze. V 1.0 funguje bez problému.
+ MD opravdu nefunguje ani v pluginu. Pokud O2 Sport zrovna jede v MD, program a nenaběhne a volba MD tedy není možná