Bensat 260IR-PVR dialkovy ovladac

Jediné omezení: pouze vše kolem satelitní techniky, příjmu apod.
Pokud se chcete bavit o něčem jiném, tak to patří jinam!
Pravidla fóra
Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Pre vkladanie logov a podobných súborov treba využiť možnosť vloženia ako prílohy a nie ich vkladať do príspevkov ako XX riadkové texty.
5. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
6. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .
Odpovědět
vensan
Odborník
Odborník

Bensat 260IR-PVR dialkovy ovladac

Příspěvek od vensan »

Doma v elektroodpade som vykutal tento skvost Bensat 260IR-PVR ani neviem ako sa ku mne dostal po pripojeni nahradneho zdroja sa rozbehol no kedze nedisponuje ziadnymi tlacidlami a dialkove od neho nemam tak neviem posudit jeho stav investovat do nahradneho dialkoveho nevidim v tejto situacii za rozumne riesenie preto otazka ci povely nie su kompaktibilne z nejakym inym podobnym zariadenim ja ani nepoznam nikoho kto by toto zariadenie vlastnil aby som preniesol povely do univezalu.
Jezis kristus z hrobu vstal na vianoce mi Qviarta dal
Warder
Administrátor
Administrátor

Re: Bensat 260IR-PVR dialkovy ovladac

Příspěvek od Warder »

Budme realisti a tak myslim, ze ked s nim budes chciet ozaj nieco spravit, tak ta nejaka ta mala investicia asi neminie.
https://www.dalkove-ovladace.cz/ovladac ... anguage=sk
------------------
Pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
vensan
Odborník
Odborník

Příspěvek od vensan »

touto cestou vydat sa je najjednoduchsie to si viem tiez vyguglit no ako som pisal dat 13 eur plus dopravu aby som zistil ze ten kram mrzne pripadne restartuje nebude najlepsia investicia.
vensan
Odborník
Odborník

Příspěvek od vensan »

este ma napadla taka vec ze mohol by sa mi do SS ozvat majitel totozneho zariadenia z okolia SN,LE,GL,KE,PP vedel by som sa pripadne zastavit a naprogramovat univezal za symbolicky poplatok po vzajomnej dohode.
Odpovědět

Zpět na „Volná diskuse“