CCcam free server downloader (ZOOM) by BextrH
- BextrH
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
- Kontaktovat uživatele:
Re: CCcam free server downloader (ZOOM) by BextrH
Nedávno jsem měl radost, že se mě po dlouhé době, povedl najít a zprovoznit další server.
Dalo docela práci, vymyslet jak ho stáhnout. Ve finále se ukázalo, že je sice dobrý, ale pokud člověk netočí talíř na třicítku, je mu úplně k ničemu.
Možná ještě něco na devatenáctce. Je tam tedy přidán, mezi stažení všech serverů.
Tam kde je v ZOOMu ....doplňky ...pro AZBOX
Je tam setting pro skylink. Funguje i na ostatních zařízeních. Kdo tento můj používá, tak jsem ho trochu aktualizoval. A zrušil jsem (setting verze 1) a nahradil ho instalací funkce Fast Scan. Kdo ho nemá, může si ho zde nainstalovat. Nalezne ho pak v nastavení, tam kde se ladí kanály. Kdo ho má, nic neinstaluje!
Vzhled ZOOMu jsem vrátil zpět, jak to bylo před zlatou medailí. Jinak už asi nic nového.
Občas vylepšuji plugin ....Stream Hunter a dolaďuji nedokonalosti. Takže můžete občas přeinstalovat a omrknout.
V pluginu ZOOM pomocí atisknutí (8) a pak (1)
Mažu na noční ...mějte se
Hezký den.
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Musel jsem opravit jeden z těch trochu lepších serverů.
A abychom měli více možností, tak jsem upravil, ....tam kde se stahují všechny servery, aby ta podpoložka (speed servers),
kterou nikdo stejně nepoužívá, měla nějakou užitečnou funkci, přidal jsem na ní ty dhoom servery, které bych řekl že blbnou.
Takže viditelné i neviditelné stažení všech serverů je bez těch (dhoom) a na té položce speed servers to stahuje stejně, jen i snima.
Takže aktualizujte ZOOM. V ...Stream Hunter jsem taky něco předělával, ale víc úprav až někdy jindy, čeká mě zase pracovní víkend
.... v zaměstnání.
Hezký víkend.
-
nicon
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Vu+ Uno 4k SE, Octagon Supreme
Ahoj,ktery script se spousti kdyz davam stahnout neverejne servery? Tech skriptu tichystart.... je vice.Diky
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Na většinu věcí tam je tichestart1.sh
Ale ideální řešení je používat skript BUTTON.sh který má za úkol ten tichestart1.sh pustit a to vše nerušeně.
Ten je dobrý nastavit na nějaké libovolné tlačítko, když to chceš spouštět pomocí nějakého tlačítka a nemuset pokaždé do ZOOMu. Můžeš vyzkoušet s jedním nebo druhým.
Ty ostatní čísla 2,3,X to jsou jen upravené verze pro funkci bez restartu, nebo bez konverze atd.
Ale popravdě už je moc neupravuji - nestíhám. Jen tu jedničku.
Ale ideální řešení je používat skript BUTTON.sh který má za úkol ten tichestart1.sh pustit a to vše nerušeně.
Ten je dobrý nastavit na nějaké libovolné tlačítko, když to chceš spouštět pomocí nějakého tlačítka a nemuset pokaždé do ZOOMu. Můžeš vyzkoušet s jedním nebo druhým.
Ty ostatní čísla 2,3,X to jsou jen upravené verze pro funkci bez restartu, nebo bez konverze atd.
Ale popravdě už je moc neupravuji - nestíhám. Jen tu jedničku.
-
nicon
- Pokročilý

Jeste se zeptam,jde nejak v openatv 7.3 nastavit vzdalene spusteni scriptu? Tak abych mohl z druheho prijimace spustit ten tichystart1.sh na druhem prijimaci v lokalni siti aniz bych nainstaloval ten plugin na oba prijimace? Vim,ze se muzu spojit telnetem napr z mobilu a spustit,ale jestli nejde nastavit script,ktery by spoustel script na druhem prijimaci. Tzn script pomoci ktereho bych spustil script na vzdalenem-druhem prijimaci
-
nicon
- Pokročilý

Tak uz jsem to poresil a to doinstalovanim sshpass a vytvorenim scriptu,ktery spoustim primo v openatv druheho prijimace
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Stačí se pomocí (putty) v PC připojit k přístroji a příkazem ..../usr/script/tichestart1.sh nebo pomocí ..../usr/script/BUTTON.sh spustit stahování. Asi by se dalo i z jiného přístroje poslat příkaz na další přístroj. Mám pocit, že existuje nějaký plugin, který má příkazový řádek a jen tam zadat IP adresu jiného přístroje. Toto vše ber jen jako tip.
Existují metody, kde skript spouští Cron, jen si nastavíš v kolik hodin. V ZOOMu je funkce na aktivaci stažení všech serverů po hlavním startu E2. Tzn. Já ráno zapnu přepínač na prodlužce, ve které je televize a satelit, a přístroj automaticky stáhne všechny servery při startu E2 a naběhne už s obrazem.
Ještě malé info pro všechny i tebe. V poslední době je to se servery horší a horší. Je otázka času, kdy se časté zasekávání obrazu změní na úplnou tmu. Takže nemá moc cenu vymýšlet nějaké bejkárny na automatické stažení na dálku atd. Zůstalo jen pár serverů, které by se daly spočítat na prstech jedné ruky, a ty fungují tak na hraně. Už tak je zázrak, že ten ZOOM slouží lidem už roky, a to měl být původně jen na nějaké to vyzkoušení.
Ale na druhou stranu musím potvrdit, že zkoušení kdejakých kravinek často vede k objevění něčeho nečekaného a může to otevřít nové cesty a ukázat člověku další nový směr, kudy se vydat.
Existují metody, kde skript spouští Cron, jen si nastavíš v kolik hodin. V ZOOMu je funkce na aktivaci stažení všech serverů po hlavním startu E2. Tzn. Já ráno zapnu přepínač na prodlužce, ve které je televize a satelit, a přístroj automaticky stáhne všechny servery při startu E2 a naběhne už s obrazem.
Ještě malé info pro všechny i tebe. V poslední době je to se servery horší a horší. Je otázka času, kdy se časté zasekávání obrazu změní na úplnou tmu. Takže nemá moc cenu vymýšlet nějaké bejkárny na automatické stažení na dálku atd. Zůstalo jen pár serverů, které by se daly spočítat na prstech jedné ruky, a ty fungují tak na hraně. Už tak je zázrak, že ten ZOOM slouží lidem už roky, a to měl být původně jen na nějaké to vyzkoušení.
Ale na druhou stranu musím potvrdit, že zkoušení kdejakých kravinek často vede k objevění něčeho nečekaného a může to otevřít nové cesty a ukázat člověku další nový směr, kudy se vydat.
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Ještě se trochu vykecám a něco doplním, než půjdu na noční dvanáctku. Pokud řešíš problém jako já, kdy chceš zajistit bezproblémové sledování vysílání (seniorce), tchýni, a je ti líto, když ti pak volá, že to nejde. Já to vyřešil stažením všech serverů na jedno tlačítko. Použil jsem červené nahrávací, protože ona nenahrává. V podstatě já spoustu let taky ne. Ruku na srdce, kdo ano v dnešní době. Takže zmáčkne toto tlačítko a všechny servery se jí stáhnou. A když se jí to zasekne, dostala ode mě instrukci to zezadu, přepínačem vypnout a zapnout a zase jí to najede stažené a funkční, viz ta funkce stažení všech serverů při startu E2.
Za ty roky jsem v ZOOMu prostřídal cca do stovky serverů. V dnešní době jich funguje už jen hrstka. Ty stránky zanikly a žádné nové nevznikly. Když člověk půjde hledat na internetu nějaký server, po několika hodinách hledání jich najde zhruba 5 a z toho 3 se dají stáhnout v ZOOMu a na 100% už tam jsou. Napsal jsem do ZOOMu cca 600 skriptů, kde každý má nějakou funkci. Ty základní, které nepoužívají žádnou www stránku, která by mohla zaniknout, fungují dodnes.
Zasekávání obrazu na těch zbývajících pár serverů je také způsobeno tím, že nemůžeme čekat, že zkušební služba nikdy nebude pracovat stejně dobře jako placená, a je v jejich zájmu to lidem nějakým způsobem ukázat. Ať už zasekáváním, nebo dnes již častým jevem, kdy ty zkušební servery chtějí všelijaké potvrzení, aby se daly stáhnout. Hodně často takové, které již nedokážu nijak nasimulovat, abych to obešel. Různá potvrzovací okénka s čísly a obrázky atd. Kdysi jsem měl radost, že jsem dokázal vytvořit pro mě přelomovou funkci, která přečetla server z nakresleného obrázku. Z této funkce a tohoto serveru jsem se radoval asi týden. Nyní už ho pošlou jen na e-mail nebo Skype. Takže spoustu hodin strávených u bádání, jak to dokázat a úspěšné vytvoření funkce, najednou k ničemu.
Můžu mít sebelepší znalosti a vědomosti, ale už mě jsou k ničemu, když už není žádný zdroj, co bych mohl přidat. Odstranit nějaký server, to je to nejjednodušší, co mohu udělat, ale přidat nějaký nový, je teď pro mě v podstatě už nemožné. Chápu ...už se často opakuji
Venku je krásně, užívejte život, jděte ven. Já frčím makat. Mějte se.
Za ty roky jsem v ZOOMu prostřídal cca do stovky serverů. V dnešní době jich funguje už jen hrstka. Ty stránky zanikly a žádné nové nevznikly. Když člověk půjde hledat na internetu nějaký server, po několika hodinách hledání jich najde zhruba 5 a z toho 3 se dají stáhnout v ZOOMu a na 100% už tam jsou. Napsal jsem do ZOOMu cca 600 skriptů, kde každý má nějakou funkci. Ty základní, které nepoužívají žádnou www stránku, která by mohla zaniknout, fungují dodnes.
Zasekávání obrazu na těch zbývajících pár serverů je také způsobeno tím, že nemůžeme čekat, že zkušební služba nikdy nebude pracovat stejně dobře jako placená, a je v jejich zájmu to lidem nějakým způsobem ukázat. Ať už zasekáváním, nebo dnes již častým jevem, kdy ty zkušební servery chtějí všelijaké potvrzení, aby se daly stáhnout. Hodně často takové, které již nedokážu nijak nasimulovat, abych to obešel. Různá potvrzovací okénka s čísly a obrázky atd. Kdysi jsem měl radost, že jsem dokázal vytvořit pro mě přelomovou funkci, která přečetla server z nakresleného obrázku. Z této funkce a tohoto serveru jsem se radoval asi týden. Nyní už ho pošlou jen na e-mail nebo Skype. Takže spoustu hodin strávených u bádání, jak to dokázat a úspěšné vytvoření funkce, najednou k ničemu.
Můžu mít sebelepší znalosti a vědomosti, ale už mě jsou k ničemu, když už není žádný zdroj, co bych mohl přidat. Odstranit nějaký server, to je to nejjednodušší, co mohu udělat, ale přidat nějaký nový, je teď pro mě v podstatě už nemožné. Chápu ...už se často opakuji
Venku je krásně, užívejte život, jděte ven. Já frčím makat. Mějte se.
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Vytvořil jsem pro ZOOM další šikovnou funkci i když se obávám, že už to stejně nemá moc smysl.
Tam kde je viditelné a neviditelné stažení všech serverů je nyní ještě jedno stažení.
Které má za úkol stáhnout všechny servery, bez přestávky a bez naskočení obrazu.
Prostě stáhne všechny a pak je odešle na testovací stránku a ta je pošle zpět a ty funkční se vypíšou, uloží a převedou,
poté proběhne restart právě běžícího CAMu. Takže z cca. 20 serverů se vyfiltruje cca. 5 na které to pak pojede.
Bohužel, taková je realita. Jinak je to podobná funkce jako FILTR který tam je v INFO taky. Jen tam to filtruje,
například Oscam a nemusí to každému fungovat. Kdežto tato funkce by měla fungovat všem stejně, používá www online test.
Pro aplikaci změn Aktualizujte ...ZOOM
Přeji hezkou neděli.
FILTR.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem přidal k předchozí funkci, samostatnou funkci ...online FILTR.
Takže tam kde se stahují servery, viz předchozí obrázek, tak položka ...INFO
Uvnitř je náš starý ..cam FILTR kde filtruje funkční servery pomocí právě běžícího CAMu.
Tak nyní ještě ...online FILTR kde se o filtrování postará www stránka.
V tomto filtru se servery vyfiltrují na tři druhy ... 1....OK, 2....s omezením, 3....a nefunkční (offline)
Použijí se ty OK a s omezením. V předchozí funkci viz příspěvek výše kde je stažení všech serverů plus filtr se použijí jen ty OK, ostatní ne.
Takže tento filtr můžete použít jako samostatnou pomůcku pro přefiltrování stažených serverů které jsou v /etc/CCcam.cfg
Nebo si tam můžete z internetu vložit své servery a pak použít filtr. Tento soubor se přefiltruje a zase uloží zpět. + převod pro oscam,ncam... + restart.
V ZOOMu si můžete také soubor /etc/CCcam.cfg zobrazit. Je tam na to volba. .....Zobrazit aktuálně používané (cfg) zkrácená volba č.7
aktualizujte ...ZOOM
Hezký den.
FILTR2.jpg
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Ten samostatný filtr z té stránky bere v úvahu že se servery používají, je na ně někdo připojen, tedy i vy a podle toho je i vyhodnotí.
Proto jsem udělal to samostatné stažení všech + filtr kde v ten moment servery ještě nejsou používány a lépe se testuje.
A pak se následně po filtru převedou a restartuje CAM.
Proto je v ZOOMu i dobrá pomůcka, zálohovat (cfg) a nebo ho pak vrátit zpět ze zálohy. Nemusí to člověk celé stahovat znovu, když se něco nepovede.
(všechny servery) protože přefiltrovaných se jich tam vrátí jen pár.
Takže není problém vrátit ze zálohy opět všechny servery do CCcam.cfg
Pokud je předtím vytvořena záloha, funkce ...zálohovat vaše (cfg)
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
I zázraky se někdy dějí a nemusí být zrovna Vánoce.
Dnes jsem měl úspěch a povedlo se mi sehnat tři servery.
Za jeden vděčím svému potenciálnímu nástupci. Říkejme mu třeba ... Martin.
Ač nepřijel na bílém koni, přijel na svém zbrusu novém ZOOMu pro py3.
Už nějaký čas je tento jeho plugin na scéně a nyní vám ho přináším i sem.
Je to hodně šikovný mladík a velmi skromný, takže si to nechtěl uvést sám.
Trochu mě to mrzí, protože jeho plugin nedokážu tak dobře popsat jako on.
Ale věřím tomu, že pro vás bude dostatečně intuitivní ovládání, které snadno pochopíte i bez popisu.
Doufám, že časem mezi nás zavítá a svůj plugin detailněji popíše.
A já také doufám, že se k němu budete chovat se stejnou slušností a úctou jako ke mě, čehož si také od Vás hodně vážím,
že tu nikdo nikoho neuráží a každý se snaží pomoct jeden druhému a poradit.
Tím bych to asi uzavřel. Naposledy shrnu, co tu máme.
Vylepšený starý známý ... ZOOM pro py2.7 o tři servery. Fakt teď chodí dobře.
Aktualizujte ... ZOOM.
No a již zmíněný plugin ... Simple ZOOM Panel 2.1.0 "Phoenix" pro py3 !!!
od uživatele (E2W!zard) ... Martin.
Hezký večer všem.
inside.jpg
menu.jpg
enigma2-plugin-extensions-simple-zoom-panel_2.1.0_all.ipk
- E2W!zard
- satelitni prijimac: Vu+ Ultimo 4K
Díky moc za krásně napsané slova a za sdílení pluginu! Opravdu si vážím, že jsi to takto představil a přispěl k tomu.BextrH píše: ↑06.srpen 2024 - 20:31Vážení přátelé a kamarádi.
I zázraky se někdy dějí a nemusí být zrovna Vánoce.
Dnes jsem měl úspěch a povedlo se mi sehnat tři servery.
Za jeden vděčím svému potenciálnímu nástupci. Říkejme mu třeba ... Martin.
Ač nepřijel na bílém koni, přijel na svém zbrusu novém ZOOMu pro py3.
Už nějaký čas je tento jeho plugin na scéně a nyní vám ho přináším i sem.
Je to hodně šikovný mladík a velmi skromný, takže si to nechtěl uvést sám.
Trochu mě to mrzí, protože jeho plugin nedokážu tak dobře popsat jako on.
Ale věřím tomu, že pro vás bude dostatečně intuitivní ovládání, které snadno pochopíte i bez popisu.
Doufám, že časem mezi nás zavítá a svůj plugin detailněji popíše.
A já také doufám, že se k němu budete chovat se stejnou slušností a úctou jako ke mě, čehož si také od Vás hodně vážím,
že tu nikdo nikoho neuráží a každý se snaží pomoct jeden druhému a poradit.
Tím bych to asi uzavřel. Naposledy shrnu, co tu máme.
Vylepšený starý známý ... ZOOM pro py2.7 o tři servery. Fakt teď chodí dobře.
Aktualizujte ... ZOOM.
No a již zmíněný plugin ... Simple ZOOM Panel 2.1.0 "Phoenix" pro py3 !!!
od uživatele (E2W!zard) ... Martin.
Hezký večer všem.
inside.jpg
menu.jpg
enigma2-plugin-extensions-simple-zoom-panel_2.1.0_all.ipk
Pokud byste měli jakékoli otázky nebo potřeboval s něčím pomoci, neváhej se ozvat. Rád Vám pomohu.
Mějte hezký večer!
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Před nějakým časem jsem zjistil, že by to chtělo pár různých oprav.
Bohužel jsem také zjistil, že úložiště, kam dávám novou verzi ZOOM, má limit 200x nahrazení souboru.
Takže už jsem vydal 200 verzí ZOOMu, co se týká té, co jde aktualizovat online. Kolik bylo verzí předtím, nepočítám, možná víc.
No a co je tedy za problém? Nemohu nahradit starou verzi za novou, mám vyčerpán limit dvěstěkrát nahrazeno a musím vytvořit nový soubor, který bude mít už odkaz na stažení jiný, a to vám do přístrojů na dálku nedokážu dostat a změnit to tam. Takže jediná varianta je, že vám sem dám instalačku (novou), která bude mít v sobě již odkaz upravený a půjde opět aktualizovat. Na té původní instalačce, kterou máte v přístroji, půjde aktualizovat jen to, co už tam máte. Na této nové půjde do budoucna aktualizovat ZOOM, za předpokladu, že nějakou aktualizaci udělám. A stoprocentně dalších dvěstě verzí nepřekonám.
Takže závěrem poděkujme za to, že mám nějakou virózu a je mi pěkně blbě, a díky tomu jsem tuto verzi mohl vydat.
Jak postupovat?
Musíte odinstalovat ZOOM. Jak? Stačí spustit ZOOM a dvakrát zmáčknout tlačítko nula 2x(0), ZOOM se odinstaluje.
Pak stáhněte tuto novou instalačku (.ipk) a nainstalujte ji.
Hezký den.
cfg_Zoom_Final_FIX7x_all.ipk
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
V pluginu ...Stream Hunter jsem upravil rubriku ... Legendární filmy 1
Nyní mají i obrázky. Obrázky se automaticky stáhnou všechny najednou, proto je pak přepínání náhledů okažité (bleskové)
Pro aplikaci změn přeinstalujte ...Stream Hunter
Po zapnutí ZOOMu zmáčkněte 8 a pak 1. .....Stream Hunter se automaticky přeinstaluje.
Dále ... V ZOOMu jsem pod stažení všech serverů, kde jsou jednotlivé servery, dal několik stoprocentně funkčních, jako nouzovku.
Aktualizujte ....ZOOM. Pokud již nemáte.
Hezký den.
legendárnífilmy.jpg
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Nelenil jsem a zase přemýšlel, co udělat nového.
Hledal jsem nové servery, ale nic nenašel. Ale našel jsem stránku, se kterou jsem si pohrál a zjistil, že z ní ten server jde vytáhnout.
Už v minulosti jsem měl funkci jako vygenerování serveru z nakresleného na obrázku.
Nyní jsem udělal něco a zase si tak zvedl pomyslnou laťku. Je to stránka, kde se na obrazovce vygeneruje jednoduchý příklad v obrázku a do okénka
se musí napsat správný součet. Pak se to odklikne a ono to vygeneruje server. Toto jsem nikdy neřešil, protože to pro mě bylo nemožné.
Abych to mohl uskutečnit, musel jsem použít jiný plugin než ZOOM. Tam asi obrázky už nedostanu.
Takže je tady samostatný plugin. Co je trochu problém, že příklad, který to napíše, se dost blbě čte a je potřeba jít malinko blíž k obrazovce.
A nyní postup. Ještě jedna důležitá věc. Ten plugin se zapnutím a vypnutím jakoby nabije. Pak ho pustíte znovu. Bude tam příklad, když se vám nebude líbit, tak zase plugin zavřít a zapnout a bude tam jiný. Bude tam například ... 5+8= Tak zmáčknete OK a naskočí virtuální klávesnice. Modrým ji přepnete na čísla.
Nacvakáte tam posouváním a vybíráním číslo 13 a zmáčknete (zelené), tím se to uloží a to je vše. Za moment se napíše na obrazovku ... buď že se to povedlo a řádek se serverem, anebo že se to nepovedlo. Tento řádek je bohužel vázán na jednu internetovou IP adresu, takže pokud doma máte víc přístrojů, na jiných to už nepoužívat. Dává to jeden řádek na den. Nebo to spíš zjistím přesněji až zítra, co bude. Funguje to na něj perfektně.
Bohužel se mi nepovedlo vyřešit restart CAMu. Nechtělo to v tom chodit, takže se musí restartovat CAM. Mně se v tom povedlo nastavit napevno restart na (ncam). Tak zkoušejte a dejte vědět. Já to mohu otestovat jen na jednom internetu. Ze vzhledu budete asi zklamaní, ale věřte, že to je pro mě obrovský krok a obrovský úspěch, prostě pecka. A mějte prosím pochopení, před chvilkou jsem to dodělal. Hezký den.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
x.png
my_KCCCAM_all.ipk
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51