Velikost HDD ve VU+ obecně a VU+duo 4K SE

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Velikost HDD ve VU+ obecně a VU+duo 4K SE

Příspěvek od havana »

:) Buďte zdrávi, pánové. Plánuji výměnu mého 2TB HDD v mém Vu+Duo 4K SE za větší. Někde jsem snad viděl určité omezení, jak do velikosti úložného prostoru, tak do šířky HDD.. Máte zkušenost, co tam dostanu - plánuju 5TB s výškou 15 mm. Konkretně Seagate BarraCuda Laptop 5TB. Nerad bych koupil nevhodný. Předpokládám, že odpověď bude platná pro všechny VU+ se šuplíkem na 2.5 palcové HDD. Starší Vu+ Duo2 a ultimo s možností 3.5 palcového HDD, opomíjím... Trochu mne mrzí, že se už na mne nedostalo Ultimo 4K, s velkýma HDD jsem měl dobré zkušenosti...
Tyto malé Seagate se mi ve VU+ hřejí až na 68°C!!!
:thankyou: :poklona:
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
Warder
Administrátor
Administrátor

Re: Velikost HDD ve VU+ obecně a VU+duo 4K SE

Příspěvek od Warder »

Ta vyska HDD 15mm je OK ale ta kapacita 5TB, tak tym som nie isty. Co si pamatam tak doporucovali max 4TB. Myslim ze to bolo aj spominane u tohoto prijmaca na Ellano stranke. Skus si tam radsej pre istotu napisat, ved za opytanie nic neplatis. :wink:
------------------
Pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Příspěvek od havana »

:) díky pánové.... Nebudu tedy ryskovat a drbnu tam ten 4TB.... Jen ta teplta mne furt točí... No ale doposud se nic nestalo, hřálo se to tak už i na Vu+Solo 4K a zatím HDD drží... ale ideální to není...
:thankyou: :poklona:
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
vauvauvau
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vauvauvau »

enigma akceptuje aj vacsie ako 4tb, napr zvladne 8tb ssd, tebou spomenuty seagate som skusal na gigablue a pohoda, do uno 4k se ho ale nedostanes, nie je tam na to priestor, jedine to natvrdo upravit, este spomeniem ze mam ale problem pri pouzivani toho seagate pri pouziti usb redukcie, vu+ si s snim nejak nerozumie, ale napr octagon ano, takze chyba bude inde...
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“