VU+ ZERO Oscam

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
pilgrim1970

VU+ ZERO Oscam

Příspěvek od pilgrim1970 »

Ahoj. Potřebuji radu. U Vu+ zero jsem nahrál VTI , nastavení vcelku v pohodě, pak stáhnutí a instalace oscam (verze static). Chci zapojit do sdílení přes wifi do sítě, ale problém je v cestě etc/tuxbox není složka Config. Tak teď nevím, kde "soudruzi z NDR" , nebo spíš já, jsme udělali chybu. Tak jeslí mi někdo pořadí, předem díky.
mfpman
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreamplex 8000

Re: VU+ ZERO Oscam

Příspěvek od mfpman »

Nedavaj tam vti ale iny image
Dreamplex 8000
Warder
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Warder »

A co ti brani si ju tam jednoducho rucne vytvorit ? A podobne aj ine. :wink:

Ved nie je nad "rucnu" pracu ! :D
------------------
Pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
marecek666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ SOLO2, 2x VU+ Zero

Příspěvek od marecek666 »

Ak silou mocou potrebujete mať VTI a nechcete to vytvárať ručne tak najjednoduchšie je použiť plugin Oscam Butler. On sa postará o vytvorenie a zapísanie príslušnej štruktúry pre Oscam.
VTronik
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od VTronik »

4 pilgrim1970
Pokud si otevřeš webové rozhraní oscamu v prohlížeči, potom tam jednak najdeš, kde jsou umístěné soubory pro konfiguraci a také tam můžeš tu konfiguraci rovnou zadat a nepotřebuješ vědět, kde ty soubory jsou.
Pro otevření webového rozhraní se musí do URL řádku v prohlížeči zadat http://IPADRESABOXU:PORTOSCAMU. IPADRESABOXU je snad jasná, co zadat, co se týká PORTOSCAMU, tak ten je například 8888. Počítač, ze kterého chceš přistoupit musí být ve stejné síti jako box s oscamem. Takže pokud máš lokální síť například v rozsahu 192.168.1.xxx, tak by to vypadalo nějak takto: http://192.168.1.20:8888. Kde 192.168.1.20 je IP adresa boxu v síti. Dá se zjistit buď v boxu v informacích nebo v routeru, kde je spuštěná DHCP služba.
VU+ Duo4K SE, Dual DVB-S2, Dual DVB-T2, SSD Samsung 870 2TB
VU+ Duo2, 2x DVB-S2, SSD Patriot 1TB
MAX T90, Skylink
pilgrim1970

Příspěvek od pilgrim1970 »

Díky za reakce všech. Nakonec jsem soubory se složkou config vytvořil ručně, vše OK.
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“