User Bouquet do novej instalacie VTi

Odpovědět
mardzi
Pokročilý
Pokročilý

User Bouquet do novej instalacie VTi

Příspěvek od mardzi »

Zdravim.UNO 4K SE mi zacal z nicoho nic sam od seba restartovat az sa napokon dostal do boot slucky.Preinstaloval som novy Image Vti a uz to zase ide.Mam v PC stary bouquet so starym zoradenim stanic.Ked ho nahram do priecinka etc-enigma2 tak ho ani po restarte nevidim.Mozno to takto ani nefunguje,neviem.Vie mi niekto prosim poradit ako na to?Skusal som to aj cez Dreambox edit ale na nic som neprisiel.Okrem toho ze by som to musel poprehadzovat vsetko rucne samozrejme,co sa mi moc nechce.
Dakujem za rady.
mfpman
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreamplex 8000

Re: User Bouquet do novej instalacie VTi

Příspěvek od mfpman »

Musis si pridat sem cestu k tomu tvojmu prehladu lebo asi ho tam nemas

bouquets.tv
Dreamplex 8000
mardzi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mardzi »

OK,dik,skusim.Este jedna vec,Kazdy skin vo Vti nie je prisposobeny obrazovke.Myslim ze naprilklad hodiny napravo su orezane a je vidiet iba 14:4 poslednu cislicu uz nie.To iste aj nalavokde je orezane logo.Kde to treba nastavit?Dik.
mfpman
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreamplex 8000

Příspěvek od mfpman »

Vyhod cele VTi a daj si tam OpenPli alebo openAtv. a kopec podobnych problemov co najdes casom vo Vti uz riesit nebudes teda ak si chces nechat poradit .
Na vti ja nemam pekneho slova sry.
Dreamplex 8000
mardzi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mardzi »

To som presne urobil ale nevedel rozchodit na tom Oscam aby to ficalo.Dal som potom naspat VTi ale je to fakt trapenie.Predtym to islo ako tak v pohode.
mardzi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mardzi »

Mal som vlastne OpenAtv.Taham uz to Pli tak snad to dam.. :-)
Kenaj
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Kenaj »

potreboval som preinstalovat vu duo 4k se (nesiel tuner A ,B slapal)- aspon som si to myslel. aby som neobmedzoval polovicku v pozerani vybral som zero zo skrine .
natiahol som novy setting, ktory bol aj v due . po zapnuti sa par krat restartoval no potom nabehol a pekne slapal az do chvile pokial som
ho nevytiahol z elektriky a opakoval sa kolobeh pri spusteni. parada ide , tak som tukal postupne do kalkulacky a programy pekne prepinalo az som prisiel na jeden kanal a tam zacal dookola restartovat. fuuu parada musim aj zero preinstalovat. na druhy den som mal stastie a bol som sam doma, tak som vymenil zero za duo aby som ho konecne spustil a nastavil. zapnem duo do zdroja a zrazu tma, nic sa nedeje. skusam koliskovy vypinac prepinat. box blikol. vytahujem zdroj zo zasuvky a zistujem ci postacuje. po ruke som mal taky isty mal 2A. po vymene box nastartoval a ide druhy den bez problemov. vu duo 4k se napajam 5A zdrojom, ktory mam skryty pod skrinkou.
cize na zaver mozem konstatovat, ze zdroj na vu zere je vadny a preto ten divoky restart. je zaujimave, ze vzdy naskocil ked som zacal poriadne nadavat :)
Vu+ zero
@Maximum E85 Multibeam
@diseq prepinac-23,5°E-19,2°E-16°E-13°E-9°E-4.8°E-0,8°W
@140,motor Optibox 3800
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ Uno 4K SE“