Instalace image

Odpovědět
zdenrs

Instalace image

Příspěvek od zdenrs »

Před 4 roky jsem na přijimač v pohodě nainstaloval z flešky image VTI master 15.0.02 , vše v pohodě šlapalo.těď jsem přeinstaloval z té samé flešky stejné image a nejde mně ani čt 24.Nastavení tuneru je správné .Už si s tím hraju tři dny , nevím co dál.Instalovat jiné image?Prosím o radu!!Díky!
Warder
Administrátor
Administrátor

Re: Instalace image

Příspěvek od Warder »

Mozno by pomohlo, keby si napisal z ktorej druzici alebo ktoreho operatora chces prijmat. Moze tam byt x pricin preco ti to nejde.
Napriklad taky Skylink/freeSAT preladuje rad a pravidelne vo velkom. :wink:
Aktualne tusim do 3. 12. 2024 sa to tyka stanic: Dajto HD, JOJ 24 HD, JOJ HD, JOJ Šport HD, Jojko, Markíza Krimi HD, Nova International, Nova Sport 1, Plus HD, Nova Action HD, Nova Cinema HD, Nova HD, Prima COOL HD, Prima HD, Šláger Muzika
------------------
Pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
VTronik
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od VTronik »

zdenrs píše: 10.listopad 2024 - 8:55 Před 4 roky jsem na přijimač v pohodě nainstaloval z flešky image VTI master 15.0.02 , vše v pohodě šlapalo.těď jsem přeinstaloval z té samé flešky stejné image a nejde mně ani čt 24.Nastavení tuneru je správné .Už si s tím hraju tři dny , nevím co dál.Instalovat jiné image?Prosím o radu!!Díky!
A tu družici, ze které očekáváš signál, máš skutečně v provozu? To znamená, vidíš ji při "hledání družice"? A před novou instalací ti příjem fungoval?
Pokud družici vidíš a je tudíž dostupná, potom nemáš správné parametry naladění. Lze to potom jednoduše vyřešit například novým naladěním pomocí Fastscanu.
VU+ Duo4K SE, Dual DVB-S2, Dual DVB-T2, SSD Samsung 870 2TB
VU+ Duo2, 2x DVB-S2, SSD Patriot 1TB
MAX T90, Skylink
Wozi
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ DUO4K SE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wozi »

Vypisuje box, žádný signál - nahraj aktuální setting, vypisuje zakódováno - upravit oscam config.
VU+ DUO4K SE (S2X FBC), VU+UNO4K SE (S2X FBC) + VU+ext.USB tuner (T2)...VTi, Zgemma4K H9 combo….OpenATV, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET CZ/SK
zdenrs

Příspěvek od zdenrs »

Chtěl jsem v image zprovoznit Fastscan a trochu jsem ho skinama rozházel.Tak jsem si říkal ,že nebude problem nainstalovat 15 imaage znova z původní flešky.Nepovedlo se mně ale fast scan v 15 spustit.Chci chytat Skylink. , to znamená obě Astry.Než jsem začal zprovozňovat fastscan tak VTI 15 byla plně funkční. Díky za všem za informace!
zdenrs

Příspěvek od zdenrs »

Při kliknutí na kterýkoliv program je napsán ve spodní části obrazovky" žádné informace s EPG."
Wozi
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wozi »

Tak asi zlé nastavení tuneru a DiSEqC.
VU+ DUO4K SE (S2X FBC), VU+UNO4K SE (S2X FBC) + VU+ext.USB tuner (T2)...VTi, Zgemma4K H9 combo….OpenATV, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET CZ/SK
zdenrs

Příspěvek od zdenrs »

Nastavení tuneru mám stjné jako když bylo imageVTI funkční!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
hrotik
Odborník
Odborník

Příspěvek od hrotik »

Nevím jak zdenrs "začal zprovozňovat fastscan" když ten je ve VTI normálně v položce - Konfigurace tunerů a kanálů a je schovaný pod položkou - Rychlé prohledávání.Zvolím sat. op. Skylink a pokud jsou v pořádku ostatní nastavení jak píše wozi musí se skylink i po všech změnách naladit. :unknown:
VU+UNO 4K SE, VU+UNO 4K - ATV7.5.1, FHDG 17, SF8008 - ATV 7.5.1 P1- 95cm: 13-16-19,2-23,5 P2- 95cm: 13-19,2-23,5-28,2
Wozi
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wozi »

Máš na aktuálních TP co využívá Skylink, signál ? Tak použit FastScan a nebo nahrát aktuální setting Skylink, se správnými parametry k programům.
Kenaj
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Kenaj »

skus ako ti radi Wozi
premen medzi sebou druzice A a B
Vu+ zero
@Maximum E85 Multibeam
@diseq prepinac-23,5°E-19,2°E-16°E-13°E-9°E-4.8°E-0,8°W
@140,motor Optibox 3800
zdenrs

Příspěvek od zdenrs »

Pánové už jsem na to přišel,družice zůstaly ale změnili trnspodéry!Jinak díky za pomoc!
Wozi
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wozi »

No to jsme říkali, Skylink za 4 roky přelaďoval snad stokrát.
marecek666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ SOLO2, 2x VU+ Zero

Příspěvek od marecek666 »

Prelaďovali síce veľa, ale "domáci" TP na 12,070 na ktorom bežia dáta pre Fastscan nemenili.
Wozi
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wozi »

Tak už z dotazu bylo vidět že moc svůj box neovládá.
zdenrs

Příspěvek od zdenrs »

sory ale 5 let jsem nemusel na přijimač sáhnouta teď musím lovit v paměti nastavení.Můžete mně prosím někdo dát č. telefonu a pomohl mi s nastavením .Včera už jsem měl EPG a dnes je pryč.Díky
hrotik
Odborník
Odborník

Příspěvek od hrotik »

Zkus ještě tohle, v hlavním menu dej: kanály-vyhledat manuálně, vše nastav podle obrázku, po proladění pro jistotu restartni box. Pak znovu zkus ten fastcan ve VTI položka-Rychlé prohledávání, jak to píšu nahoře.Předpoládám, že parabolu máš zapojenou ve správném konektoru pro tuner A.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+UNO 4K SE, VU+UNO 4K - ATV7.5.1, FHDG 17, SF8008 - ATV 7.5.1 P1- 95cm: 13-16-19,2-23,5 P2- 95cm: 13-19,2-23,5-28,2
Wozi
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wozi »

Tak co? ,,zdenrs,, povedlo se?
zdenrs

Příspěvek od zdenrs »

Vyřešeno,stačilo přehodit družice v tunerech a skenovat!Díky za rady!
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ Uno 4K SE“